Gazeteciler

Gazeteciler

Son dakika gazeteciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazeteciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazeteciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazeteciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazeteciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.702 gazeteciler haberi bulunmuştur. Tüm gazeteciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar Türk Hava Yolları yaptığı yüksek zammın yanında Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS çalışanlarına 25 bin lira ikramiye verecek.
21.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı Türk Hava Yolları, Melbourne seferleri başladı. Melbourne yapılan ilk uçuşa katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sidney uçuşları için görüşmelerin sürdürdüğünü ve yıl sonuna kadar buraya da seferlere başlayabileceklerini söyledi.
1.03.2024 Ekonomi
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol'
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol' Fatih Karagümrük Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisi ile Bebek'te görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi Zeyd çekilen fotoğrafların silinmesini istedi, silinmeyince muhabirlerin üzerine yürüdü.
27.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını örtmek için gerçekleri çarpıttığını söyleyerek "İsrail'in barbarlıklarını kayıt altına almak ve dezenformasyon çabalarını engellemek en önemli görevimizdir" dedi.
24.02.2024 Gündem
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
Kocaeli'de boya fabrikasında yangın
Kocaeli'de boya fabrikasında yangın Kocaeli'nin Gebze ilçesinde boya üretimi yapıldığı öğrenilen tesiste yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikaya müdahale sürerken yangın kısmen söndürüldü.
3.02.2024 Gündem
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları | Farklı, anlamlı, kısa, resimli gazeteciler günü mesajları ile gazeteciler ile ilgili sözler
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları | Farklı, anlamlı, kısa, resimli gazeteciler günü mesajları ile gazeteciler ile ilgili sözler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. 1961 yılından bu yana Türkiye’de basın çalışanlarını anmak ve onurlandırmak için Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor. Biz de basın mensuplarının bu özel gününü kutlamak isteyenler için Çalışan Gazeteciler Günü mesajları ve sözleri derledik. Peki, Çalışan Gazeteciler Günü nedir? İşte Farklı, anlamlı, kısa, resimli 10 Ocak çalışan gazeteciler günü mesajı ile Çalışan Gazeteciler Günü sözleri…
10.01.2024 Gündem
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Arda Güler çılgınlığı! Resmen patladı, itiraf geldi: Gülüyordu, bana bağıran oydu
Arda Güler çılgınlığı! Resmen patladı, itiraf geldi: Gülüyordu, bana bağıran oydu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk maçına Arandina ile oynanan Kral Kupası maçında çıktı. İspanyol gazeteciler, Arandina maçı sonrası Arda Güler ile ilgili izlenimlerini aktardı. Real Madrid taraftarlarının endişeli sözleri ise dikkatlerden kaçmadı.
9.01.2024 Fenerbahçe
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri...
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri... 5N1K tekniği en fazla kullanılmakta olan teknikler arasında yer almaktadır. Özellikle bir konu hakkında bilgi toplamak için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. En popüler gazetecilik tekniklerinden birisi olan 5n1k, bilgi toplamak için kullanılmakta olan bir soru tekniğini ifade etmektedir. 5n1k sorularından oluşan bir inceleme yöntemi olarak da ifade edilebilir. 5n1k yöntemleri dünyanın her yerinde geçerliliği olan ve kullanılmakta olan evrensel bir yöntemdir.
3.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Gündem
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor!
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor! Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Yargı dizisi devam ederken yayınlanan şiirli tanıtım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2023 Magazin
Google'dan gelir elde edilirse nereye gidecek? Dijital Telif Yasası uzmanından dikkat çeken değerlendirme
Google'dan gelir elde edilirse nereye gidecek? Dijital Telif Yasası uzmanından dikkat çeken değerlendirme Google’ın Kanada’ya her yıl 74 milyon dolar ödeyecek olmasının ardından dijital içerik üreticilerinin gözleri Türkiye’de de ‘Dijital Telif Yasası’ için çalışmalara çevrildi. Peki, yasanın geçmesi durumunda ülke ekonomisi, kişi ve kurumlar ödenecek teliften yararlanabilecek mi? Doç. Dr. Ali Murat Kırık tüm detaylarıyla anlattı.
12.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak' Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gazeteciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazeteciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.