Pdy

Pdy

Son dakika PDY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PDY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PDY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pdy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pdy gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.743 pdy haberi bulunmuştur. Tüm pdy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı Ankara'da FETÖ/PDY üyeliğinden 6 yıldır aranan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç pilot üsteğmen F.T., başkasına ait sahte kimlikle yakalandı.
19.01.2024 Gündem
Weavers satışa çıkarıldı
Weavers satışa çıkarıldı Türkiye tekstil sektöründeki önemli döşemelik ve perdelik kumaş üreticileri arasında yer alan Weavers satışa çıkarıldı.
15.01.2024 Ekonomi
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı Adana'da darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan polis memuru Ahmet Tataroğlu (51), yakalandı. Tataroğlu'nun, 17-25 Aralık sürecinin ardından örgütten kopan polisleri, mahrem imamlarla birlikte düzenlediği sohbet toplantılarında ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
11.01.2024 Gündem
Kayseri'de FETÖ üyeliğinden aranan 5 firari hükümlü yakalandı
Kayseri'de FETÖ üyeliğinden aranan 5 firari hükümlü yakalandı Kayseri'de, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü polis ekiplerince yakalanıp, cezaevine konuldu.
5.01.2024 Gündem
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin evinden çıkan telefondaki incelemelerde örgüt mensuplarınca kullanılan 'Signal' isimli şifreli mesajlaşma ağı tespit edildi. Bu ağ üzerinden örgütün güncel yapılanması adına faaliyette bulundukları saptanan 8 kişi ile haklarında örgüt adına çalıştıkları yönünde ifade olan 2 kişiye operasyon düzenlendi. 4 ilde 14 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheliden 6'sı yakalandı.
28.11.2023 Gündem
"Çember-7 Operasyonları'nda” arama kaydı bulunan bin 34 firari yakalandı
"Çember-7 Operasyonları'nda” arama kaydı bulunan bin 34 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle 4 bin 158 ikamet ve 4 bin 348 noktada yapılan uygulamalarda “Aranan Şahıslara” yönelik gerçekleştirilen “Çember-7 Operasyonları'nda” arama kaydı bulunan bin 34 firarinin yakalandığını açıkladı.
28.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İzmir'de FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 94 şüpheli gözaltına alındı.
24.10.2023 Gündem
Firari şüpheli bazanın içeresinden çıktı! Polis ekipleri bile şaşırdı
Firari şüpheli bazanın içeresinden çıktı! Polis ekipleri bile şaşırdı İstanbul'da FETÖ'nün hücre evleri olarak bilinen gaybubet evlerine bu sabah operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alınırken şüphelilerden birinin bölge ablası olduğu öğrenildi. Şüphelilerden Emine D.'nin baskın sırasında saklandığı koltuk bazasında yakalandı.
20.10.2023 Yaşam
FETÖ'nün KPSS çalışma evinde kalan 2 şüpheliye gözaltı kararı
FETÖ'nün KPSS çalışma evinde kalan 2 şüpheliye gözaltı kararı Ankara'da FETÖ/PDY'nin KPSS çalışma evlerinde kaldıkları belirlenen 2 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
4.10.2023 Gündem
FETÖ'nün kamu yapılanmasına operasyon: 25 gözaltı kararı
FETÖ'nün kamu yapılanmasına operasyon: 25 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının kamu kurumlarına yerleştirilmelerinde rol aldıkları tespit edilen toplam 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
25.09.2023 Gündem
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu Kliniğinde 40’a yakın çocuğa ebeveynleri tarafından cinsel tacizde bulunulduğu yönünde rapor hazırlayan FETÖ/ PDY üyesi psikiyatrist Süleyman Salih Zoroğlu deşifre oldu. Düzenbazlığın çocuklara uygulanan hipnozla gerçekleştirildiği tespit edildi.
17.09.2023 Yaşam
Terör örgütlerine operasyon: 4 gözaltı kararı
Terör örgütlerine operasyon: 4 gözaltı kararı Mersin'de silahlı terör örgütü DEAŞ, PKK/KCK ve FETÖ'ye yönelik operasyon başlatıldı. 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemi alındı.
13.09.2023 Gündem
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı İzmir'de, FETÖ/PDY'nin 'hücre evi' olarak bilinen gaybubet evlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda 20 şüpheli, gözaltına alındı.
17.08.2023 Yaşam
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar Muğla'nın Marmaris ilçesinde FETÖ/PYD üyesi oldukları iddia edilen 5 şüpheli Yunan adalarına kaçmak isterken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
Detaylar belli oldu! Kocaeli'de FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik operasyon: 14 gözaltı
Detaylar belli oldu! Kocaeli'de FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik operasyon: 14 gözaltı Kritik detaylar açıklandı. Kocaeli'de, FETÖ/PDY’ye finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterenlere yönelik, 'Gazi Turgut Aslan Operasyonu'nda 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, yüklü miktarda döviz, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitap, örgüt üyelerine ait Yehova Şahitleri 2023 bölge ibadet ve üyelik yaka kartı ele geçirildi.
25.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY mensubu bir grubun 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi sırasında Marmaris ilçesinde saldırdıkları 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit edilen koruması Mehmet Çetin’in odası tarihin izlerini taşıyor.
14.07.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken talep! Ertelendi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, 'reddi hakim' talebi sonrası dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verilerek, duruşma ertelendi. Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın ise davanın en kritik sanığının tahliye edilmesinin ardından firari olduğunu belirterek, "Heyet tarafsızlığını yitirmiştir. Reddi hakim talebinde bulunuyoruz" dedi.
10.07.2023 Gündem
Allen Brooks firari Abdullah Uzundere çıktı!
Allen Brooks firari Abdullah Uzundere çıktı! ABD vatandaşlığına geçerek Türkiye'ye Allen Brooks adıyla giriş yapan FETÖ firarisi, şüpheli hareketler sergileyince, polis ekipleri parmak izini aldı. Şüphelinin Allen Brooks değil FETÖ firarisi Abdullah Uzundere olduğu tespit edildi.
4.07.2023 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı? Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pdy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pdy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.