Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın minik kondüktörlerle sohbeti gülümsetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın minik kondüktörlerle sohbeti gülümsetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ziyaretinde minik kondüktörler tarafından karşılandı. Erdoğan, miniklere, "Allah sizi nazardan saklasın" dedi, bunun üzerine bir minik Erdoğan’a "Sizi de nazardan saklasın" diyerek cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan minik kondüktörün duasına "Amin" diyerek karşılık verirken gülümseten bir diyalog oluştu.
7.11.2022 Gündem
Gaziray'ın ilk sürüşünü Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı
Gaziray'ın ilk sürüşünü Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışı yapılan Gaziray Banliyö Hattı ilk sürüşü için Beylerbeyi İstasyonu'na geldi.
5.11.2022 Haber
Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak?
Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak? Gaziray açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile diğer protokol üyeleri, Beylerbeyi İstasyonu’na giriş yaptı ve Gaziray Banliyö Hattı ilk sürüşünü gerçekleştirdi. Peki, Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak?
5.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazianteplilere müjdeyi verdi: Gaziray yılbaşına kadar ücretsiz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazianteplilere müjdeyi verdi: Gaziray yılbaşına kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı'nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Birileri kıta kıta geziyor. Amerika olmadı, İngiltere, İngiltere olmadı, Almanya. Temiz para arıyormuş ama gittiği yer tüm dünyanın iliğini kemiğini sömürenlerin kapısı. Nere gittiğinin farkında mısın?" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Türkiye ekonomi noktasında dünyaya örnek bir hale geldi" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışı yapılan Gaziray'ın yılbaşına kadar ücretsiz olduğunu açıkladı.
5.11.2022 Siyaset
Banliyö ne demek, banliyö treni nedir? Metro ile banliyö treni arasındaki fark ne?
Banliyö ne demek, banliyö treni nedir? Metro ile banliyö treni arasındaki fark ne? 16 duraklı GAZİRAY Banliyö Hattı’nın çalışmaları sona erdi. Metro konforundaki banliyö hattı GAZİRAY açılışı yapıldı. Peki, Banliyö ne demek? Banliyö treni nedir, metrodan farkı ne?
5.11.2022 Gündem
Gaziray açılışı saat kaçta, nerede yapılacak? Gaziray metrosu ne zaman açılacak?
Gaziray açılışı saat kaçta, nerede yapılacak? Gaziray metrosu ne zaman açılacak? Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları iş birliğinde yürütülen, GAZİRAY Banliyö Metro Hattı açılışı yapılıyor. Peki, Gaziray açılışı saat kaçta, nerede yapılacak? Gaziray metrosu ne zaman açılacak?
5.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda konuştu. Erdoğan, tahıl krizinin çözümünün diplomatik bir başarı olduğunu vurgularken krizlerde Türkiye'nin önemli rol oynadığını belirtti.
5.11.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yüreği vatan sevgisinden, millet aşkından yoksun, tek işi konuşmak olanlara baktığımızda, şunu çok net görüyoruz ki; proje yapmayı bırakın, taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştirenlerin en ön safında yer alıyor" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Milli elektrikli tren bu yıl içinde hizmete sunuluyor! Bakan duyurdu
Milli elektrikli tren bu yıl içinde hizmete sunuluyor! Bakan duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, saatte 160 kilometre hıza ulaşan Milli Elektrikli Tren Seti'nin prototip üretimini ve fabrika testlerinin gerçekleştirilmesini takiben yol testlerine başlandığını belirterek, "Bundan sonra da akredite kuruluş kontrolündeki seyir emniyet ve konfor testlerine geçilecek. Trenimizi bu yıl içerisinde milletimizin hizmetine sunacağız." dedi.
14.06.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kiralarda düzenleme mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kiralarda düzenleme mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kiralarda vesaire düzenlemelere gidiyoruz. Onları da kısa zamanda büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız." dedi.
12.12.2020 Siyaset
Demir yolu ağı ülkeyi saracak, mesafeler kısalacak
Demir yolu ağı ülkeyi saracak, mesafeler kısalacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Türkiye genelinde şehirler arasındaki mesafeleri kısaltmak ve insanımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla bin 889 kilometre yüksek hızlı tren, bin 786 kilometre hızlı tren ve 429 kilometre konvansiyonel olmak üzere toplam 4 bin 104 kilometre yeni demir yolu yapım çalışmalarımız devam ediyor. 152 kilometrelik hızlı tren hattının yapımı ise ihale aşamasında bulunuyor" dedi.
21.10.2019 Ekonomi
"Kara tren"den YHT'ye demir yolu serüveni
"Kara tren"den YHT'ye demir yolu serüveni Anadolu'nun demir rayları 163 yıl önce "kara tren" ile tanışırken Cumhuriyetin ilk yıllarında yatırımlarla genişleyen Türk demir yolu ağında, 2003'ten sonra yeni bir dönem başladı.
25.09.2019 Gündem