Fonu

Fonu

Son dakika fonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.116 fonu haberi bulunmuştur. Tüm fonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mevduat ve katılım fonunun kabulüne, çekilmesine ve zaman aşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklara ilişkin usul ve esaslar belirleyen yönetmeliğinde değişikliğe gitti.
19.04.2024 Ekonomi
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Ekonomi
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
OYAK nema oranı ne zaman açıklanacak? OYAK KÖBF 2024 nema oranı açıklandı mı? OYAK konut ön biriktirim fonu NEMA 2024 yüzde 134 mü?
OYAK nema oranı ne zaman açıklanacak? OYAK KÖBF 2024 nema oranı açıklandı mı? OYAK konut ön biriktirim fonu NEMA 2024 yüzde 134 mü? OYNAK NEMA 2024 ne zaman açıklanacak, OYAK konut ön biriktirim fonu 2024 açıklandı? OYAK Nema ile ilgili aramalar arttı. Sosyal medyada OYAK KÖBF NEMA oranının yüzde 134 oranında verileceği iddialar yoğunlaştı. Söz konusu iddiaların ardından “OYAK konut ön biriktirim fonu NEMA 2024 yüzde 134 mü?” Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte OYAK KÖBF nema oranı ile ilgili merak edilenler…
2.03.2024 Ekonomi
Kozan canlı hayvan pazarının yapımı devam ediyor! Çevre ilçelerde faydalanacak
Kozan canlı hayvan pazarının yapımı devam ediyor! Çevre ilçelerde faydalanacak Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi çerçevesinde yapımı devam eden Kozan Canlı Hayvan Pazarı’nda incelemede bulundu. Kökçüoğlu, projenin yapımı tamamlandığında Kozan’ın ve çevre ilçelerin faydalanacağı modern bir hayvan pazar yeri olacağını ifade etti.
23.02.2024 Adana
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu
23. Vehbi Koç Ödülü’nün sahibi KAHEV oldu 55 yıl önce kurulan Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu.
21.02.2024 Vitrin
Dünya Kediler günü nasıl ortaya çıktı? 17 Şubat Kediler Günü ilk ne zaman kutlandı?
Dünya Kediler günü nasıl ortaya çıktı? 17 Şubat Kediler Günü ilk ne zaman kutlandı? Dünya Kediler Günü ne zaman, 17 Şubat Dünya Kediler Günü nasıl ortaya çıktı? 17 Şubat Avrupa kıtası ve dünyanın birçok bölgesinde "Dünya Kediler Günü" kutlanıyor. Bugünün kediler günü olmasının nedeni ise paylaşımların artmasıyla sorgulanmaya başlandı.
17.02.2024 Gündem
Faizsiz, 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 150 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz, 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı! Başvurular e-Devlet'ten alınıyor, 150 bin TL anında hesaplarda Milyonlarca kişi bekliyordu. Kredi desteği ile ilgili detaylar belli oldu. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başladı. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılıyor. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi verilecek. Fondan yararlanmak için adayların 30 yaşından gün almamaları ve çiftlerin toplam gelirinin 2 brüt asgari ücreti aşmaması gerekiyor
16.02.2024 Ekonomi
Evlilik kredisi diğer illere ne zaman verilecek? 150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Adım adım evlilik kredisi başvurusu
Evlilik kredisi diğer illere ne zaman verilecek? 150 bin evlilik kredisi şartları nelerdir, faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Adım adım evlilik kredisi başvurusu 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Evlilik kredisi başvuru ekranı bu nedenle çok sık ziyaret ediliyor. Yeni evlenecek çiftlere aile kurmaları için aile ve destek fonu tarafından verilecek faizsiz evlilik kredisi başvuruları başlıyor. (aile.gov.tr) üzerinden alınacak olan başvurular hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, da açıklama yapmıştı. Peki, 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır, yeni evlenenlere evlilik kredisi başvuru şartları neler? İşte aile.gov.tr evlilik kredisi başvurusu ve faizsiz 150 bin TL kredi şartları…
17.02.2024 Ekonomi
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı "Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvuruların başladığı belirtildi.
15.02.2024 Ekonomi
Evlilik kredisi başvuruları başladı! Detaylar tek tek açıklandı
Evlilik kredisi başvuruları başladı! Detaylar tek tek açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik hayali kuran gençlere müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Fonu üzerinden verilecek evlilik kredisinin başvuruları bugün başladı. Başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın internet sitesi aile.gov.tr adresinden veya e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Gençler bu destekle aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecek. Evlilik kredisine başvuracak gençlerin yaşlarının 18-29 olması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor.
15.02.2024 Ekonomi
150 bin TL kredi desteği! Yarın başlıyor, başvurular e-Devlet'ten alınıyor
150 bin TL kredi desteği! Yarın başlıyor, başvurular e-Devlet'ten alınıyor Milyonlarca kişi bekliyordu. Kredi desteği ile ilgili detaylar belli oldu. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları yarın başlıyor. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden alınacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi verilecek. Fondan yararlanmak için adayların 30 yaşından gün almamaları ve çiftlerin toplam gelirinin 2 brüt asgari ücreti aşmaması gerekiyor
14.02.2024 Ekonomi
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı
Gençlere 150 bin lira kredi desteği! Detaylar belli oldu, yaş ve gelir şartı Gençlere müjdeli haber verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenecek gençlere 150 bin lira kredi desteği verecek Aile ve Gençlik Fonu'na başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre fona başvurabilmek için yaş ve gelir şartı getirildi. İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek?
150 bin evlilik kredisi şartları: yaş sınırı var mı? Evlilik kredisine kimler başvurabilir, 150 bin evlilik kredisine nasıl başvurulur? Gençlere evlilik kredisi ne zaman verilecek? Faizsiz 150 bin TL kredi başvuruları için tarih ve şartları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu için başvuru tarihini ve şartlarını duyurdu. Başvurunun onaylanmasının ardından gençlere 48 ay vadeli 2 yıl geri ödemesiz toplamda 150 bin lira faizsiz kredi verilecek. Peki, faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı, 150 bin evlilik kredisi şartları neler, 150 bin evlilik kredisi başvurusunda yaş sınırı var mı? evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?
10.02.2024 Ekonomi
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Gençlik Fonu için başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacağını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları neler, yaş sınırı var mı? Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır, e devlet Aile ve Gençlik fonu başvuru ne zaman?
Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları neler, yaş sınırı var mı? Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır, e devlet Aile ve Gençlik fonu başvuru ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Peki, Aile ve Gençlik Fonu başvuru şartları açıklandı mı, Aile ve Gençlik Fonu başvurusu nasıl yapılır? E devlet başvuru ekranı var mı?
9.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar
İstanbul'da 300 çeşit ürün üreten bisküvi şirketini alacaklar Agrotech, merkezi İstanbul'da bulunan, gıda ve bebe bisküvisi ile 300 çeşit ürün üretimi yapan 50 bin adet satış noktasında ağı bulunan bir firmanın yüzde 70'ini almak için görüşmelere başlandığını duyurdu.
8.02.2024 Ekonomi
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu Kredi desteği bekleyenleri çok yakından ilgilendiren açıklama geldi. Başvuru süreci başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden başvurabilecek. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
Aile ve Gençlik Fonu nedir? Aile ve Gençlik Fonu'na başvurular ne zaman? Kimler faydalanacak?
Aile ve Gençlik Fonu nedir? Aile ve Gençlik Fonu'na başvurular ne zaman? Kimler faydalanacak? Aile ve Gençlik Fonu hakkında son dakika açıklamasını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptı. Aile ve Gençlik Fonu’nun kuruluş amacında gençlerin sosyal risklere karşı korunmasına vurgu yapılmakta ve bu fondan yararlanmak için 18-27 yaş aralığına işaret edilmektedir. Peki Aile ve Gençlik Fonu başvurusu ne zaman? Aile fonuna nereden başvurulur, kimler faydalanabilir?
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.