Fotoğrafçı

Fotoğrafçı

Son dakika fotoğrafçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fotoğrafçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fotoğrafçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fotoğrafçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fotoğrafçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.306 fotoğrafçı haberi bulunmuştur. Tüm fotoğrafçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü! Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir'le ilgili sorulardan kaçamadı.
20.03.2024 Magazin
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu Sarıyer'de 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin (20) cansız bedeni, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir grup fotoğrafçı tarafından yarı gömülmüş halde bulundu.
14.03.2024 Gündem
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Magazin
Türk fotoğrafçının F-16 fotoğrafı, 2023'ün en iyisi
Türk fotoğrafçının F-16 fotoğrafı, 2023'ün en iyisi NATO Hava Komutanlığı'nın aralık ayında 2023 yılına ait savaş uçağı fotoğraflarını içeren 4 turdan oluşan yarışmasında ilk turu kazanan Cem Doğut'un Polonya Hava Kuvvetleri'ne ait F-16'ların fotoğrafı, 2023'ün en iyi hava fotoğrafı seçildi.
28.12.2023 Gündem
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Kızıl Cin nedir, Red sprite (Kızıl Cin) ne demek? Ege Denizi Kızıl Cin ne anlama geliyor, deprem habercisi mi?
Kızıl Cin nedir, Red sprite (Kızıl Cin) ne demek? Ege Denizi Kızıl Cin ne anlama geliyor, deprem habercisi mi? Atina'dan fotoğrafçı Christos Doudoulakis tarafından çekilen görüntüler ülkede gündem yarattı. Gökyüzündeki gerçekleşen hava olayı ''Kızıl Cin'' Ege Denizi üzerinde görüldü. Peki, Kızıl Cin nedir (ne demek)? Red sprite (Kızıl Cin) elektriği nasıl oluşur?
14.11.2023 Yaşam
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, romantik pozlarını sosyal medyadan paylaştı.
13.11.2023 Magazin
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte”
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte” Şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumla gündeme geldi.
30.10.2023 Magazin
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi
Teoman'dan evlilik açıklaması! Yaş şartını değiştirdi Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Magazin
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı' Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin! Son paylaşımları olay oldu
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin! Son paylaşımları olay oldu Tarkan ile yaşadığı büyük aşkla adını duyuran Bilge Öztürk (43), fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz yeni bir aşka yelken açmıştı. İkiliden son olarak sosyal medyada büyük ilgi gören bir aşk pozu geldi.
14.09.2023 Magazin
Mevsimin ilk karı yağdı! Her yer beyaza büründü
Mevsimin ilk karı yağdı! Her yer beyaza büründü Artvin ve Rize'nin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı düştü. Yüksek rakımlı yaylalar ile dağ etekleri beyaz örtüye büründü.
10.09.2023 Yaşam
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, savaş sonrası Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçün özellikle 2 sektörü etkilediğini belirtip, "Kuaförler ve güzellik salonlarında işler artmış durumda. Yine aynı şekilde fotoğrafçılık sektöründe de ciddi artış olduğu belirtiliyor" dedi. Fotoğrafçı Aytaç Develi de genelde plajlar, tarihi ve doğal alanlarda turistler veya yerleşik yabancılardan yoğun fotoğraf çekimi talebi aldıklarını söyledi.
14.08.2023 Yaşam
Dünyada nadir görülen örümcek Kahramanmaraş'ta ortaya çıktı
Dünyada nadir görülen örümcek Kahramanmaraş'ta ortaya çıktı Dünyada nadir görülen loblu örümcek (Argiope Lobata) Kahramanmaraş'ta bir fotoğrafçı tarafından görüntülendi.
9.08.2023 Yaşam
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
Düğün evi kana bulanmıştı, damat ilk kez konuştu! "Konuşmaya gelecekler sandım"
Düğün evi kana bulanmıştı, damat ilk kez konuştu! "Konuşmaya gelecekler sandım" Fotoğrafçı düğünü kana buladı. Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir salonda, fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan kavga en mutlu günü kana buladı. Fotoğrafçılık yapan şahsın açtığı ateşte iki kişi hayatını kaybetti. Damadın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. Olay sonrası damat ilk kez konuştu. İşte şok eden olayda detaylar...
18.07.2023 Yaşam
Düğün fotoğrafçısı ortalığı kan gölüne çevirdi! Ölü ve yaralılar var
Düğün fotoğrafçısı ortalığı kan gölüne çevirdi! Ölü ve yaralılar var Fotoğrafçı düğünü kana buladı.Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir salonda, fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan kavga en mutlu günü kana buladı. Fotoğrafçılık yapan şahsın açtığı ateşte iki kişi hayatını kaybetti. Damadın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı. İşte şok eden olayda detaylar...
17.07.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin 76 yaşında hayatını kaybetti. Yıldız isim popüler kültürün en büyük efsanelerinden biriydi.
16.07.2023 Magazin
Pınar Deniz'den ilişki açıklaması: Sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey
Pınar Deniz'den ilişki açıklaması: Sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, kapak yıldızı olduğu dergiye Kaan Yıldırım ile birlikteliğinden bahsetti. Deniz, "Bana göre ilişki sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey. Ben avukat da doktor da olabilirdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
7.06.2023 Magazin
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) "Landscape and Art" dersi ve Türkiye'de faaliyet gösteren inşaat firması Benesta iş birliğiyle düzenlenen "İleri Dönüşüm Tasarım: İnşaat Atıklarından Heykel Tasarımına" öğrenci yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
25.05.2023 Eğitim
Atatürk'ün yanından ayırmadığı fotoğrafçı! Tarihe damga vuran anın hikayesi ortaya çıktı
Atatürk'ün yanından ayırmadığı fotoğrafçı! Tarihe damga vuran anın hikayesi ortaya çıktı Gazi Mustafa Kemal’in peşi sıra cephe cephe dolaşan Etem Hamdi Tem’in çektiği fotoğraflar, destansı istiklal mücadelesinin yıllar boyu adeta dili oldu. İşte Ulu Önder Atatürk’ün cephe fotoğrafçısının anılarından çarpıcı anekdotlar...
19.05.2023 Gündem
Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman tek celsede boşandı
Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman tek celsede boşandı Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman, 5 yıllık ilişkilerini Eylül 2021’de evlilikle taçlandırmıştı.
10.05.2023 Magazin
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı
Jessica May'in ehliyet isyanı! Sosyal medyada paylaştı 2018’de fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile evlenen, 2022 yılında Türk vatandaşı olan Jessica May yaşadığı ehliyet sorununu sosyal medyada paylaştı.
15.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğrafçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fotoğrafçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.