Merkez Hakem Kurulu

Merkez Hakem Kurulu

Son dakika Merkez Hakem Kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merkez Hakem Kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merkez Hakem Kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merkez Hakem Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merkez hakem kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.144 merkez hakem kurulu haberi bulunmuştur. Tüm merkez hakem kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Fenerbahçe
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Hakem görüntüleri sızdırıldı! Yer yerinden oynayacak, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya'nın sözleri olay oldu
Hakem görüntüleri sızdırıldı! Yer yerinden oynayacak, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya'nın sözleri olay oldu Türk futbolunda günden güne sıcak gelişmeler yaşanırken, daha önce benzerine rastlanmamış bir olay meydana geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun Galatasaray - Antalyaspor maçı için yapmış olduğu çevrimiçi toplantının görüntüleri sızdırıldı. Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen ve VAR hakemi Özgür Yankaya ile yaptığı görüşme ise gündeme bomba gibi düştü.
26.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
14.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı sırasında karşılaşmanın VAR merkezini aradığı iddiası için yalanlama geldi.
29.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş'tan penaltı açıklaması: MHK'den cevap alamadık
Beşiktaş'tan penaltı açıklaması: MHK'den cevap alamadık Beşiktaş, Süper Lig'de geçen hafta oynanan Sivasspor maçında VAR izlemesi sonucu iptal edilen penaltı ile ilgili MHK'ye yaptıkları başvuruya cevap verilmediğini açıkladı.
3.02.2024 Beşiktaş
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig hakem kadrosunu açıkladı. Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yasin Kol ve Yiğit Arslan bir alt klasmana düşürüldü.
3.01.2024 Futbol
Tugay Kaan Numanoğlu ||  Galatasaray – Karagümrük maçının hakemi Tugay Kaan Numanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tugay Kaan Numanoğlu ||  Galatasaray – Karagümrük maçının hakemi Tugay Kaan Numanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Hakem Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı sonrası ertelenen Süper Lig'de 17. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler açıklandı. Galatasaray – Karagümrük maçının hakemi Tugay Kaan Numanoğlu oldu. Peki, Tugay Kaan Numanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Tugay Kaan Numanoğlu hangi takımlı?
18.12.2023 Şampiy10
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine ait iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır" dedi.
27.11.2023 Futbol
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti
Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemi Kemal Yılmaz görevinden istifa etti Fenerbahçe - Hatayspor maçının yardımcı hakemlerinden Kemal Yılmaz, basın açıklaması yayınladı ve hakemliği bıraktığını açıkladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
Zorbay Küçük gündem yarattı! İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart göstermişti: Bu kadar olmuş
Zorbay Küçük gündem yarattı! İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kart göstermişti: Bu kadar olmuş Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Zorbay Küçük yönetecek. Maç öncesinde Zorbay Küçük gündem yarattı. Spor yazarı Deniz Çoban'ın Zorbay Küçük yazısı dikkat çekti. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 7. haftanın hakemleri belli oldu Süper Lig'de 7. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
28.09.2023 Süper Lig
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
Ergin Ataman'dan üzen açıklama: Bir şampiyonluk daha alıp veda etmek istiyorum
Ergin Ataman'dan üzen açıklama: Bir şampiyonluk daha alıp veda etmek istiyorum Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Herkesi çok seviyorum. İnşallah buradan ayrılmadan bir şampiyonluk daha alıp öyle veda etmek istiyorum. Allah nasip ederse bir kupa daha alıp buradan hep beraber veda edeceğiz" dedi.
16.06.2023 Basketbol
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
4.05.2023 Süper Lig
Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçlarının hakemleri Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi.
13.04.2023 Trabzonspor
MHK Başkanı Lale Orta, yeni uygulamayı açıkladı
MHK Başkanı Lale Orta, yeni uygulamayı açıkladı Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, Spor Toto Süper Lig kulüplerinin açıklanmasını istedikleri pozisyonları kendilerine göndererek bir çatı altında buluşup, şeffaflıkla açıklayacaklarını aktardı.
4.04.2023 Süper Lig
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 3 asist 1 gollük performansıyla resmen ayakta alkışlanan Nathan Redmond'la yeni sözleşme imzalama kararı alındı.
4.04.2023 Beşiktaş
Derbi 4-2 bitti Galatasaray Lale Orta'yı istifaya davet etti
Derbi 4-2 bitti Galatasaray Lale Orta'yı istifaya davet etti Süper Lig'in 27.haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-2 yendiği karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın MHK Başkanı Lale Orta'yı istifaya davet etmesi bomba etkisi yarattı.
2.04.2023 Galatasaray
Fenerbahçe-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in 27.haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Halil Umut Meler düdük çalacak.
30.03.2023 Fenerbahçe
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı Türkiye Futbol Federasyonu, MHK Başkanı Lale Orta ile yola devam etme kararı aldı.
23.03.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Merkez Hakem Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merkez hakem kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.