Ferhat Gündoğdu

Ferhat Gündoğdu

Son dakika ferhat gündoğdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferhat gündoğdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferhat gündoğdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferhat Gündoğdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferhat gündoğdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 ferhat gündoğdu haberi bulunmuştur. Tüm ferhat gündoğdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır Beşiktaş'ta 2 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başladı. Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Ahmet Nur Çebi döneminin kapandığını köşesine taşıdı.
31.10.2023 Beşiktaş
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına giderek dilekçesini verdi. Sabri Çelik'in istifası TFF yönetimi tarafından kabul edildi. Peki, Sabri Çelik kimdir? Merkez Hakem Kurulu başkanı kim oldu, MHK başkanı neden istifa etti?
28.01.2023 Şampiy10
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik istifa etti!
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik istifa etti! MHK Başkanı Sabri Çelik, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı toplantının ardından istifa etti.
28.01.2023 Süper Lig
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Pazar günü saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini Arda Kardeşler yönetecek.
5.05.2022 Süper Lig
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok
35.hafta hakemleri açıklandı! 6 hakeme görev yok Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 35. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 6 hakeme maç yönetmek yasak.
27.04.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır geri döndü! Haftanın hakemleri açıklandı
Cüneyt Çakır geri döndü! Haftanın hakemleri açıklandı Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34'üncü haftasında görev alacak hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı. Ferhat Gündoğdu döneminde liste dışı bırakılan Cüneyt Çakır haftalar sonra yeniden göreve aldı. Tecrübeli hakem, Antalyaspor - Kayserispor maçıyla birlikte Süper Lig2de yeniden düdük çalacak.
21.04.2022 Süper Lig
Gittiği ülkeyi açıkladı! 'Cüneyt Çakır'ı aradım havalimanında bekliyordu...'
Gittiği ülkeyi açıkladı! 'Cüneyt Çakır'ı aradım havalimanında bekliyordu...' Duayen spor yazarı Atilla Gökçe 13 hakeme yapılan operasyonun perde arkasını ve daha sonra bu kararın bozulma gerekçelerini açıkladı. İşte Gökçe'nin o yazısı ve Cüneyt Çakır anekdotu...
20.04.2022 Süper Lig
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
Sabri Çelik kimdir? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler… TFF, MHK Başkanlığı için Sabri Çelik'in göreve getirildiğini açıkladı. Peki, Sabri Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni MHK başkanı Sabri Çelik hakkında merak edilenler…
18.04.2022 Şampiy10
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti Dün MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yeniden maç yönetme ihtimali doğan ve kısa sürede sahalara dönmeye hazırlanan Cüneyt Çakır, eğer testlerden geçebilirse 2022 Dünya Kupası'nda düdük çalabilecek.
18.04.2022 Süper Lig
'Ferhat Gündoğdu zorla istifa ettirildi' MHK'nin Yeni Başkanı ses getirdi!
'Ferhat Gündoğdu zorla istifa ettirildi' MHK'nin Yeni Başkanı ses getirdi! MHK ve Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından A Spor'a özel açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, yaşanan flaş gelişmenin perde arkasını araladı. Toroğlu, Gündoğdu'nun radikal kararı için 'İstifa etmedi, ettirildi' dedi.
17.04.2022 Süper Lig
Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti?
Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti? Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti. Ferhat Gündoğdu uzun süredir eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu; Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi birçok hakemimizin ipini çektiği kararla yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir? Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu neden istifa etti? İşte detaylar…
17.04.2022 Şampiy10
TFF'den sonra bir deprem de MHK'de!
TFF'den sonra bir deprem de MHK'de! A Spor'da yer alan habere göre; MHK Başkanı Ferhat Gündoğlu ve Merkez Hakem Kurulu istifa etti.
17.04.2022 Süper Lig
Jaap Uilenberg TFF MHK Eğitim Danışmanlığı’ndan istifa etti!
Jaap Uilenberg TFF MHK Eğitim Danışmanlığı’ndan istifa etti! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, TFF MHK Eğitim Danışmanlığı görevinden ayrıldı. Uilenberg, "Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğimi sonlandırıyorum" dedi.
4.04.2022 Şampiy10
Ve beklenen oldu! Zorbay Küçük sezonu kapattı
Ve beklenen oldu! Zorbay Küçük sezonu kapattı Dün Trabzonspor - Beşiktaş maçında gösterdiği yönetimle sınıfta kalan tecrübeli hakem Zorbay Küçük'ün sezonu kapattığı öğrenildi.
4.04.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve 11 hakem geri döndüyse o zaman Ferhat Gündoğdu...
Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve 11 hakem geri döndüyse o zaman Ferhat Gündoğdu... Tahkim Kurulu tarafından görevine son verilen hakemlerin rozetleri geri takılınca TFF, MHK ve Tahkim Kurulu arasında tam bir kaos ortamı yaşanmaya başladı. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun atacağı adım şimdiden merak ediliyor...
28.03.2022 Süper Lig
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa...
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa... MHK'nin verdiği kararları bozarak Türk futbolunda resmen bir deprem yaratan Tahkim Kurulu açıklaması sonrası gözler Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ve ekibine çevrildi.
27.03.2022 Süper Lig
Dün gece bomba gibi patlamıştı! Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar ortaya çıktı
Dün gece bomba gibi patlamıştı! Tahkim Kurulu'nun aldığı kararlar ortaya çıktı 8 Mart'ta radikal bir kararla 13 hakemin görevine son veren Merkez Hakem Kurulu'na Tahkim Kurulu'ndan şok bir yanıt geldi. Kurul kararın kaldırılmasını oy çokluğu ile kabul etti.
27.03.2022 Süper Lig
TFF'den flaş hakem kararı! Görevlerine iade edilecekler
TFF'den flaş hakem kararı! Görevlerine iade edilecekler Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, geçtiğimiz haftalarda görevden alınan Süper Lig hakemleri ve gözlemcilerin itirazlarını kabul ederek, MHK tarafından verilen kararı bozdu.
26.03.2022 Süper Lig
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?'
Ali Koç'a zehir zemberek sözler! 'Ayıptı neyin peşindesin?' Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran, 12 hakemin görevine son verilen operasyonu değerlendirdi ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yüklendi.
14.03.2022 Rizespor
Erman Toroğlu MHK Başkanı olmak isteyen hakemi açıkladı! 'Kulüp başkanlarıyla kol kola gezmeyin maç yönetin'
Erman Toroğlu MHK Başkanı olmak isteyen hakemi açıkladı! 'Kulüp başkanlarıyla kol kola gezmeyin maç yönetin' Alanyaspor - Fenerbahçe maçından sonra MHK'nin 13 hakemin görevine son verdiği operasyona değinen Erman Toroğlu'nun açıklamaları deprem etkisi yarattı. Toroğlu ayrıca MHK Başkanı olmak isteyen hakemin de ismini verdi.
14.03.2022 Süper Lig
Cüneyt Çakır'a bir şok da UEFA'dan! Geri aldılar
Cüneyt Çakır'a bir şok da UEFA'dan! Geri aldılar MHK'nin artık maç yönetemezler listesinde 13 hakemden biri olan Cüneyt Çakır'a bir şok da UEFA'dan geldi. West Ham - Sevilla maçını Çakır'ın elinden aldılar.
12.03.2022 Süper Lig
Merkez Hakem Kurulu’nun toplantısında büyük şok! Mete Kalkavan arkasına bakmadan gitti!
Merkez Hakem Kurulu’nun toplantısında büyük şok! Mete Kalkavan arkasına bakmadan gitti! Merkez Hakem Kurulu’nun Türk futbolunda deprem etkisi yaratan hakem operasyonunun yankıları sürmeye devam ediyor. Göreve devam edecek listede yer alan Mete Kalkavan, dün düzenlenen Riva toplantısında yaptığı hareketle MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu resmen şoke etti. İşte yaşananlar ve olayın perde arkası...
10.03.2022 Şampiy10
Nihat Özdemir ve Ferhat Gündoğdu ilk kez konuştu! 12 hakemi neden görevden aldıkları ortaya çıktı
Nihat Özdemir ve Ferhat Gündoğdu ilk kez konuştu! 12 hakemi neden görevden aldıkları ortaya çıktı Dün aralarında Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus gibi hakemlerin görevine son veren MHK'de Başkan Ferhat Gündoğdu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir ilk kez açıklamalarda bulundu.
9.03.2022 Süper Lig
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında...
Sadece Türkiye'de değil Cüneyt Çakır dünya basınında... Dün MHK'nin aldığı son kararla sezon sonuna kadar düdük çalamayacak olan hakemlerin arasında yer alan Cüneyt Çakır dünya basınında da gündeme oturdu.
9.03.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Gündoğdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferhat gündoğdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.