Fetöpdy

Fetöpdy

Son dakika FETÖ/PDY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ/PDY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ/PDY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetöpdy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetöpdy gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.715 fetöpdy haberi bulunmuştur. Tüm fetöpdy haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün mağdur ettiği muhtardan Fethullah Gülen açıklaması
FETÖ'nün mağdur ettiği muhtardan Fethullah Gülen açıklamasıMalatya'nın Akçadağ ilçesinde, FETÖ kumpası sonucu yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan mahalle muhtarlarından Eyüp Gönültaş, hayatını kaybeden FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ateşinin bol olması temennisinde bulundu.
21.10.2024Gündem
FETÖ'nün emniyet yapılanmasına 19 ilde operasyon: 29 gözaltı
FETÖ'nün emniyet yapılanmasına 19 ilde operasyon: 29 gözaltıFETÖ'nün emniyet yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 19 ilde düzenlenen operasyonlarda, 41 şüpheliden 29'u gözaltına alındı.
17.09.2024Gündem
Terör örgütlerine bir darbe daha: 58 kişi ve kuruluşun mal varlığı donduruldu
Terör örgütlerine bir darbe daha: 58 kişi ve kuruluşun mal varlığı dondurulduResmi Gazete'de yayımlanan karara göre, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu belirlenen 58 kişi ve kuruluşun mal varlığı donduruldu.
31.08.2024Gündem
FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün kaçmasına yardım eden 3 şüpheli tutuklandı
FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün kaçmasına yardım eden 3 şüpheli tutuklandıFETÖ’nün kilit isimlerinden Adil Öksüz’ün yurt dışına kaçmasına yardım eden Cihat Yıldız ve iki şüpheli yakalanmasının ardından çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin, firari örgüt üyelerine barınma imkanı sağladığı, örgütle bağlantılı faaliyetlerde bulunduğu belirlendi.
26.08.2024Gündem
FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün kaçışına yardım eden  Cihat Yıldız' yakalandı
FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün kaçışına yardım eden Cihat Yıldız' yakalandıFETÖ'nün sözde TSK sorumlusu Adil Öksüz'ün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra saklandığı evde yanında kalan ve kaçmasını sağlayan Cihat Yıldız'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.
26.08.2024Gündem
Ankara'da art arda FETÖ- PDY operasyonları: 14 kişi yakalandı
Ankara'da art arda FETÖ- PDY operasyonları: 14 kişi yakalandıFETÖ/PDY'nin Askeri Liselere Giriş Sınavı, Jandarma Astsubay Temel Eğitim Kursu ve Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu mülakatlarına ilişkin usulsüzlükleri nedeniyle 7 şüphelinin yakalanması için Ankara merkezli 3 ilde operasyon başlatıldı. Ankara'da FETÖ/PDY'nin gizli haberleşme aracı ByLock yazışma programını kullandıkları tespit edilen 5 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Ankara'da haklarında yakalama kararı bulunan 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu 14 şüpheli/sanık/hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.
17.07.2024Gündem
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlar
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlarFETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi, 22.00 sıralarında Genelkurmay’da silah seslerinin duyulması ve İstanbul’da Boğaz köprülerinin kapatılması ile kamuoyuna yansıdı. Polis ve askerin, darbecilere karşı mücadelesi sürerken 00.26’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı meydanlara çağırdı. Hain kalkışma, sabah demokrasinin zaferiyle sonuçlandı.
15.07.2024Gündem
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldı
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldıFETÖ'nün hain darbe girişimi karşısında Türk halkının iradesini gösteren fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi" İstanbul Havalimanı'nda açıldı.
12.07.2024Gündem
Kayseri'deki olaylarla ilgili yeni gelişme!
Kayseri'deki olaylarla ilgili yeni gelişme!Güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada "Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili provokatif ve dezenformasyon paylaşımda bulunan hesapların bazılarının PKK/KCK, bazılarının FETÖ/PDY müzahiri olduğu tespit edildi." denildi.
10.07.2024Gündem
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan: 15 Temmuz 2016’daki darbe bir konsorsiyumdur
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan: 15 Temmuz 2016’daki darbe bir konsorsiyumdurEmniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, “15 Temmuz’da Türk milleti ve Cumhurbaşkanımızın duruşu dünyadaki darbelerin kaderini değiştirdi” dedi.
10.07.2024Gündem
Darbeci eski asker Adana polisinden kaçamadı
Darbeci eski asker Adana polisinden kaçamadıKars'ta uzman çavuş olarak görev yaparken 15 Temmuz darbe girişimine katılmaktan 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü Adana'da yakalandı.
2.06.2024Adana
İzmir'de yurt dışına kaçmaya çalışan 10 FETÖ şüphelisi yakalandı
İzmir'de yurt dışına kaçmaya çalışan 10 FETÖ şüphelisi yakalandıİzmir'de, MİT ve Ege Deniz Bölge Komutanlığı, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı çalışmayla yurt dışına kaçmaya çalışan 10 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı.
25.05.2024Gündem
28 ilde FETÖ operasyonu: Kamu görevlisi 44 kişi gözaltında
28 ilde FETÖ operasyonu: Kamu görevlisi 44 kişi gözaltındaFETÖ/PYD soruşturması kapsamında 28 ilde düzenlenen operasyonlarda kamu görevlisi 44 kişi gözaltına alındı.
21.05.2024Gündem
FETÖ terör örgütü davalarında tanıklık yapan eski emniyet imamına dava açıldı!
FETÖ terör örgütü davalarında tanıklık yapan eski emniyet imamına dava açıldı!FETÖ'ye yönelik birçok soruşturmada ve çatı ana davasında tanık olarak dinlenen ve 2015 yılında kendiliğinden Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne giderek örgüte ilişkin bildiklerini anlatan Kemalettin Özdemir hakkında 'şüpheli' sıfatıyla başlatılan soruşturma kapsamında 'Silahlı terör örgütü kurma veya yönetme' suçundan 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
20.05.2024Gündem
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltıGaziantep'te FETÖ-PDY silahlı terör örgütüne yönelik kıskaç operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 6'sı kadın 13 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
15.05.2024Gaziantep
Ankara'da eş zamanlı operasyon! FETÖ/PDY soruşturmalarında 48 gözaltı kararı
Ankara'da eş zamanlı operasyon! FETÖ/PDY soruşturmalarında 48 gözaltı kararıAnkara'da FETÖ/PDY'nin güncel ve mahrem yapılanmalarına yönelik yürütülen soruşturmalarda toplam 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
14.05.2024Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacakAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024Gündem
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandıAnkara'da FETÖ/PDY üyeliğinden 6 yıldır aranan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç pilot üsteğmen F.T., başkasına ait sahte kimlikle yakalandı.
19.01.2024Gündem
Weavers satışa çıkarıldı
Weavers satışa çıkarıldıTürkiye tekstil sektöründeki önemli döşemelik ve perdelik kumaş üreticileri arasında yer alan Weavers satışa çıkarıldı.
15.01.2024Ekonomi
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandıAdana'da darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan polis memuru Ahmet Tataroğlu (51), yakalandı. Tataroğlu'nun, 17-25 Aralık sürecinin ardından örgütten kopan polisleri, mahrem imamlarla birlikte düzenlediği sohbet toplantılarında ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
11.01.2024Gündem
Kayseri'de FETÖ üyeliğinden aranan 5 firari hükümlü yakalandı
Kayseri'de FETÖ üyeliğinden aranan 5 firari hükümlü yakalandıKayseri'de, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü polis ekiplerince yakalanıp, cezaevine konuldu.
5.01.2024Gündem
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacakAgos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı varİstanbul'da hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin evinden çıkan telefondaki incelemelerde örgüt mensuplarınca kullanılan 'Signal' isimli şifreli mesajlaşma ağı tespit edildi. Bu ağ üzerinden örgütün güncel yapılanması adına faaliyette bulundukları saptanan 8 kişi ile haklarında örgüt adına çalıştıkları yönünde ifade olan 2 kişiye operasyon düzenlendi. 4 ilde 14 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheliden 6'sı yakalandı.
28.11.2023Gündem
"Çember-7 Operasyonları'nda” arama kaydı bulunan bin 34 firari yakalandı
"Çember-7 Operasyonları'nda” arama kaydı bulunan bin 34 firari yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle 4 bin 158 ikamet ve 4 bin 348 noktada yapılan uygulamalarda “Aranan Şahıslara” yönelik gerçekleştirilen “Çember-7 Operasyonları'nda” arama kaydı bulunan bin 34 firarinin yakalandığını açıkladı.
28.11.2023Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacakAGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetöpdy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetöpdy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.