Feryat

Feryat

Son dakika feryat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan feryat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını feryat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feryat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feryat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.177 feryat haberi bulunmuştur. Tüm feryat haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
İnci Taneleri yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
İnci Taneleri yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, bu hafta yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem’in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Dilber’in oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenince ettiği feryat geceye damga vurdu.
22.03.2024 Magazin
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
İnci Taneleri nefes kesti! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı
İnci Taneleri nefes kesti! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı İnci Taneleri'nin 4. bölümü yayınlandı. Bu bölümde Azem Yücedağ oğlu Özgür'le ilgili çok önemli gelişme kaydetti. Erman'ın yardımlarıyla oğlunu arayan Azem, Güngör engeline takılsa da bölüm sonunda oğluna kavuştu. Zahir küçük çocuklarını Dilber'e koz olarak kullanmaya başladı. Dilber oğlunu görünce feryat etse de çaresizce gidişini izlemek zorunda kaldı. İşte detaylar...
16.02.2024 Magazin
Kesileceği sırada 'anne' diye bağıran horoz 'canını' kurtardı
Kesileceği sırada 'anne' diye bağıran horoz 'canını' kurtardı Elazığ’da sahibi tarafından kesilmek üzere kümesten alınan horoz bir anda 'Anne' diye bağırmaya başladı. Duydukları karşısında şaşkına dönen sahibi, 3 defa kesmek için götürdüğü horozun aynı şekilde bağırmasının ardından hayvanı kesmekten vazgeçti.
14.02.2024 Gündem
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Antalya'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonet ile tırın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında kamyonette bulunan sürücü ve yanındaki yolcu hayatını kaybetti, tır sürücüsü yaralandı Kaza, Manavgat - Akseki D 695 Karayolunda yaşandı.
26.08.2023 Yaşam
Küçük Zeynep otobüsün altında kalarak can verdi, annesinin feryadı yürek yaktı
Küçük Zeynep otobüsün altında kalarak can verdi, annesinin feryadı yürek yaktı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, ailesiyle otomobillerinden indikleri sırada yola çıkan 4 yaşındaki Zeynep Bülbül, işçilerin taşındığı servis otobüsünün altında kalarak yaşamını yitirdi. Kaza sonrası çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde ise talihsiz çocuğun annesinin feryadı yürek yaktı.
22.07.2023 Gündem
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı
'Ankara Savaşı' tartışması! Profesörler haritayı alıp araziye çıktı Ankara Savaşı’nın Haymana’nın Culuk Mahallesi'nde yaşandığı tezini sunan Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden Prof. Dr. Osman Gümüşçü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden Doç. Dr. İlker Yiğit, Haymana Belediyesi’nin desteğiyle bölgede saha çalışmalarına girişti.
10.07.2023 Gündem
Trafik sigortasına zam geliyor! Aracı olanları kapsıyor
Trafik sigortasına zam geliyor! Aracı olanları kapsıyor Araç sahibi olanları yakından ilgilendiriyor. Asgari ücretin yüzde 34 oranında artarak net 11 bin 400 TL’ye çıkmasının ardından 26 milyon sürücüyü ilgilendiren trafik sigortasında da fiyatların artması bekleniyor. İşte haberin detayları...
27.06.2023 Ekonomi
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 Mayıs günü sandıktan bir kez daha zaferle çıkacağız. Kandil'deki terör baronları dışında kimse kaybetmeyecek. Baronların uzantısı olan HDP'yi artık Erzurum'da siliyor muyuz? Pensilvanya'daki hain dışında kimse üzülmeyecek. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak." dedi
5.05.2023 Gündem
Şarkıcı Hadise'nin kalça dansına alev emojileri yağdı!
Şarkıcı Hadise'nin kalça dansına alev emojileri yağdı! Şarkıcı Hadise son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Feryat isimli şarkısıyla gündemden düşmeyen Hadise instagram adresinden yaptığı paylaşımla hayranlarının karşısına çıktı. Hadise'nin kalça dansına alevli yorum yağdı.
3.05.2023 Televizyon
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
Hadise'den kutlama pozu! 'Hamburger menünün yanındaki tatlı da sensin'
Hadise'den kutlama pozu! 'Hamburger menünün yanındaki tatlı da sensin' Geçtiğimiz günlerde 'Feryat' isimli teklisini çıkaran ünlü şarkıcı Hadise müzik listesinin zirvesine yerleşti. Ünlü şarkıcı başarısını hamburgerle kutladı. Hadise'nin hamburgerli pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
25.04.2023 Magazin
Hadise küvet pozlarıyla yaktı geçti!
Hadise küvet pozlarıyla yaktı geçti! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise verdiği pozlarla da dikkat çekiyor. İddialı transparan elbisesinden sonra Hadise yeni şarkısı Feryat'ı küvet pozlarıyla kutladı. Hadise'nin paylaşımları sosyal medyada ses getirdi.
18.04.2023 Magazin
Hadise 'Feryat'ın sözleri ile ilgili konuştu, Mehmet Dinçerler yanıtıyla dikkat çekti!
Hadise 'Feryat'ın sözleri ile ilgili konuştu, Mehmet Dinçerler yanıtıyla dikkat çekti! Hadise, sessiz sedasız nikah masasına oturduğu Mehmet Dinçerler'den olaylı şekilde ayrılmıştı. Özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam eden popçu yeni şarkısının sözleriyle gündeme oturdu. Önceki gün ödül töreninde görüntülenen Hadise, yeni şarkısı Feryat'ın sözleri ile ilgili konuştu. Şarkıcı, Mehmet Dinçerler yanıtıyla dikkat çekti.
15.04.2023 Magazin
Hadise, Mehmet Dinçerler'e göndermede bulundu, biten evliliğini anlattı!
Hadise, Mehmet Dinçerler'e göndermede bulundu, biten evliliğini anlattı! Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Sözleri Sheyh Ree, bestesi Tekin Akbal’a ait yeni şarkısı 'Feryat'ın hikayesi ile adından söz ettiren ünlü popçu, isim vermeden eski eşine göndermede bulundu.
14.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Feryat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feryat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.