Fethullahçı

Fethullahçı

Son dakika fethullahçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fethullahçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fethullahçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fethullahçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fethullahçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.181 fethullahçı haberi bulunmuştur. Tüm fethullahçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe MİT 2018'in Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu. PKK ve DEAŞ terör örgütünün 400'ü üst düzey olmak üzere 2 bine yakın kritik ismi etkisiz hale getirdi. Peki MİT bu dönüşümü nasıl sağladı, terör örgütlerinin belini nasıl kırdı? Ayrıntıları CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı. Öte yandan MİT, siber tehditlere karşı yeni bir adım attı. Yurt içi ve yurt dışından gelecek tehditlere karşı Siber İstihbarat Başkanlığı kuruldu.
17.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
FETÖ’den ihraç edilen hakimden akılalmaz dolandırıcılık ağı! Tutuklu yakınlarına çirkin teklif
FETÖ’den ihraç edilen hakimden akılalmaz dolandırıcılık ağı! Tutuklu yakınlarına çirkin teklif Gaziantep Adliyesi'nde görev yaparken 6 yıl önce FETÖ’den ihraç edilen hakim Emin Kürşat Demiralay’ın kendisini avukat gibi tanıtarak giriştiği dolandırıcılık tezgahı pes dedirtti. Trafikte yaşadığı tartışmanın ardından tutuklanan Fevzi Özer’i tahliye ettirmek için yakınlarından 90 bin lira para talep eden ihraç hakimin çirkin pazarlığı ses kaydına yansıdı.
16.08.2022 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Alanya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu kurumlarındaki FETÖ üyelerinin çıkarılmasıyla personel sayısının azaldığını ancak içeride ve yurt dışında güç kazanıldığını söyledi.
15.07.2022 Siyaset
Ömer Halisdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü, kaç kurşunla şehit oldu, rütbesi ne?
Ömer Halisdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü, kaç kurşunla şehit oldu, rütbesi ne? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde gündeme gelen isimlerden Ömer Halisdemir ile ilgili aramalar arttı. 15 Temmuz darbesinin seyrini değiştiren kişi olarak bilinen Şehit Ömer Halisdemir hayatı yeniden gündeme geldi. Fethullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişiminin seyrini değiştiren 2 çocuk babası Halisdemir, darbeci general Semih Terzi'yi etkisiz hale getirdikten sonra şehit edilmiştir. Peki 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir kimdir, nereli, Ömer Halisdemir nasıl şehit oldu, rütbesi ne? İşte İşte Ömer Halisdemir’in mezarı ve hayat hikayesi...
15.07.2022 Gündem
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikasti ile ilgili, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır, adliyeye sevk edildi. Bu gelişmenin ardından Necip Hablemitoğlu suikastinin detayları merak ediliyor. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu nasıl öldü? Hablemitoğlu suikastinin detayları!
8.02.2022 Gündem
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar Malatya’da 14 yıl önce biri Alman olmak üzere 3 kişinin öldürüldüğü Zirve Yayınevi Cinayeti ile ilgili FETÖ’nün iftira, hürriyetten yoksun kılma ve örgüt adına suç işleme suçlarından yargılanan 4 sanık hakkında hapis cezası kararı çıktı.
7.01.2022 Gündem
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ‘Gaybubet Evi’ olarak adlandırılan hücre evlerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü ve komiser ile emekli asker ve bölge talebe mesullerinin bulunduğu 31 şüpheli gözaltına alındı. 
24.11.2021 Gündem
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na yanıt! 'Hesabını soracağız'
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na yanıt! 'Hesabını soracağız' Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz günlerde Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarına sert bir yanıt verdi.
15.06.2021 Fenerbahçe
TMSF’den dev yatırım! 128 milyon lira...
TMSF’den dev yatırım! 128 milyon lira... TMSF bünyesindeki ilk sıfırdan yatırım olan Bellona sandalye ve yatak fabrikasının açılışı yapıldı. 82 milyon lira tesis, 46 milyon lira makine tesisat yatırımıyla toplamda 128 milyon liralık yatırım bedeliyle açılan fabrika, tam kapasite çalışmaya başlayınca 600 kişiye ilave istihdam sağlayacak.
16.01.2021 Ekonomi
21 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
21 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı... İstanbul başta olmak üzere 21 ilde 70 şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan FETÖ/PDY operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
10.11.2020 Yaşam
İstanbul'da çok sayıda adrese FETÖ operasyonu!
İstanbul'da çok sayıda adrese FETÖ operasyonu! İstanbul’da FETÖ terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen birçok adrese eşzamanlı operasyonlar düzenlendi. Eşzamanlı düzenlenen operasyonda çok sayıda örgüt üyesi gözaltına alındı.
24.09.2020 Gündem
FETÖ'nün 5 yıldır aranan 'mahrem imam'ı yakalandı
FETÖ'nün 5 yıldır aranan 'mahrem imam'ı yakalandı Trabzon'da polisin düzenlediği operasyonda, FETÖ soruşturması kapsamında 5 yıldır aranan örgütün sözde 'Gümüşhane mahrem imamı' ve örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı N.Ç., yakalanarak gözaltına alındı.
10.09.2020 Gündem
İstanbul,İzmir ve Ankara merkezli 57 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İstanbul,İzmir ve Ankara merkezli 57 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İzmir merkezli 40 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik operasyonda 41 kişi gözaltına alındı.13 kişinin yakalanması için çalışma yapılıyor. İstanbul merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.Ankara'da da 25 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.
18.08.2020 Gündem
Aydın Şirin kimdir? Eski Tümamiral yeni Koramiral Aydın Şirin darbe gecesi rehin alınmıştı!
Aydın Şirin kimdir? Eski Tümamiral yeni Koramiral Aydın Şirin darbe gecesi rehin alınmıştı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlık ettiği YAŞ toplantısı 45 dakika sürdü. Kritik toplantıda alınan kararlarla 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 51 albay, general ve amiralliğe yükseltildi. 30 Ağustos 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Tümamiral Aydın Şirin koramiralliğe terfi ettirildi. Tümamiral Aydın Şirin kimdir?
23.07.2020 Gündem
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
56 ilde, 167 FETÖ şüphelisi için gözaltı kararı
56 ilde, 167 FETÖ şüphelisi için gözaltı kararı Fettullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında 56 ilde 167 şüpheli hakkında gözaltı emri verildi.
16.06.2020 Gündem
43 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda kişi için gözaltı kararı...
43 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda kişi için gözaltı kararı... Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İzmir merkezli 43 ilde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik 101'i muvazzaf, 157 şüpheli için gözaltı kararı verildi.
18.02.2020 Gündem
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İdlib'de rejimin ateşkes ihlalleri 20 bin civarına ulaşmıştır" dedi. Çelik, 3600 ek gösterge ile infaz düzenlemesi üzerinde çalışmanın devam ettiğini de dile getirdi.
17.02.2020 Siyaset
FETÖ üyeleri hareket halindeki minibüste toplantı yapmış!
FETÖ üyeleri hareket halindeki minibüste toplantı yapmış! İstanbul'da, FETÖ/PDY üyelerine mali destek sağladıkları ve örgüt adına motivasyon toplantılarını seyir halindeki minibüslerde gerçekleştirdikleri iddiasıyla MİT ve polisin düzenlediği operasyonla yakalanan 14 şüphelinin 6’sı tutuklandı.
1.02.2020 Gündem
Niğde merkezli FETÖ operasyonunda 2 tutuklama
Niğde merkezli FETÖ operasyonunda 2 tutuklama Niğde merkezli 7 ilde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheli'den 2'si, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
17.01.2020 Gündem
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz FETÖ'den tutuklandı!
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz FETÖ'den tutuklandı! İzmir'in Urla ilçesi Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklandı.
17.12.2019 Gündem
Urla Belediye Başkanı FETÖ'den tutuklandı
Urla Belediye Başkanı FETÖ'den tutuklandı CUMHURİYET Halk Partisi Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklandı.
16.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fethullahçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fethullahçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.