Gemi Kazası

Gemi Kazası

Son dakika gemi kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gemi kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gemi kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gemi Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gemi kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 gemi kazası haberi bulunmuştur. Tüm gemi kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son 8 yılda Türkiye'de 3 bin 223 deniz aracı kazası oldu
Son 8 yılda Türkiye'de 3 bin 223 deniz aracı kazası oldu Türkiye'de 2016-2023 yıllarında 3 bin 223 deniz aracı kazasında 677 kişi ölü bulundu, 390 kişi kayboldu, 24 bin 975 kişi sağ kurtarıldı.
20.02.2024 Gündem
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı
Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında battı! 16'sı Türk 21 denizci kurtarıldı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltı kimler var? Titanik’e inen denizaltıda son durum: Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltındaki kişiler öldü mü, bulundu mu?
Denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltı kimler var? Titanik’e inen denizaltıda son durum: Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltındaki kişiler öldü mü, bulundu mu? Dünyanın en büyük gemi kazası Titanik'in enkazını görmek için Atlantik Okyanusu'na dalan ve karanlık sularda kaybolan denizaltı aracı Titan'da mahsur kalan 5 mürettebat üyesini akıbeti merak ediliyor, bulup bulunmadığı sorgulanıyor. Titanik’i ziyarete giden denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltıda kimler var, öldü mü? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltıda kimler var?
23.06.2023 Dünya
Yunanistan’da alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 79'a yükseldi
Yunanistan’da alabora olan göçmen teknesinde can kaybı 79'a yükseldi Yunanistan açıklarında dün yüzlerce göçmenin bulunduğu tekne alabora oldu. Yunan medyası, can kaybının 79’a yükseldiğini duyurdu.
15.06.2023 Dünya
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kameraya böyle yansıdı
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kameraya böyle yansıdı Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahası'na demirletildi. Kaza anı Burhan Dizman gemisindekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
3.12.2022 Gündem
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kamerada
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kamerada Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahası'na demirletildi. Kaza anı Burhan Dizman gemisindekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
3.12.2022 Haber
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahasına demirletildi.
2.12.2022 Gündem
Kartal açıklarında iki gemi çarpıştı
Kartal açıklarında iki gemi çarpıştı Kartal açıklarında iki kuru yük gemisi hafif şekilde çarpıştı. Kıyı Emniyeti ekipleri, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kazaya ilişkin tutanak tutarken, kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.05.2022 Gündem
Şiddetli lodos gemiyi batırdı
Şiddetli lodos gemiyi batırdı Maltepe'de kuvvetli lodos nedeniyle akşam saatlerinde iskeleye demirli olan bir gemi halatının kopması sonucu kıyıya oturdu. Dalgaların etkisiyle iskeleye çarpan gemi gece saatlerinde su alarak battı.
30.11.2021 Gündem
Marmara Denizi açıklarında gemi kazası!
Marmara Denizi açıklarında gemi kazası! Marmara Denizi'nde Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi ile Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi arasında kalan Doğanarslan mevkiinde iki yük gemisi çarpıştı. Gemilerden birinde hasar meydana geldiği ve su almaya başladığı öğrenildi.
24.10.2021 Gündem
Çanakkale Boğazı açıklarında iki gemi çarpıştı!
Çanakkale Boğazı açıklarında iki gemi çarpıştı! Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı "M/V Levantes" gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı'ndan Samsun’a giden fosfat yüklü 190 metre boyundaki Marshall Adaları bayraklı "M/V Clıpper Como" adlı iki gemi, Bozcaada açıklarında çarpıştı.
18.09.2021 Gündem
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık'
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptıklarını, coğrafi açıdan kalkınmada eşitliğe destek verme hedefiyle çalıştıklarını belirtti.
10.07.2021 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması Son dakika haberine göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yapım çalışmalarının başlamasına çok kısa zaman kaldığını belirterek, "Kanal İstanbul, dünya deniz ticaretinde önemli bir işlev üstlenerek Türkiye’nin lojistik gücünü ve altyapısını tamamlayacak uluslararası bir su yolu olarak görev yapacak." dedi.
30.03.2021 Ekonomi
Süveyş Kanalı açıldı mı? Karaya oturan Ever Given gemisi kurtarıldı mı?
Süveyş Kanalı açıldı mı? Karaya oturan Ever Given gemisi kurtarıldı mı? Süveyş Kanalı ne zaman açılacak? sorusunun cevabı merak ediliyordu. Süveyş Kanalı’nda karaya oturan ve kanal trafiğini felç eden "Ever Given" adlı gemi kurtarıldı.
29.03.2021 Gündem
ABD'de gemiler çarpıştı: 3 kişi kayboldu!
ABD'de gemiler çarpıştı: 3 kişi kayboldu! ABD'deki Mississippi Nehri'nde mavna çeken iki geminin çarpışması sonucu 3 kişi kayboldu.
27.01.2020 Dünya
İstanbul'da gemi kıyıya çarptı!
İstanbul'da gemi kıyıya çarptı! İstanbul Boğazı'nda karaya oturan Liberya bandıralı "Songa Irıdıum" adlı yük gemisi kurtarıldı.
27.12.2019 Gündem
Marmara'da gemi kazası
Marmara'da gemi kazası Marmara Denizi Ahırkapı açıklarında, birbirine sürtünen iki gemide ufak çaplı hasar meydana geldi.
13.08.2019 Gündem
Sinop'ta gemi kazası
Sinop'ta gemi kazası Karadeniz Bölgesi'nde etkisini sürdüren şiddetli rüzgar nedeniyle Sinop'un doğal limanına demirleyen iki yük gemisi çarpıştı.
4.01.2019 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi kazası
İstanbul Boğazı'nda gemi kazası İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen bir gemi yalıya çarptı. Yalıya çarpan gemi 225 metre boyunda "Vitaspirit" adlı dökme yük gemisi. Gemi, Karadeniz-Marmara yönlü geçişinde Fatih köprüsü altında dümen gücünü kaybederek Lacivert ve Uskumru restoranlarının olduğu bölgede Hekimbaşı Salih Efendi yalısına çarptı. Gemi Ahırkapı açıklarına çekiliyor.
7.04.2018 Yaşam
Facia! Felakete dönüşüyor!
Facia! Felakete dönüşüyor! Doğu Çin Denizi'nde iki gün önce meydana gelen gemi kazası sonrası sonrası olayın çevresel bir felakete dönüşmesi konusunda endişeler artıyor.
8.01.2018 Dünya
Çin'de gemi kazası! 32 mürettebata ulaşılamıyor...
Çin'de gemi kazası! 32 mürettebata ulaşılamıyor... Çin'deki gemi kazası sonrası 30'u İran, 2'si Bangladeş uyruklu 32 mürettebata ulaşılamıyor.
7.01.2018 Dünya
Çanakkale Boğazı'nda gemi kazası
Çanakkale Boğazı'nda gemi kazası İtalya bayraklı Ro-Ro gemisiyle Malta bayraklı kuru yük gemisi Çanakkale boğazı girişinde çarpıştı
29.09.2021 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi kazası
Çanakkale Boğazı'nda gemi kazası Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yapan ve aynı yönde seyreden iki geminin, henüz belirlenemeyen nedenle birbirine sürtünmesi sonucu, gemilerden birinde hafif hasar meydana geldi.
19.10.2016 Yaşam
Boğaz’a akıntı sensörleri geliyor, tehlike azalıyor
Boğaz’a akıntı sensörleri geliyor, tehlike azalıyor Bakan Veysel Eroğlu’nun ‘Boğaz’da gemi kazası olacak mı diye geceleri kâbus görüyorum’ dediği sorunu TÜBİTAK çözdü. Boğaz’ın altına yerleştirilecek sensörler sayesinde tanker geçişleri kontrol altına alınıyor.
7.02.2016 Yaşam
Çanakkale Boğazı'nda gemi kazası!
Çanakkale Boğazı'nda gemi kazası! Çanakkale Boğazı'nda bir tankerle çarpışan gemiden tahliye edilen yolcular Gelibolu İskelesi'ne getirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemi Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gemi kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.