Flaş Açıklamalar

Flaş Açıklamalar

Son dakika flaş açıklamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flaş açıklamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flaş açıklamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flaş Açıklamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flaş açıklamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 895 flaş açıklamalar haberi bulunmuştur. Tüm flaş açıklamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler
Türkiye'de il sayısı 100'e çıkacak mı? İşte en kalabalık ve şehir olmaya aday ilçeler Türkiye'de il sayısının 100'u bulacağı ile ilgili flaş açıklamalar geldi. Bu çerçevede il olmaya aday şehirler merak ediliyor. En kalabalık ilçeler açıklandı. TÜİK'in açıkladığı son rakamlara göre bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterlerle il olmaya en yakın ilçeler belli oldu.
14.09.2023 Yaşam
Ali Koç'a seslendi: Konuşmak zorunda, yanlış yapıyor! Morali bozuksa hemen gönderin
Ali Koç'a seslendi: Konuşmak zorunda, yanlış yapıyor! Morali bozuksa hemen gönderin Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada sarı lacivertli ekibin Fred ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken bu karar tartışma yarattı. Fenerbahçe'ye yakın yorumcu pozisyonla ilgili flaş açıklamalar yaparken yedek kulübede forma bekleyen yıldızla ilgili de bomba değerlendirmelerde bulundu.
22.08.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan şaşırtan sözler: Artık gitmek mecbur oldu
İsmail Kartal'dan şaşırtan sözler: Artık gitmek mecbur oldu Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken İsmail Kartal'dan flaş açıklamalar geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal; yeni sezon hazırlıkları, oyuncuların form durumları, yapılacak transferler ve takımın hedeflerine dair değerlendirmelerde bulundu. Kartal kendiyle ilgili, takımı yönetme şekliyle ilgili itiraflarda bulunarak 'artık gitmek mecbur oldu' dedi. İşte son dakika haberin detayları...
13.08.2023 Fenerbahçe
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CNN Türk'te gündeme ilişkin soruları cevapladı. Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in sözlerine cevap veren Baykal "Zarar vermek ne demek algılayamadım. Bu açıklamayı Hikmet Çetin'e yakıştıramadım" dedi.
7.07.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Koronavirüs ile ilgili son dakika uyarısı! Kritik XBB.1.5 açıklaması
Koronavirüs ile ilgili son dakika uyarısı! Kritik XBB.1.5 açıklaması Koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmesi! ABD'de hızla yayılan yeni bir koronavirüs alt varyantı endişelere neden oldu. XBB.1.5 sonrası hastane yatışları artarken Dünya Sağlık Örgütü'nden flaş açıklamalar geldi.
5.01.2023 Dünya
Cristiano Ronaldo'dan bomba üstüne bomba! Emeklilik tarihini açıkladı! Lionel Messi hakkında konuştu
Cristiano Ronaldo'dan bomba üstüne bomba! Emeklilik tarihini açıkladı! Lionel Messi hakkında konuştu Son dönemin olay adamı Cristiano Ronaldo'dan yine flaş açıklamalar... Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kullandığı ifadelerle gündemi sarsan, Manchester United'a transferinden, Kırmızı Şeytanlar'ın yönetimine, kariyerinden, son günlerde yaşanan olaylara kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan CR7 yine bomba ifadeler kullandı. 37 yaşındaki oyuncunun röportajının ikinci perdesi yayınlandı.
18.11.2022 Şampiy10
Sosyal konut projesinde arsa-işyeri başvuruları süresi uzatıldı
Sosyal konut projesinde arsa-işyeri başvuruları süresi uzatıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ile ilgili bir müjde veren Erdoğan, "7 Kasım'da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini inşallah 15 Kasım'a kadar uzatıyoruz." dedi.
2.11.2022 Ekonomi
Giresun yenilgisi sonrası Galatasaray'da hareketli saatler! Başkan Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar: Okan Buruk, Dries Mertens ile Lucas Torreira...
Giresun yenilgisi sonrası Galatasaray'da hareketli saatler! Başkan Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar: Okan Buruk, Dries Mertens ile Lucas Torreira... Süper Lig'de sahasında aldığı Giresun yenilgisi sonrası G.Saray başkanı ile teknik direktörü statta sıcağı sıcağına bir görüşme gerçekleştirdi. Hocasına inandığını belirten Dursun Özbek, Okan Buruk’un talep ettiği stoper, forvet ve kanat takviyesinin en kısa zamanda yapılacağını ifade etti. İlk olarak da Norveçli Olsen gelecek. Okan Buruk ise yeni transferler Dries Mertens ile Lucas Torreira’nın önümüzdeki hafta 11’de görev alacak düzeye gelmesi ile daha güçlü bir oyun ortaya koyacaklarını aktardı.
15.08.2022 Galatasaray
Zelenski'den Rusya'ya net mesaj! Savaşı bitirecek tek şartını açıkladı...
Zelenski'den Rusya'ya net mesaj! Savaşı bitirecek tek şartını açıkladı... Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta iki ordu arasındaki kanlı çarpışmalar devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar geldi. Ukrayna lideri Rusya ile başlayan savaşın nasıl sona ereceğini açıkladı.
10.08.2022 Dünya
Hull City'nin hedefinde Galatasaray'ın eski yıldızı var! Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar...
Hull City'nin hedefinde Galatasaray'ın eski yıldızı var! Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar... İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, transfer dönemi bitmeden yeni hamleler yapmak istediklerini söyledi. Galatasaray'ın eski yıldızını da transfer etmek isteyen Ilıcalı, halihazırda kadroda bulunan yıldız futbolcularıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları;
29.07.2022 İngiltere
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı...
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı... ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. ABD'de enflasyonun yüzde 9,1 ile 41 yılın zirvesine çıkmasının ardından piyasalar Fed'in bugün yapılacak temmuz toplantısına odaklandı. Temmuz ayı toplantısını yapan Fed'in faizde kaç puanlık artış yapacağı merak ediliyor. Ekonomist Enver Erkan tahminini açıkladı ve jumbo boy faiz artışı hazırlığının yapıldığını belirtti. Peki faizde ne kadar artış bekleniyor? İşte Fed faiz kararına ilişkin flaş açıklamalar...
27.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip! Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken ülkenin doğusundaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıları artarak devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş bir açıklama geldi.
29.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi! Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Savaş ülkenin doğusunda yoğunlaşırken kritik bölge el değiştirdi. Ukrayna cephesinden konu ile ilgili peş peşe flaş açıklamalar geldi.
15.05.2022 Dünya
Mariupol'da kritik gelişme! Dünyanın umutla beklediği haber Zelenski'den geldi...
Mariupol'da kritik gelişme! Dünyanın umutla beklediği haber Zelenski'den geldi... 24 Şubat'ta Rus ordusunun Ukrayna'ya girmesiyle başlayan işgal devam ediyor. Mariupol'deki çelik fabrikasında kuşatılan sivillerin tahliyesine ilişkin Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya ve BM'den peş peşe flaş açıklamalar geldi. "Kiev’in Hayaleti" adlı pilotun gerçek olmadığı ortaya çıktı. Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Belgorod bölgesinde Rus ordusuna ait askeri üste yangın çıktı.
2.05.2022 Dünya
Ayçiçek yağı ve zeytinyağında büyük tuzak! Fiyatlara da yansıyor, zamlardan sonra...
Ayçiçek yağı ve zeytinyağında büyük tuzak! Fiyatlara da yansıyor, zamlardan sonra... Ayçiçek yağı ve zeytinyağı ile ilgili flaş açıklamalar geldi. Birçok üründe görülen hileler, zeytinyağı ve ayçiçek yağında da yapılıyor. Vatandaşların, gıda sahtekarlarının yeni gözdesi olan bu hileleri anlaması çok zor. Hileler sadece insanları kandırmakla kalmıyor, sağlıkla da oynuyor. Ayçiçek ve zeytinyağına, düşük kalite kanola, mısır, fıstık, pamuk, soya vb. yağlar karıştırılıyor veya daha önce kullanılmış yağlar piyasaya sürülüyor. Alerjisi olan insanlar için ciddi sağlık sorunları yaratabiliyor. Fiyatlarda artış olunca gramajlarda da oynamalar yapılıyor. 500 gram yazan bir paketten 450 gram ürün çıkıyor. Peki zeytinyağı ve ayçiçek yağı alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Hileli yağlar ayırt edilebilir mi? İşte detaylar...
18.04.2022 Ekonomi
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İki uçağı birden vurdular, Zelenski itiraf etti! Çok ağır darbe, Putin bu kez...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İki uçağı birden vurdular, Zelenski itiraf etti! Çok ağır darbe, Putin bu kez... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon talimatı vermesiyle başlayan Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunan bir silah fabrikasının imha edildiğini duyurdu. Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov, Mariupol'de 400'e yakın yabancı askerin kuşatıldığı bilgisini de paylaştı. Konaşenkov, “Ukrayna’ya ait 2 adet MİG-29 savaş uçağı düşürüldü” dedi. Öte yandan Mariupol kenti ile ilgili Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe flaş açıklamalar geldi. Rusya kenti ele geçirdiğini ve Ukrayna birliklerinin tek bir bölgede hapsolduğunu duyurdu. 'Teslim olun' çağrısı yapan Moskova şartlarını açıkladı. Zelenski'den itiraf gibi sözler gelirken, Ukrayna Başbakanı Denis Şmihal, Rus ordusu kuşatması altındaki Mariupol kentinin düşmediğini ve oradaki askerlerin sonuna kadar savaşacağını söyledi. İşte Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri...
17.04.2022 Dünya
Mert Hakan'dan flaş açıklama! 'Birbirimize girmeyelim'
Mert Hakan'dan flaş açıklama! 'Birbirimize girmeyelim' Derbide oynadığı futbolla alkışı hak eden Mert Hakan Yandaş "İlk kaybettiğimiz maçta birbirimize girmeyelim. Birlik beraberlik kazanamayacağımız şey yok" ifadelerini kullandı.
10.04.2022 Fenerbahçe
Rusya'dan flaş açıklamalar: Amaçları savaşı uzatmak!
Rusya'dan flaş açıklamalar: Amaçları savaşı uzatmak! Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya, batılı ülkelerin Ukrayna'ya silah tedarik edeceğini iddia ederek, amaçlarının savaşı uzatmak olduğunu ifade etti.
5.04.2022 Siyaset
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu, 5 yıl öncesine geri dönülüyor! Fiyatlar ve...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu, 5 yıl öncesine geri dönülüyor! Fiyatlar ve... Sıfır ve ikinci el arabalarla ilgili flaş açıklamalar! Böylesi ilk kez oluyor. Otomobilde en az 5 yıl öncesine geri dönülüyor. Çip krizi ve tedarik sorunu nedeniyle otomotiv sektörü büyük sorun yaşıyor. Bununla birlikte bazı markalar da farklı önlemler alıyor. Parça sıkıntısı nedeniyle bazı dev markalar, otomobillerin konfor ve güvenlik donanımını standart halinden çıkarıp isteğe bağlı sunmaya başladı. Dijital göstergenin yerini analog gösterge, dokunmatik ekranın yerini düğmeli ekranlar aldı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. Anahtar teslim satış fiyatını etkileyen bu unsur nedeniyle otomobiller daha az aksesuarla getiriliyor. Peki çip krizi, tedarik sorunu, savaş gibi gelişmelerden araç fiyatları şu anda nasıl etkileniyor? Araç fiyatlarında düşüş bekleniyor mu? İşte sıfır ve ikinci el otomobilde son açıklamalar...
30.03.2022 Ekonomi
Türkiye ile Ermenistan arasında yıllar sonra ilk temas! Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar
Türkiye ile Ermenistan arasında yıllar sonra ilk temas! Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile görüştü. İki bakan görüşmenin ardından yaptıkları açıklamada olumlu mesajlar verdi.
12.03.2022 Siyaset
Rusya nükleer güç kullanacak mı? Lavrov'dan flaş açıklamalar
Rusya nükleer güç kullanacak mı? Lavrov'dan flaş açıklamalar Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan sıcak savaş sürerken tarafların yaptığı açıklamalar da peş peşe geliyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan dünkü 'nükleer' çıkışının ardından bir kritik açıklama daha geldi.
3.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Flaş Açıklamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flaş açıklamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.