Fetö Operasyon

Fetö Operasyon

Son dakika fetö operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fetö operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fetö operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.758 fetö operasyon haberi bulunmuştur. Tüm fetö operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu! İstanbul merkezli 5 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
13.05.2022 Gündem
FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 41 kişi adliyeye sevk edildi
FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 41 kişi adliyeye sevk edildi Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü'nün (FETÖ) öğrenci evleri yapılanmasına yönelik gözaltına alınan 41 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
14.03.2022 Gündem
6 ilde FETÖ'ye yönelik operasyon: 5 gözaltı!
6 ilde FETÖ'ye yönelik operasyon: 5 gözaltı! Bitlis merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
2.07.2020 Gündem
TSK'da son dakika FETÖ operasyonu: Görevli askerler gözaltına alınıyor
TSK'da son dakika FETÖ operasyonu: Görevli askerler gözaltına alınıyor İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, 19'u muvazzaf 34 asker hakkında gözaltı kararı verildi. Ayrıca Jandarma'ya da FETÖ operasyon başlatıldı ve 50 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
16.10.2018 Gündem
Aranan FETÖ'cü 3 bin dolar verdiği doktorla yakalandı
Aranan FETÖ'cü 3 bin dolar verdiği doktorla yakalandı Adana polisi Gaziantep'te FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan ve gaybubet evlerinde yaşadığı belirlenen şüpheli, buluştuğu doktora 3 bin dolar verdikten sonra yakalandı. Şüphelinin yakalanma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
23.09.2018 Gündem
Adana'da FETÖ operasyonu: 35 gözaltı
Adana'da FETÖ operasyonu: 35 gözaltı Sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan değişik meslek grubundan 35 kişi sağlık kontrolünden geçirildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün toparlanma planına operasyon!
FETÖ’nün toparlanma planına operasyon! Üniversiteyi kazanan gençleri ağına düşürmeye çalışan FETÖ’ye, Kocaeli merkezli 15 ilde operasyon yapıldı. Asker ve memurların da bulunduğu 311 şüpheliden 51’i tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Numan Kurtulmuş'dan flaş FETÖ açıklamaları
Numan Kurtulmuş'dan flaş FETÖ açıklamaları Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "FETÖ'nün yaklaşık 50 milyar dolarlık ekonomik büyüklüğe hükmettiklerini de biliyoruz” dedi.
29.09.2021 Gündem
'Nurettin Veren FETÖ'den ayrılırken 750 bin dolar aldı'
'Nurettin Veren FETÖ'den ayrılırken 750 bin dolar aldı' İş adamı Adem Öcal, Nurettin Veren'le ilgili polise ifade verdi. Nurettin Veren'in "Bu imparatorluğu hep birlikte kurduk, beni dışarı atamazsınız. Bu treni yürüttüğümüz gibi frenini de çekerim" deyip FETÖ'den 10 milyon lira istediğini öne süren Adem Öcal, polise verdiği ifadede şöyle dedi: Alaattin Kaya ile pazarlık yaptılar. Zaman'ın künyesine girme ve 750 bin dolar karşılığı anlaştılar.
29.09.2021 Gündem
21 bin öğretmenin lisansı iptal oldu
21 bin öğretmenin lisansı iptal oldu MEB'in FETÖ operasyon kapsamında 15 bin kişiyi görevden almasının ardından 21 bin öğretmenin de lisansını iptal ettiği öğrenildi. Bu isimlerin ne devlet ne de özel kurumlarda öğretmenlik yapamayacağı belirtiliyor
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı
30 ilde FETÖ operasyonu: 91 gözaltı 30 ilde 5 gündür devam eden FETÖ’ye düzenlenen “KISKAÇ-10” operasyonlarında 91 şüpheli yakalandı.
9.03.2024 Gündem
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılı genelinde bölücü terör örgütü, FETÖ, DEAŞ ve sol terör örgütlerine düzenlenen operasyonlara ilişkin rakamları açıkladı. Yerlikaya yapılan operasyonlarda 8'i kırmızı, 1'i mavi, 2'si yeşil, 16'sı turuncu ve 37'si gri kategoride bulunan 923 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 7 bin 716 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
30.01.2024 Gündem
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı
FETÖ'den 6 yıldır aranan üsteğmen, sahte kimlikle yakalandı Ankara'da FETÖ/PDY üyeliğinden 6 yıldır aranan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç pilot üsteğmen F.T., başkasına ait sahte kimlikle yakalandı.
19.01.2024 Gündem
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı Adana'da darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan polis memuru Ahmet Tataroğlu (51), yakalandı. Tataroğlu'nun, 17-25 Aralık sürecinin ardından örgütten kopan polisleri, mahrem imamlarla birlikte düzenlediği sohbet toplantılarında ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
11.01.2024 Gündem
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kıskaç-3 Operasyonu'nda 38 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
10.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 Viper alımı ile 79 adet modernizasyon kiti talebine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesini hatırlatarak, "Başkan Biden, 'Bunu en kısa sürede kongreye iletme hazırlıklarını yaptım' diyerek ifade etmiş. Tedarik sürecinde en önemli husus müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamamasıdır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki süreçte somut gelişmeler olacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.