Genel Başkan

Genel Başkan

Son dakika genel başkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genel başkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genel başkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genel Başkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genel başkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 31.486 genel başkan haberi bulunmuştur. Tüm genel başkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacak
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacakAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi için, "Bu proje Adana'nın konumunu bir kere daha uluslararası alanda üst seviyelere getirecek. Dünya ticaretine alternatif bir rota olacak" dedi.
25.07.2024Adana
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
AK Parti'li Çelik'ten İsrailli bakana tepki: Son derece kışkırtıcı bir eylem
AK Parti'li Çelik'ten İsrailli bakana tepki: Son derece kışkırtıcı bir eylemAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir'in Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği provokasyonun, daha büyük bölgesel çatışmalara yol açabilecek son derece kışkırtıcı bir eylem olduğunu belirtti.
18.07.2024Gündem
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Başkan Vekili Bekir Sütcü, Çukurova’yı sanayi ve ticaret alanında çok daha güçlü bir konuma getirecek olan Adana Doğu Akdeniz Ana Konteynır Limanı’nın, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
18.07.2024Adana
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk etti
CHP, Tanju Özcan'ı disipline sevk ettiCHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.
17.07.2024Gündem
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladı
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladıAK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşının bu akşam belli olacağını söyledi. Güler "Bu akşam itibarıyla Cumhurbaşkanımıza sunacağız, yarın Meclis Başkanlığı'na bunun vereceğiz. Bu akşam netleşecek. Şu an rakam söylemem doğru olmaz. Alternatifler var onlara bakıyoruz" dedi
15.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!CHP'li 14 büyükşehir belediyesinin afet durumlarında ve sonrasında gerekli işbirliğini sağlayabilmesine yönelik "Orman Yangınları ve Çevre Felaketleri" konulu koordinasyon toplantısı Adana'da yapıldı.
10.07.2024Adana
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladı
ABD'de kritik NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı. Erdoğan'ın NATO zirvesindeki yoğun diplomasi trafiği de başlamış oldu.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de temaslara başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de temaslara başladıCumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’deki Andrews Ortak Hava Üssü'ne ulaştı. Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı.
9.07.2024Gündem
Adana'da ailelerin tercihi Yumurtalık sahilleri olacak! Yerli ve yabancı turistlerle dolup taşacak
Adana'da ailelerin tercihi Yumurtalık sahilleri olacak! Yerli ve yabancı turistlerle dolup taşacakYumurtalık Belediyesi, ilçe sahilinde düzenlemeler yaparak 6 dönümlük aile alanı oluşturdu. Şemsiye ve şezlongları yenileyerek nizami hale getiren belediye, kapsamlı temizlik yaptı. Aileler ve misafirler için de deneyimli personel görevlendirildi.
10.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, NATO'nun misyonlarına ve harekatlarına en fazla katkı sağlayan ilk 5 müttefikten biridir. NATO'nun bel kemiği olan ülkeler arasında yer alıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile saat 10.00'da ABD'nin başkenti Washington'a hareket etti.
9.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştı
Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı. Mahkeme başkanı, sanık Doğukan Çep'in, dünkü duruşmada tuvalet ihtiyacı için salondan çıkarıldığı sırada müşteki tarafına dönerek tehdit anlamına gelecek şekilde başını salladığının tespit edildiğini bildirerek, Çep'i uyardı. Davada "müşteki" sıfatıyla beyanda bulunan Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ifade verirken fenalaştı.
4.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
Bakan Özhaseki görevinden affını istedi
Bakan Özhaseki görevinden affını istediÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medyadan yayınladığı mesajda, sağlık sorunları nedeniyle bakanlık görevinden affını istediğini bildirdi.
1.07.2024Gündem
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklaması
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklamasıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün yaptığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe toplantısının ardından yapılan açıklamalara yönelik olarak "Görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş olduğunu izledik" dedi.
25.06.2024Ekonomi
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklaması
Bakan Şimşek'ten CHP'li Yalçın Karatepe açıklamasıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün yaptığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe toplantısının ardından yapılan açıklamalara yönelik olarak "Görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş olduğunu izledik" dedi.
25.06.2024Ekonomi
AK Parti'den asgari ücret açıklaması
AK Parti'den asgari ücret açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcıısı Hamza Dağ, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
25.06.2024Ekonomi
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklaması
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklamasıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vergi reform paketiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, çok konuşulan yurt dışı çıkış harçlarına ilişkin soruya da yanıt verdi.
24.06.2024Ekonomi
Hazine Bakanlığı'ndan '19 KİT özelleştirilecek' iddialarına yalanlama
Hazine Bakanlığı'ndan '19 KİT özelleştirilecek' iddialarına yalanlamaHazine ve Maliye Bakanlığı, 19 Kamu iktisadi Teşebbüsü'nün (KİT) hazırlanan bir Kanun taslağı yoluyla özelleştirileceği ve yabancı sermayeye satılacağı veya kapatılacağı iddiaları hakkında açıklamada bulundu.
20.06.2024Ekonomi
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleri
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleriCHP heyeti AK Parti'ye, AK Parti heyeti de CHP genel merkezine bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi. MHP de, DSP heyetini kabul etti. Sırada AK Parti, CHP ve Yeniden Refah var. Son olarak AK Parti heyeti de MHP'ye bayram ziyaretinde bulundu
17.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilahiyatçı Yusuf Kavaklı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilahiyatçı Yusuf Kavaklı için taziye mesajıİlahiyatçı Yusuf Kavaklı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kavaklı'ya taziyelerini iletti.
14.06.2024Gündem
Erdoğan - Özel görüşmesinin şifreleri! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, detayları aktardı
Erdoğan - Özel görüşmesinin şifreleri! CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, detayları aktardıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, beklenen iade-i ziyaretini gerçekleştirdi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, canlı yayında görüşmeyle ilgili detayları aktardı. Canova, AK Parti'nin bir kamuoyu araştırması yaptığını belirterek "AK Parti'nin ilgili genel başkan yardımcısı Mustafa Şen çıkan sonuçları, yapay zekayla paylaşarak 3 temel netice aldıklarını açıkladı. Birincisi politikaların şeffaf olması, ikincisi kutuplaştırıcı dilden uzak durulması ve üçüncüsü popülist uygulamalarından kaçınılması. AK Parti'nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarından çıkan sonuçlara ilişkin yapay zekanın bulduğu 3 temel kritik başlık bunlar. Bu veriler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da paylaşıldı" dedi.
11.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Genel Başkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genel başkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.