Gelinler

Gelinler

Son dakika gelinler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gelinler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gelinler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelinler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelinler gelişmeleri de dahil olmak üzere 651 gelinler haberi bulunmuştur. Tüm gelinler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?
8.03.2024 Magazin
Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 5 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Puan durumu...
Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 5 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Puan durumu... Yeni haftanın ilk bölümü ekrana geldi. Gelinim Mutfakta programındaki mücadele izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Gelinler en güzel yemeği yaparken kayınvalide ve Nursel Ergin de puanları veriyor. Peki 5 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? İşte son puan durumu...
5.02.2024 Gündem
Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok? Hacer Akıner kimdir, kaç yaşında, sağlık sorunu nedir?
Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok? Hacer Akıner kimdir, kaç yaşında, sağlık sorunu nedir? Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlamaya devam ediyor. 30 Ekim 2023 tarihinde Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Kaynana Hacer’in programda neden olmadığı Nursel Ergin tarafından açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok?
14.12.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 13 Aralık 2023 puan durumu || Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, 13 Aralık Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı?
Gelinim Mutfakta 13 Aralık 2023 puan durumu || Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, 13 Aralık Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? 13 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu ile haftanın üçüncü gününde çeyrek altını kimin aldığı merak konusu oldu. Her gün birbirinden lezzetli yemekleri yapmak için mücadele eden gelinler, kaynanalarda en yüksek puanı almak için yarışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, 13 Aralık Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 13 Aralık 2023 puan durumu…
13.12.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı nasıl yapılı? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri…
Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı nasıl yapılı? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri… Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı yapıldı. Gelinler bugün Uzakdoğu usulü kurbağa bacağı ile birincilik mücadelesi verecek. Gelinim Mutfakta Uzakdoğu usulü kurbağa bacağı tarifi ise merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kurbağa bacağı nasıl yapılır? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri…
5.12.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Eylül! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı ve çeyrek altını aldı?
Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Eylül! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı ve çeyrek altını aldı? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün de heyecan dolu anlar yaşandı. Gelinlerin pişirdiği, kayınvalidelerin tattığı Gelinim Mutfakta'da günün ödülünü kazanan isim belli oldu. Gelinim Mutfakta ile ilgili arama motorlarına yönelen izleyiciler 'Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? 28 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu ne, bugün kim kazandı?
28.09.2023 Televizyon
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemeler
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemeler Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta gelinler manav pidesi yapıyor. Mancarlı pide olarak da bilinen manav pidesi tarifi ise, akşam ne yemek yapsam diyenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, manav pidesi nasıl yapılır? İşte bol yeşillik manav pidesi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler…
31.08.2023 Gündem
Mutfağa bu sefer kaynanalar giriyor!
Mutfağa bu sefer kaynanalar giriyor! Gelinim Mutfakta 1176. bölüm fragmanı yayında!
7.07.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1173. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1173. bölüm fragmanı yayında! Dudu, gelinlerden yemeği için yardım istiyor; fakat gelinler, bu isteği reddediyor!
4.07.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1158. Bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 1158. Bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gamze Yücel, Miyase Türkel ve Tuğba Erurul aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
7.06.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1152. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1152. bölüm fragmanı yayında! Kader'in bekarlığa veda partisi gelinlerin diline düşüyor.
29.05.2023 Televizyon
19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?
19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi? Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu ile kimin elendiği merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin en yüksek puanı almak için bugün de yarıştı. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altını alacak, haftanın birincisi ise 7 altın bileziğin sahibi olacak. 19 Mayıs Cuma haftanın finalinde de 1 kişi yarışmaya veda edecek. Peki, 19 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve bilezikleri kim aldı? 19 Mayıs Gelinim Mutfakta kim elendi?
19.05.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1136. Bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 1136. Bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Miyase Trükel ile Merve Tekin aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
8.05.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1136. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1136. bölüm fragmanı yayında! Yeni haftanın yeni yarışmacısı Ezgi, gelinleri şaşırtan bir olayı anlatıyor!
5.05.2023 Televizyon
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi, bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve altın bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta haftanın finaliyle ekranlara geliyor. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelin-kayınvalide yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yine gelinler yemekleriyle yarıştı. Programda her Cuma da 7 altın bilezik sahibini buluyor. İşte 28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu…
28.04.2023 Televizyon
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
'Gülsüm Cengiz' gelinler, belediye başkanlığı için yarıştı
'Gülsüm Cengiz' gelinler, belediye başkanlığı için yarıştı Antalya'nın Demre ilçesinde, Okan Kocakaya'nın milletvekilliği aday adaylığı gerekçesiyle istifasının ardından boşalan Demre Belediye Başkanlığı için mecliste seçim yapıldı. Aynı ailenin gelinleri, biri İYİ Partili, diğeri AK Parti'li 'Gülsüm Cengiz'ler, başkanlık için yarıştı. Seçimde kazanan İYİ Partili Gülsüm Cengiz (55), Demre'nin ilk kadın belediye başkanı oldu.
23.03.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta 1100. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1100. bölüm fragmanı yayında! Dört haftanın sonunda şampiyon belli oluyor!
16.03.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta Olga kimdir, nereli, kaç yaşında? Gelinim Mutfak’ın ilk yabancı gelini Olga’nın biyografisi!
Gelinim Mutfakta Olga kimdir, nereli, kaç yaşında? Gelinim Mutfak’ın ilk yabancı gelini Olga’nın biyografisi! Gelinim Mutfakta Olga hakkında yapılan aramalar arttı. Yarışmaya katılan ilk yabancı gelin olan Olga, boyu, fiziği ve konuşmalarıyla dikkatleri çekti. Olga'nın nereli olduğu, kaç yaşında olduğu, seyirci tarafından merakla konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Olga kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.01.2023 Televizyon
Gelinler, Nursel Ergin'den boylarının ölçüsünü aldı!
Gelinler, Nursel Ergin'den boylarının ölçüsünü aldı! Gelinim Mutfakta 1077. Bölümde Nursel Ergin, boy tartışmasına son noktayı koydu!
24.01.2023 Televizyon
Nursel Ergin, 1076. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
Nursel Ergin, 1076. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi! Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın 1076. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi?
23.01.2023 Televizyon
Bu tarif ayrılık acısına iyi gelecek! Gelinim Mutfakta ayrılık acısı yemeği nasıl yapılır? Yapılışı ve malzemeleri...
Bu tarif ayrılık acısına iyi gelecek! Gelinim Mutfakta ayrılık acısı yemeği nasıl yapılır? Yapılışı ve malzemeleri...   Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün Meksika usulü ayrılık acısı yemeği tarifi vardı. Ekran başındakileri de meraklandıran ayrılık acısı yemeği nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte ayrılık acısını unutturan yemeğin tarifi, yapılışı ve malzemeleri...
18.01.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 18 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı?
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? 18 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün Meksika usulü "ayrılık acısı" tarifi ile ekrana geldi. Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı yarışmada kayınvalideler gelinleri puanladı. Peki 18 Ocak Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı?
18.01.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu! 6 Ocak 2023 Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını ve 7 bileziği kim aldı, kim elendi?
Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu! 6 Ocak 2023 Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını ve 7 bileziği kim aldı, kim elendi? Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu ile günün birincisi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta gelin adayları her gün çeyrek altını almak için yemekleriyle yarışıyor. 6 Ocak Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler soğuk baklava pasta tarifiyle yarıştı. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, kim elendi, bileziği hangi gelin aldı? İşte, 6 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu…
6.01.2023 Televizyon
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gelinler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelinler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.