Flaş Haber

Flaş Haber

Son dakika flaş haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flaş haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flaş haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flaş Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flaş haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.518 flaş haber haberi bulunmuştur. Tüm flaş haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına yeni zam! Ek ödemeler de artacak, en düşüğü 8 bin 622 TL olacak
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına yeni zam! Ek ödemeler de artacak, en düşüğü 8 bin 622 TL olacak Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Memur maaşları ve emekli aylıklarına gelecek olan zam için oranlar belli oldu. Emeklilerin ve memurların yeni maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Milyonlarca vatandaşın beklediği temmuz artışlarıyla ilgili rakamlar netleşiyor. 14 milyona yakın emekli ile memurların gündeminde olan temmuz zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yılın ilk 6 ayındaki enflasyon oranları baz alınarak hesaplanan temmuz zamları sonrası memurlar için aile yardımları ve toplu sözleşme ikramiyeleri de zamlanacak. Emekliler için ise, maaş ve ek ödemeler artarken bayram ikramiyeleri de hesaplara yatacak. Peki emekli temmuz zammı ne kadar olacak? Memur maaş zammı için öne çıkan rakamlar neler? İşte memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika gelişmelerinin merak edilen tüm detayları...
15.04.2022 Çalışma Hayatı
Altın fiyatları uçuşa geçti! Tarihi karar sonrası flaş tahmin, gram altın yeniden zirvede...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Tarihi karar sonrası flaş tahmin, gram altın yeniden zirvede... Altın fiyatları tavan yaptı! Son dakika uyarıları art arda geldi. Dün son 1,5 yılın en yüksel seviyesini gören ons altın, yurt içinde gram altının da sert yükselmesine neden oldu. Altın fiyatlarının tırmanışa geçmesinde Rusya’nın Ukrayna’yı işgali jeopolitik riskler etkili olurken, ABD’nin ve Avrupa’nın Rusya’ya karşı art arda yaptırımları da bu yükselişi tetikledi. Bu gelişmeler sonrası yatırımcılar ‘Gram altın ne kadar oldu?’ sorusuna cevap ararken, ons altın, tam altın, yarım altın, çeyrek altın ve 22 ayar bilezik fiyatları da merak konusu oldu. Günlük bazda yüzde 4’ten fazla değer kazanan ons altın, tarihi zirve sonrası 2 bin 50 dolardan işlem görmeye başladı. 968 liraya kadar yükselerek yatırımcılarına yüzde 5 prim kazandıran gram altın ise 958 liradan işlem görüyor. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
9.03.2022 Ekonomi
Asgari ücretle ilgili flaş açıklama: '4 bin 250 lira net olarak uygulanacaktır'
Asgari ücretle ilgili flaş açıklama: '4 bin 250 lira net olarak uygulanacaktır' Asgari ücretle ilgili art arda açıklamalar geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni rakamları duyurmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den de açıklama geldi. "Asgari ücret hayırlı uğurlu olsun” diyen Bakan Nebati, “Asgari ücretliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik. 19 yıldır ezdirmedik şimdi de ezdirmiyoruz. Enflasyonun üzerinde değil çok çok üstünde yüzde 50'lik net artışla asgari ücreti açıkladı Sayın Cumhurbaşkanı... 2022 yılında 4.250 lira net olarak uygulanacaktır” dedi.
16.12.2021 Ekonomi
Libya Yüksek Seçim Komisyonundan Seyfülislam Kaddafi açıklaması
Libya Yüksek Seçim Komisyonundan Seyfülislam Kaddafi açıklaması Libya Yüksek Seçim Komisyonu, "resmi hesaplarının siber saldırıya maruz kaldığını" belirterek, "Seyfülislam Kaddafi’nin adaylık başvurusunun reddedildiğine" ilişkin açıklamayı yalanladı.
15.11.2021 Dünya
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur ve emekli milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Hemşire, polis, din görevlileri ve öğretmen maaşları ile ikramiyelerini doğrudan etkileyecek 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili önemli açıklama geldi. Tarih belli oldu. Ve başlıyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirtti. Yalçın ayrıca milyonlarca kişinin merakla beklediği tarihi de açıkladı.
10.10.2021 Çalışan Hakları
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bir zam daha, bu kez...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bir zam daha, bu kez... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. Fiyatlara zam geldi. EPGİS, benzin fiyatlarında 24 kuruş artış gerçekleştiğini açıkladı.
24.06.2021 Ekonomi
Her ev için artık zorunlu! Tamamen ücretsiz olacak, tüm Türkiye'de...
Her ev için artık zorunlu! Tamamen ücretsiz olacak, tüm Türkiye'de... Ev sahipleri dikkat. Her ev için geçerli olacak. Tüm Türkiye'de devreye girdi. Herhangi bir ücret alınmayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılara kimlik belgesi verilmesi niteliğinde olan BKS ile her yapıya sertifika niteliğinde QR kodlu ve RFID çipli elektronik etiket verilecek.
23.06.2021 Ekonomi
MEB'den flaş karar! Uygulama değişti, tüm okullarda artık...
MEB'den flaş karar! Uygulama değişti, tüm okullarda artık... MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) son dakika duyurdu. Resmen harekete geçildi. Tüm Türkiye'deki okullara gönderildi. Detaylar belli oldu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Okullarda, 21 Haziran'dan itibaren öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun etkinlikler düzenlenecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda düzenlenecek etkinlikler, okulların imkanlarının yanı sıra yerel imkanlar ve diğer kamu kuruluşlarıyla yapılacak iş birlikleriyle de gerçekleştirilecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.
18.06.2021 Eğitim
Seyahatte yeni dönem! Zorunlu oluyor, kimlik kartı artık...
Seyahatte yeni dönem! Zorunlu oluyor, kimlik kartı artık... KKTC'ye seyahatlerde yeni dönem. Artık yeni kimlik kartları zorunlu oluyor. Flaş açıklama geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gidecek vatandaşların, yeni tip kimlik kartı ile çıkmasının zorunlu olduğunu duyurdu.
6.06.2021 Ekonomi
Genel Sağlık Sigortası ile ilgili flaş karar! Yürürlükten kaldırıldı
Genel Sağlık Sigortası ile ilgili flaş karar! Yürürlükten kaldırıldı Sosyal Güvenlik Kurumu resmen harekete geçti. Genel Sağlık Sigortasıyla ilgili flaş karar. Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmen değişti. Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Alternatif Geri Ödeme Yönetmeliğinin 9 uncu maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinde yer alan “firma yetkilisi için imza sirküleri” ibaresi yürürlükten kaldırıldı.
3.06.2021 Çalışma Hayatı
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Ve değişti, aboneler dikkat
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Ve değişti, aboneler dikkat Elektrik faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Tüm aboneleri kapsıyor. Yüzde 13,5 oranında arttı. Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 artışla 27 milyon 71 bin 150 megavatsaat oldu.
3.06.2021 Ekonomi
Emeklilikte yeni dönem! Resmen kabul edildi, bin 500 TL..
Emeklilikte yeni dönem! Resmen kabul edildi, bin 500 TL.. Emeklilikte yeni dönem. Milyonlarca kişiyi kapsıyor. 18 yaşından küçüklere emeklilik yolu açıldı. Resmen kabul edildi. Bireysel Emeklilik Sistemi'ni güçlendirmeye yönelik kanun teklifi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kabul edilen kanun teklifi 18 yaşından küçüklere de bireysel emeklilik imkanı sağlıyor. Ebeveynler, çocukları adına sistemde birikim yapabilecek.
21.05.2021 Ekonomi
Bakan Koca resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, yasaklar yerine artık...
Bakan Koca resmen duyurdu! Yeni dönem başlıyor, yasaklar yerine artık... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası son dakika açıklamalarda bulundu. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni gelişme. 'Güzel haberi vermek isterim' diyerek söze başlayan Sağlık Bakanı Koca, uzun zaman sonra herkesin beklediği müjdeyi verdi. Bakan Koca 1 Haziran normalleşme süreciyle ilgili olarak da önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Uğur Şahin, Biontech aşısıyla ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte sıcak gelişmelerinin tüm detayları...
20.05.2021 Gündem
Hareket bölgesinden flaş haber! Hepsi öldürüldü
Hareket bölgesinden flaş haber! Hepsi öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde Mehmetçiğe makineli tüfekle ateş açan 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
4.05.2021 Gündem
Emeklilik yaşı kararı! Resmen değişti, binlerce kişiyi ilgilendiriyor
Emeklilik yaşı kararı! Resmen değişti, binlerce kişiyi ilgilendiriyor Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren emeklilik kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Müjde geldi. Ek ödeme kararı da çıktı. Uzman erbaşların emeklilik yaş haddi Emekli Sandığı Kanunu gereği 55 yaş olarak belirlendi. Böylece, uzman erbaşların sözleşme sürelerinin yaş haddine kadar uzatılabilmesi, uzman erbaşların yaş haddini doldurdukları yılın ağustos ayı içinde emekliye sevk edilmeleri düzenlendi. 40 yaşını doldurmuş, komando olarak istihdam edilen uzman erbaşlar, istihdam edildikleri sınıfların yönetmelikte belirlenen uygun kadro görev yerlerine atanacak. Astsubay meslek yüksek okullarında görevlendirilecek yabancı uyruklu öğretim elemanları; Astsubay Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün talebi ve Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğünün ihtiyaç göstermesi üzerine sözleşmeli olarak çalıştırılacak. Milli Savunma Üniversitesi ve bağlı kurumları ile TSK bünyesindeki diğer okullarda emekli kamu görevlileri, devlet memurları, emekli TSK personeli, emekli öğretim elemanları ile diğer yüksek öğretim kurumlarından görevlendirilen öğretim elemanları ders verebilecek.
4.03.2021 Çalışma Hayatı
MEB ve Cumhurbaşkanlığı resmen imzaladı! Yeni dönem başlıyor
MEB ve Cumhurbaşkanlığı resmen imzaladı! Yeni dönem başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı tek tek duyurdu. Tarihler belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı, milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiren yeni dönemi açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı arasında "Siber Güvenlik Eğitimi İş Birliği Protokolü" imzalandı.
3.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Flaş Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flaş haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.