Galerici

Galerici

Son dakika galerici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galerici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galerici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galerici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galerici gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 galerici haberi bulunmuştur. Tüm galerici haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü İkinci el araç piyasasında son aylarda durgunluk yaşanıyor. Otomobil alacak vatandaşların, yeni araçlara yönelmesiyle ikinci el de düşüş yaşanmaya başladı. Düzce'de oto galerici İhsan Açıkgöz, son 1 yıldır ikinci el araç piyasasında yeni döneme girildiğini belirterek, "Eskiden sıfır araç alıp plaka takıldığında direkt 100-140 bin TL zarar ediliyordu. Müşteri zarar etmemek için 1-2 bin kilometre de otomobil alıyordu. Şu an ise bu ise tam tersine döndü. Sıfır araba şu an için çok revaçta, eski araba ise değerini kaybetmeye başladı" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
50 bin TL para kazanmak için gitti, 150 bin TL'den oldu
50 bin TL para kazanmak için gitti, 150 bin TL'den oldu Antalya'dan Afyon'a araç takası için giden galerici Kadir Bayer (28), EDS üzerinden gelen 150 bin 600 TL tutarındaki hız aşım cezası ile şaşkına döndü. Cezayı ödeyecek gücünün olmadığını belirten Bayer, “İnanmak istemedim, şaşırdım. Ben cezayı 15 bin olarak okudum, arkadaşımın uyarmasıyla 150 bin olduğunu fark ettim. Çok ceza yedim ama bu miktarda ilk defa geldi. 50 bin TL kazanmak için yola çıktım, 150 bin TL ceza geldi” dedi.
30.01.2024 Gündem
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Galerici cinayetinden 'Daltonlar' çıktı
Galerici cinayetinden 'Daltonlar' çıktı Küçükçekmece'de galerici Sertaç Çelikli motosikletli bir saldırgan tarafından öldürüldü. Galericinin “Sana 5 milyon ceza kestik” diyen Daltonlar çetesi tarafından parayı vermemesi üzerine öldürüldüğü iddia edildi. Çelikçi’yi öldüren zanlıların kaçtıkları anlar kameraya böyle yansıdı.
28.12.2023 Gündem
Oto galericiye kanlı saldırı: Sana 5 milyon lira ceza kestik!
Oto galericiye kanlı saldırı: Sana 5 milyon lira ceza kestik! Küçükçekmece'de bir çocuk babası galerici Sertaç Çelikli'nin öldürülmesiyle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin iş adamından 5 milyon lira haraç almaya çalıştıkları iddia edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin olaydan sonra kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
İş yerinin önünde galericiye kanlı infaz! Dehşete düşüren o anlar kameraya yansıdı...
İş yerinin önünde galericiye kanlı infaz! Dehşete düşüren o anlar kameraya yansıdı... 3 kişi iş yerinin önünde oto galerici Serdar Tokur'a kurşun yağdırdı. İş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda Serdar Tokur hayatını kaybetti. O anlar kameraya yansırken, 3 şüphelinin kaçtığı araç 2 kilometre uzaklıkta bulundu.
1.11.2023 Gündem
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum Mayıs ayında Türkiye’de internetten araç satışına başlayan Mercedes-Benz’in, durumu fırsat bilen galeriler tarafından hack’lendiği iddia edilmişti. Olaydan aylar sonra Alman otomotiv devinin internet sitesine bot yazılımla müdahale ettiğini ileri süren galerici Hürriyet’e konuştu: “Araç sisteme düşmeden 5 saniye önce haberimiz oluyordu. Müşterilerimizden araç başına 50 bin TL komisyon alıyorduk.” Mercedes-Benz ise iddiaları “Sabote etmeye çalıştılar ama hızla tedbirimizi aldık” şeklinde yanıtladı.
31.10.2023 Yaşam
Garajlardaki arabalar pazarlara düştü! İkinci elde panik satışları başladı
Garajlardaki arabalar pazarlara düştü! İkinci elde panik satışları başladı Araba fiyatlarındaki artışlar rekor seviyeye geldi. Hükümet vatandaşlardan gelen haklı çağrıya cevap vererek araç piyasasıyla ilgili peş peşe adımlar attı. Atılan adımları sonrası vatandaşlarda panik satışları başladı. Ceza yememek için araç ilanlarını kaldıran satıcılar garajlardaki daha poşeti çıkmamış araçlarıyla otomobil pazarlarına akın etti. Sektör temsilcileri konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak fiyatların düşüp düşmeyeceği hakkında bilgi verdi.
1.08.2023 Ekonomi
Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Noterde ‘görevdeyim’ tuzağı
Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Noterde ‘görevdeyim’ tuzağı Araba almayı düşünen milyonları ilgilendiren dolandırıcılık! İstanbul'da bir galerici ile aracını satmak isteyen vatandaş, büyük bir şok yaşadı. Pendik'teki galerici Sercan S.'yi arayan Cuma Ö., daha önce de kendisinden araç aldığını belirtip bu kez aracını satmak istediğini söyledi ve görevde olduğunu ileri sürerek kuzeni Emre K.'nin geleceğini söyledi. Emre K.'ye ise, "Sizden aracınızı alacağım ama görevdeyim. Aracı Pendik'teki kayınpederim görüp alacak" dedi. Sercan S. ile Emre K., kurulan tezgahtan habersiz noterde alım satım yaptı. Aracını satmak için el sıkışan Emre K., ise bakın tuzağa düştüğünü nasıl anladı.
12.07.2023 Otomobil
Kendisine 50 bin lira borcu olan oto galericiyi öldürdü
Kendisine 50 bin lira borcu olan oto galericiyi öldürdü Bursa'da emlakçı Engin A. (41), sokakta karşılaştığı, kendisine 50 bin lira borcu olan oto galerici Uğur Ermiş'i (41) bıçaklayarak, öldürdü. Ermiş'in yanındaki kardeşi Oğuz Ermiş (40) de Engin A.'yı tabancayla bacaklarından yaraladı.
26.04.2023 Yaşam
Katilin silahı kendi sonu oldu! Dehşet saçıp intihar etti
Katilin silahı kendi sonu oldu! Dehşet saçıp intihar etti İstanbul'da 22 yaşındaki Buket Yorgancı, Aydın Altay (29) tarafından 23 Nisan'da Göktürk'teki bir evde silahla öldürüldü. Evini kiraya veren kişinin, genç kadının çıplak haldeki cesedini bulması üzerine harekete geçen Gayrettepe Cinayet Büro dedektifleri, Aydın Altay'ın izine önceki akşam Gaziosmanpaşa'da ulaştı. Polisten kaçamayacağını anlayan Aydın Altay, aynı silahla yaşamına son verdi.
26.04.2023 Gündem
Otomobil alacaklar dikkat! Bayilerden fahiş fiyat oyunu
Otomobil alacaklar dikkat! Bayilerden fahiş fiyat oyunu Son zamanlarda otomobil piyasasında hareketli günler yaşanırken, galericiler ise bayilerin sıfır araç satışına ilişkin uyarılarda bulunuyor. Bayilerin internet satış fiyatına göre fiyat belirlediğini söyleyen oto galerici Murat Açıkgöz, "Bayi şu anda liste fiyatına göre değil de, sarı sayfalara göre, internet rakamına göre araç satıyor. Yani 1 milyonluk bir araç var ama internette bu araç 1 milyon 200 bin liraya binici bulabiliyor. Bayi de bu aracı 1 milyon 180 bin liraya ya da 1 milyon 170 bin liraya satıyor. Bu sene bayiler para kazanıyor" dedi.
24.04.2023 Ekonomi
Bayilerde sıfır araç kalmadı, ikinci el otomobile talep arttı! Fiyatlar da yükseldi
Bayilerde sıfır araç kalmadı, ikinci el otomobile talep arttı! Fiyatlar da yükseldi Bayilerden sıfır araç tedarikinin zor olması alıcılar ikinci el otomobile yönlendirdi. İkinci ele olan talep de fiyatları artırdı.
23.03.2023 Gündem
Araba ve ev almak isteyenlere kapora tuzağı! Parayı alıp sırra kadem basıyorlar
Araba ve ev almak isteyenlere kapora tuzağı! Parayı alıp sırra kadem basıyorlar Araba ve ev almak isteyenlere büyük tuzak! Dolandırıcıların yeni oyunu ortaya çıktı. Her gün onlarca kişiyi tuzağa düşürüyorlar. Fiyatların ciddi oranda arttığına dikkati çeken uzmanlar, “Yoldan geçen bir tane aracın fotoğrafını çekip, siteye yüklüyor. Piyasada değeri 100 bin TL ise 98 bin TL yazıyor, benim vatandaşım da ‘uygun fiyat’ diyerek direkt para gönderiyor. Ertesi gün telefonla kişiyi arayınca ulaşamıyor” uyarısında bulundu. İşte son günlerde artan dolandırıcılık olayının detayları.
10.03.2023 Gündem
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı!
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı! Kocaeli'de bir iş adamı, tefeci olduğu iddia edilen kişilerden borç alan arkadaşına güvenip kefil oldu. Ardından borç yüklü miktara ulaşınca hayatı karardı ve mahkemelik oldu. Dosyasını kapatmak için kendisinden 500 bin lira rüşvet istediği ileri sürülen Cumhuriyet Savcısı ise suçüstü yakalandı.
3.02.2023 Gündem
İkinci el otomobile talep arttıkça fiyatlar yukarı çıkıyor
İkinci el otomobile talep arttıkça fiyatlar yukarı çıkıyor İkinci el otomobil piyasasındaki fiyat artışı devam ediyor. Yaklaşık bir aydır yaşanan artış yüzde 35’lere gelmiş durumda. Oto galericiler, talebin devam ettiğini fakat ikinci el araç tedariki yapamadıklarını söyledi.
19.01.2023 Ekonomi
Araba satışlarında EYT etkisi! Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında dikkat çeken hareketlilik
Araba satışlarında EYT etkisi! Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında dikkat çeken hareketlilik Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İkinci el araba ilanlarında sert düşüş yaşandı. Galericiler, satışların iyi olduğunu ve bazı satıcıların da asgari ücret zammı ve EYT tazminatlarının hesaplara geçmesini bekledikleri için şimdilik ilanları kaldırdığını belirtirken yeni bir gelişme daha yaşandı. İkinci el otomobil tedarikinde sıkıntı yaşadıklarını belirten sektör temsilcileri, EYT borçlanmalarını ödemek isteyen vatandaşların araçlarını satmaya başlamasıyla bu sıkıntının azaldığını kaydetti. 2023 yılına girişle birlikte markalar fiyat listelerini değiştirmeye başladı. Bazı markalar sembolik artışlar yaparken, gelen zamlarla birlikte vergi dilimi değişen modellerde 30 bin TL'yi geçen artışlar oldu. 2023 yılında araba markaları tarafından belirlenen zam oranları ile sıfır otomobil fiyatları listesi güncellendi. İşte, marka marka araba fiyatları...
14.01.2023 Ekonomi
Yeni "tosuncuk kardeşler" vakası! 300 milyon TL'lik vurgun ortaya çıktı
Yeni "tosuncuk kardeşler" vakası! 300 milyon TL'lik vurgun ortaya çıktı Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Çiftlik Bank ile 2018 yılında 132 bin 222 kişiyi dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçmıştı. Hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın , 2021 yılında teslim olmuştu. Bir 'tosuncuk' vakası da Samsun ve Konya'da ortaya çıktı. 2 erkek kardeşin oluşturduğu sistemle 300 milyon TL'lik vurgun yapıldı. İşte yeni "tosuncuk kardeşler" vakasının detayları...
6.12.2022 Gündem
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! 'RADAR'a takıldı ceza kesilecek
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! 'RADAR'a takıldı ceza kesilecek Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın vergi kayıp kaçağını önlemek için oluşturduğu RADAR sistemine 1 milyon mükellef takıldı. Gıda sektörü 373 bin mükellef ile ilk sırada yer alırken, 200 bin ev sahibi kira geliri nedeniyle incelendi.
3.11.2022 Ekonomi
Galericilerde “Togg” heyecanı! Hepsini satışa çıkardılar
Galericilerde “Togg” heyecanı! Hepsini satışa çıkardılar Galerici Ahmet Yurtlu, yerli otomobil Togg’un banttan indirilmesini sevinçle karşıladıklarını söyleyerek, “Togg kendi segmentindeki araçların hepsinin pabucunu dama atacak” dedi.
1.11.2022 Ekonomi
İkinci el araba almak isteyen herkesi kapsıyor! Ekspertizden sonra mutlaka bunu yapın
İkinci el araba almak isteyen herkesi kapsıyor! Ekspertizden sonra mutlaka bunu yapın İkinci el otomobil alacak herkes için çok önemli uyarı geldi. Son aylarda yükselen dolar kurundan ötürü artan sıfır araç fiyatları, araba sahibi olmak isteyen vatandaşları ikinci ele yönlendirdi. İkinci el otomobil alacak olan kişilerin, ekspertiz raporunda çıkan hataların ileride sorun teşkil etmemesi için aracı muhakkak otomobil tamircisine de göstermesi gerektiği uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Galerici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galerici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.