Geçmiş

Geçmiş

Son dakika geçmiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geçmiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geçmiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geçmiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geçmiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.875 geçmiş haberi bulunmuştur. Tüm geçmiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Beşiktaş Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen ‘Enerji Dönüşümü-Yenilenebilir Enerji 2035 Lansmanına katıldı. Bakan Bayraktar, “Geldiğimiz noktada Türkiye artık gidilemeyen bölgelerde, doğalgaz, petrol arayan ve üreten bir ülke haline geldi. Türkiye petrollerinin günlük petrol üretimi sadece 36 bin varildi. Bugün sadece Gabar’dan 51 bin varile yakın günde petrol üretiyoruz. Bu rakamı inşallah 100 bin varil sadece Gabar bölgesine taşıyacağız" dedi.
21.10.2024Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
21.10.2024Gündem
Galatasaray'a 10 üzerinden 10! Müthiş seri
Galatasaray'a 10 üzerinden 10! Müthiş seriGalatasaray Kadın Voleybol Takımı, Vakıfbank galibiyetiyle sezonu açarken, Avrupa ve Kupa Voley’de oynadığı tüm maçları kazanarak 10’da 10 yaptı.
21.10.2024Şampiy10
Bakan Kacır'dan asgari ücret açıklaması: Yıl sonu itibarıyla gerçekleşen enflasyon dikkate alınacak
Bakan Kacır'dan asgari ücret açıklaması: Yıl sonu itibarıyla gerçekleşen enflasyon dikkate alınacakSanayicilere verilen kredilerle ilgili bilgi veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, milyonların beklediği asgari ücret görüşmelerine ilişkin "Biz hiçbir zaman toplumun hiçbir kesimin alım gücünün enflasyona ezdirilmesine rıza göstermedik. Asgari ücrette geçmiş yıllar boyunca bu hassasiyetle davranıldı. Halihazırda düzey de böyle belirlendi. Yıl sonu itibarıyla gerçekleşen enflasyon dikkate alınacak hem de bir enflasyon öngörümüz var bu dikkate alınacak" dedi.
20.10.2024Gündem
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorum
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorumTürkiye'yi sarsan 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında kan donduran detaylar çıkmaya devam ediyor. Esenyurt'ta faaliyetine son verilen hastane ile ilgili iddialarda bulunan Cemil Imrak, "Ben ne gerekiyorsa yapın, gerekirse bebeğimi alıp başka hastaneye götüreyim dedim. 'Sen götürürsen bebeği yolda ambulansta kaybedebiliriz, öyle bir şansımız da var çünkü bebeğin durumu kritik' dedi. Beşinci gün arayıp, 'Başınız sağ olsun bebeği kaybettik' dediler" ifadelerini kullandı. Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve yaklaşık 1 ay boyunca bebeği yoğun bakımda kalıp çocuğunda kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. ise yoğun bakımdaki bebeği için ‘anne sütü' götürünce ‘neden bu kadar çok süt getiriyorsun' cevabını aldığını belirten anne, “O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk. O çığlıkları hiç unutmuyorum” diye konuştu.
20.10.2024Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde depremKahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
19.10.2024Gündem
Kurtulmuş: Büyük tarihsel birikimle, şimdi ikinci asra hazırlanıyoruz
Kurtulmuş: Büyük tarihsel birikimle, şimdi ikinci asra hazırlanıyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Şimdiye kadar geçmiş dönemlerde 16 devlet kurmuş ve sonuncusu olarak da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuş olan milletimizin, tarihsel bir sürekliliği vardır. Bu devletlerin her biri birbirinin devamıdır. Başka bir milletin devleti değildir. Selçuklu da bizimdir, Osmanlı da bizimdir, Cumhuriyet de bizimdir. Bunların arasını ayıran da bizden değildir. Bu kadar açık söylüyorum.” dedi.
19.10.2024Gündem
Bakan Uraloğlu Malatya'da depremden etkilenen vatandaşı ziyaret etti
Bakan Uraloğlu Malatya'da depremden etkilenen vatandaşı ziyaret ettiUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya'da depremden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
19.10.2024Gündem
Mehmet Büyükekşi'den TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap!
Mehmet Büyükekşi'den TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na cevap!TFF eski Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleri, mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, geçmiş dönemi kapsayan açıklamalarına tepki gösterdi.
18.10.2024Süper Lig
Uşak'ta sürücü kurslarına yönelik rekabet soruşturması tamamlandı
Uşak'ta sürücü kurslarına yönelik rekabet soruşturması tamamlandıRekabet Kurulu, bazı sürücü kurslarına yönelik rekabet soruşturması kapsamında, True Özel Araştırma ve Danışmanlık Ticaret Sanayi Ltd. Şti'ye 40 bin 366 lira idari para cezası kesilmesini kararlaştırdı.
18.10.2024Ekonomi
Serhat Akın'dan ameliyat paylaşımı: Yürüyebilir miyim bilmiyorum
Serhat Akın'dan ameliyat paylaşımı: Yürüyebilir miyim bilmiyorumEski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı sonrası tekrar ameliyat olacak.
18.10.2024Süper Lig
AFAD Başkanı: Malatya depreminde can kaybının yaşanmaması, kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdi
AFAD Başkanı: Malatya depreminde can kaybının yaşanmaması, kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdiAFAD Başkanı Okay Memiş, "Herhangi bir can kaybının yaşanmaması bizim için son derece değerlidir. Bu durum, kentsel dönüşümün ne kadar hayati olduğunu ve diğer şehirlerde olabilecek depremlerde can kaybını önlemek için ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır" dedi.
17.10.2024Gündem
Polisin dur ihtarına uymadı! Polise çarpıp kaputun üzerinde götürdü
Polisin dur ihtarına uymadı! Polise çarpıp kaputun üzerinde götürdüİzmir'in Ödemiş ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu otomobilinin kaputunun üzerinde götürdü. Önü kesilerek durdurulabilen sürücü, gözaltına alındı.
17.10.2024Gündem
'Dur' ihtarına uymadı kendisini durdurmak isteyen polisi kaputun üzerinde götürdü
'Dur' ihtarına uymadı kendisini durdurmak isteyen polisi kaputun üzerinde götürdüİzmir'in Ödemiş ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu otomobilinin kaputunun üzerinde yaklaşık 300 metre götürdü. Önü kesilerek durdurulabilen sürücü, gözaltına alındı.
17.10.2024Gündem
Turkcell’den sürdürülebilir gelecek için dev yatırım
Turkcell’den sürdürülebilir gelecek için dev yatırımTurkcell, 30’uncu yılında stratejik odak alanlarından biri olan sürdürülebilirlik başlığı altında büyük bir yatırımı hayata geçirdi. Turkcell’in 2026’nın sonunda 300 MW’a ulaşacak güneş enerjisi santrali yatırımlarının ilki Uşak’ta enerji üretimine başladı.
17.10.2024Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Macaristan'la ikili ticaret hacminin 6 milyar dolara çıkacağını ümit ediyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Macaristan'la ikili ticaret hacminin 6 milyar dolara çıkacağını ümit ediyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye ve Macaristan arasında 4 milyar dolar seviyesine gelen ikili ticaret hacminin, yakın zamanda hedef olarak konulan 6 milyar dolar seviyesine çıkacağını ümit ediyoruz ve bu alandaki çalışmaları karşılıklı olarak destekliyoruz" dedi.
17.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Malatya'daki depreme ilişkin açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Malatya'daki depreme ilişkin açıklamaMalatya'da dün meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin son bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı.
17.10.2024Gündem
Sivas'ta art arda iki deprem! AFAD duyurdu
Sivas'ta art arda iki deprem! AFAD duyurduSivas’ta 10 dakika arayla meydana gelen 4.7 ve 4.1 büyüklükteki iki depremde yıkım ve yaralanma olmazken kerpiç evlerde ufak çaplı çatlaklar oluştu. Okullar ise tatil edildi.
17.10.2024Gündem
Bakan Tekin açıkladı: Okullarımızda hasar tespitimiz yok
Bakan Tekin açıkladı: Okullarımızda hasar tespitimiz yokMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Malatya merkezli 5.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Okullarımızla ilgili herhangi bir can kaybı ya da binalarımızda hasar tespitimiz yok, çok şükür. Yine de tedbirli olmakta fayda var” dedi.
16.10.2024Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadırİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Malatya merkezli deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını belirtti.
16.10.2024Gündem
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildiAFAD'dan gelen son dakika haberine göre Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedilen Malatya merkezli depremin büyüklüğünü AFAD 5.9 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin 6,5 km derinlikte ve 6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i telefonla arayarak, 5,9 büyüklüğündeki depremle ilgili son durum hakkında bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da yaptığı açıklamada, 187 kişinin depremden etkilendiğini, 43 kişinin de tedavi altında olduğunu söyledi.
16.10.2024Gündem
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'ndak, 3. tur kuralarını gerçekleştirdi. Öte yandan geçmiş yılların aksine bu yıl eleme müsabakalarının seribaşı takımların sahasında oynanması kuralı kaldırıldı.
15.10.2024Süper Lig
Sivas'ta korkutan deprem!
Sivas'ta korkutan deprem!Sivas'ın Gürün ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
15.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasın
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasınMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. "DEM Parti'ye uzattığım el yanlış yorumlanmasın" diyen Bahçeli, "DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır" ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geçmiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geçmiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.