Gazete Vatan Logo
Magazin Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?

8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu için araştırmalar arttı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması 13.00'de başlıyor. 16.00 gibi bitiyor. Kayınvalideler ve gelinler arasında geçen kıyasıya mücadelede sunucu Nursel Ergin de puan veriyor. İşte 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta birincisi ve bilezikleri alan isim…

GELİNİM MUTFAKTA 7 MART'TA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 7 Mart'ta Tuğba birinci oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 16 puan

YEŞİM- 13 puan

GÖZDE- 13 puan

RABİA- 10 puan

GELİNİM MUTFAKTA’DA BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta 10 altın bileziği kazanan isim henüz belli olmadı.

 8 MART GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Muttakta'da puan durumu da henüz netleşmedi.