Geliyor

Geliyor

Son dakika geliyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geliyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geliyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geliyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geliyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 66.286 geliyor haberi bulunmuştur. Tüm geliyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
27.04.2024 İddaa
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı, bankalar mevduat faizlerini güncelledi! İşte en yüksek faiz oranı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı, bankalar mevduat faizlerini güncelledi! İşte en yüksek faiz oranı Merkez Bankası, faizi sabit bırakmasına rağmen, TL mevduat payının artırılması ve KKM'den TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faizi yükseltti. Bu da dolaylı olarak bankaların faizleri artırması anlamına geliyor. Bu kapsamda bankalar mevduat faizlerinde güncellemeye gitti. İşte 1 milyon TL'nin banka banka aylık getirisi...
27.04.2024 Ekonomi
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç son kıyağını yapacak, kupa canavarı hoca Fenerbahçe'ye geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor. Ali Koç bu kez gemileri yaktı. İsmail Kartal sarı lacivertli ekibe veda ediyor. Fenerbahçe'nin başına kariyerinde Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi kupası bulunan teknik direktör geliyor. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi Kurban Bayramı bu yıl Haziran ayına denk geliyor. Tatilini yıllık izniyle birleştirmek isteyenler Kurban bayramı tatilinin hangi günler arasında idrak edileceğini sorgulamaya başladı. Peki, Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihte idrak edilecek? İşte Diyanet ile 2024 Kurban Bayramı tarihleri…
27.04.2024 Yaşam
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Naneli şeyler tükettikten sonra su içince ağzımız neden buz gibi olur? Bilim “TRPM8” diyor; işte nane ve soğukluk ilişkisi!
Naneli şeyler tükettikten sonra su içince ağzımız neden buz gibi olur? Bilim “TRPM8” diyor; işte nane ve soğukluk ilişkisi! Naneli şeker yedikten sonra su içtiğinizde ağzınızda bir yanma hissi mi yaşıyorsunuz? Ya da naneli sakız çiğnerken su size neden buz gibi geliyor? İşte bunun bilimsel bir açıklaması var ve oldukça ilginç!
26.04.2024 Yaşam
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti Tavuğa ihracat kısıtlaması geliyor. Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlara karşı harekete geçti. Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Adana'nın isminin hikayesi nereden geliyor? İşte anlamı ve tarihçesi
Adana'nın isminin hikayesi nereden geliyor? İşte anlamı ve tarihçesi Tarihi milattan önce 3 binli yıllara kadar uzanan Adana'nın ismi geçmişten günümüze değişik isimlerde anılmış ve kayıtlara geçmiştir.
26.04.2024 Adana
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA adım adım sona gelemeye devam ediyor. Orta ve yüksek irtifa sistem tanımlama ve performans testlerini de tamalayan TB3 30'DA 30 yaparak başarısıyla göz doldurdu.
24.04.2024 Ekonomi
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı, faiz oranları yüzde 70 seviyesine dayandı. 100 bin TL'ye 70 bin TL faiz geliyor. Ancak süre 30 Nisan'da doluyor. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Hava Durumu

Benzer Haber Etiketleri

Geliyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geliyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.