Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü

Son dakika Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ryan Kent ve Dzeko transferlerini meğer o yapmış! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü hayırlı olsun
Ryan Kent ve Dzeko transferlerini meğer o yapmış! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü hayırlı olsun 'Sansürsüz Futbol' kanalında yaptıkları açıklamalarla Fenerbahçe camiasının dikkatini çeken Hakan Dede-Devrim Zengi ikilisi Sarı Lacivertli kulübün yeni teknik direktörünü duyurdu. Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı hakkında önemli bilgiler paylaşan Zengi, Ali Koç'un geçtiğimiz hafta Pazartesi günü işi bitirdiğini ifade ederken, ünlü yorumcunun 'Başkan yeni antrenörün hacdan dönmesini bekliyor' sözleri camiada bomba etkisi yarattı
25.06.2023 Fenerbahçe
Edin Visca önce Dzeko'yu ikna etti sonra Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı
Edin Visca önce Dzeko'yu ikna etti sonra Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı Arda Güler, Edin Dzeko ve Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı hakkında çok önemli bilgiler veren Volkan Demir, Dzeko transferinde Edin Visca'nın bazı görüşmelerde bulunduğunu belirtti. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
23.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç: Abdullah Avcı olsun, Selahattin Baki: Yabancı hoca gelsin, Ahmet Ketenci: Sergen Yalçın...
Ali Koç: Abdullah Avcı olsun, Selahattin Baki: Yabancı hoca gelsin, Ahmet Ketenci: Sergen Yalçın... Ryan Kent ve Edin Dzeko bombalarıyla taraftarlarını bir hayli mutlu eden Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları sürüyor... Sarı Lacivertli kulübe yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, Ali Koç'un Abdullah Avcı'yı istediğini belirtirken, ünlü yorumcunun Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci'nin masaya yatırdığı hocaları açıklaması oldukça dikkat çekti.
22.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 'yerlimsi' teknik direktör geliyor! Ali Koç'un önünde tam 4 hoca adayı var
Fenerbahçe'ye 'yerlimsi' teknik direktör geliyor! Ali Koç'un önünde tam 4 hoca adayı var Jorge Jesus'la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına devam eden ve 4 antrenörü masaya yatıran Fenerbahçe yönetimi hayati derecede önemli olan 'hoca' kararını vermek üzere... Kulübe yakın muhabirlerden Emre Bol 'Taktik Mania' kanalında Ali Koç'un ilgilendiği isimleri açıklarken, ünlü yorumcunun 'Samandıra'ya yerlimsi bir teknik adam gelecek' sözleri ise camiada bir hayli dikkat çekti.
14.06.2023 Fenerbahçe
Meğer Montella değilmiş! Ali Koç'un telefonlaştığı teknik direktörü açıkladı: 5 yıldır aklında vardı ama bir türlü olmamıştı
Meğer Montella değilmiş! Ali Koç'un telefonlaştığı teknik direktörü açıkladı: 5 yıldır aklında vardı ama bir türlü olmamıştı Jorge Jesus'la yolların ayrılmasından sonra Montella, Abdullah Avcı, İsmail Kartal, Sergen Yalçın gibi teknik adamları gündemine aldığı iddia edilen Fenerbahçe'de Ali Koç'un ne de yönetim kurulunun bu isimlerle kesinlikle görüşmediği ortaya çıktı. Kulübe yakın muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' programında çok önemli açıklamalarda bulunurken, Hamzaoğlu'nun 'başkanın telefonlaştığı sadece bir tane hoca var' sözleri camiada bir hayli ilgi uyandırdı.
13.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç ile yönetim kurulu arasında teknik direktör çatışması! Masada 3 hoca var
Ali Koç ile yönetim kurulu arasında teknik direktör çatışması! Masada 3 hoca var 61.Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırdıktan sonra Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Jorge Jesus'un yerine yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Ali Koç'un üç antrenörle temasa geçtiği bildirildi. Başkanın daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Lucescu'ya çok sıcak baktığı belirtilirken, yönetimde ise bazı isimlerin 50 yaşındaki çalıştırıcı için olumlu görüş bildirdiği anlaşıldı.
12.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi karşı karşıya geldi! 35 yaşındaki teknik direktör için büyük savaş
Ali Koç ile Nasser Al-Khelaifi karşı karşıya geldi! 35 yaşındaki teknik direktör için büyük savaş Şampiyonlar Ligi finalinden önce PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile bir araya gelen Ali Koç'un Katarlı başkandan Renato Sanches ile İcardi'yi istediği iddia edilmişti. Türkiye Kupası finalinden sonra Jorge Jesus'la yollarını ayıran Fenerbahçe'nin tam 30 teknik direktörü masaya yatırdığı öğrenilirken, bu antrenörlerin arasında 35 yaşındaki hocanın PSG'nin de listesinde olması iki kulübü karşı karşıya getirdi.
12.06.2023 Fenerbahçe
50 yaşındaki teknik direktör Ali Koç'a haber yolladı: Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım
50 yaşındaki teknik direktör Ali Koç'a haber yolladı: Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran ve Fenerbahçe camiasında büyük bir hayal kırıklığı yaratan Jorge Jesus'la yollar ayrılıyor... Ali Koç'un 5 teknik adamla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenilirken, 50 yaşındaki çalıştırıcının Sarı Lacivertli yöneticiler aracılığıyla başkana haber yollayıp 'Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım' iddiası camiada bomba etkisi yarattı.
11.06.2023 Fenerbahçe
Lucescu + Volkan Demirel formülünü unutun! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı: 3 hafta önce söylemiştik
Lucescu + Volkan Demirel formülünü unutun! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı: 3 hafta önce söylemiştik Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Crespo ile Joshua King'in düğün sebebiyle takımdan ayrılmaları Sarı Lacivertli cephede isyana yıl açtı. Kulübe yakın muhabirlerden Senad Ok, Ali Koç'un gündemine gelen teknik direktörleri açıklarken, Ok'un Volkan Demirel-Lucescu ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
8.06.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan 'Oğuz Çetin' hatası! 'Eğer başkan o iki ismi Fenerbahçe'ye getirirse büyük yanlış yapmış olur'
Ali Koç'tan 'Oğuz Çetin' hatası! 'Eğer başkan o iki ismi Fenerbahçe'ye getirirse büyük yanlış yapmış olur' Giresunspor beraberliğinden sonra gelecek sezon Jorge Jesus'la çalışmayı düşünmediği iddia edilen Ali Koç'un 5 teknik direktörü gündemine aldığı ortaya çıktı. Sarı Lacivertli kulübün eski futbolcularından Serhat Akın 'Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel' için 'Oğuz Çetin' hatası olur yorumunda bulunurken, Akın'ın 43 yaşındaki antrenörü işaret etmesi camiada büyük dikkat çekti.
12.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaraylı yazar Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı!
Galatasaraylı yazar Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı! Giresunspor maçında alınan beraberlikten sonra taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan ve Ali Koç tarafından kulüp binasına çağrılan Jorge Jesus dönemi sona eriyor... Yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Sarı Lacivertli yöneticilerin iki hocayı gündemine aldığı öğrenilirken, Galatasaray yorumcusu Levent Tüzemen'in "Son 4 şampiyona bakalım, G.Saray, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor… Bu 4 takım kupayı yerli teknik adamlarla kaldırdı." ifadeleri oldukça dikkat çekti.
10.05.2023 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü! Ali Koç 'B' planını çoktan hazırlamış
İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü! Ali Koç 'B' planını çoktan hazırlamış Jorge Jesus'la mayıs ayında kontratı bitmesine karşın Portekizli teknik adamla yola devam etmek isteyen Ali Koç eğer bu planında başarılı olamazsa Sarı Lacivertli yönetimin B planı hazır. Fenerbahçe daha önce Olympiakos, Vitoria Guimaraes ve Maritimo gibi takımlarda görev alan deneyimli hocayı gündemine alırken, Başkan Koç'un 52 yaşındaki çalıştırıcı ile temasa geçmek için Aboubakar'ın menajeriyle masaya oturduğu belirtildi.
14.04.2023 Fenerbahçe
Brezilya yolun açık olsun Jorge Jesus! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu
Brezilya yolun açık olsun Jorge Jesus! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu Fenerbahçe'de son dakika... Katar'da düzenlenen Dünya Kupası sonrası sürekli ayrılık sinyalleri veren ve Brezilya basınına sık sık açıklamalarda bulunan Jorge Jesus'un hesabı kesildi. Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı sona erecek olan Portekizli çalıştırıcının yerine 50 yaşındaki şampiyon teknik direktörü getirmeyi planlayan Ali Koç'un hafta içinde resmi görüşmeleri başlatacağı öğrenildi.
3.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'nin teknik direktörü duyuruldu!
Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'nin teknik direktörü duyuruldu! Brezilya basınına sık sık açıklamalarda bulunan ve 'Fenerbahçe ile Mayıs ayında kontratım sona eriyor' mesajı veren Jorge Jesus'un bazı üst düzey yöneticilerle Lisbon'da kritik bir görüşme yaptığı belirtildi. Flamengo taraftarlarının imza topladığı Portekizli teknik adamın sürpriz bir karara imza attığı öğrenilirken, Sarı Lacivertli kurmayların boş durmadığı ve yeni teknik direktör konusunda 46 yaşındaki teknik adamla prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.
27.03.2023 Fenerbahçe
Ali Koç yeni Diego Simeone'yi buldu Fenerbahçe Arjantinli teknik adamla masaya oturdu
Ali Koç yeni Diego Simeone'yi buldu Fenerbahçe Arjantinli teknik adamla masaya oturdu Brezilya basınına açıklamalarda bulunan ve Fenerbahçe'den Mayıs ayında ayrılacağını ifade eden Jorge Jesus'un eşyalarını topladığı iddia edilirken, Ali Koç'un yeni hoca arayışlarına şimdiden başladığı bildirildi. İspanya basınında yer alan habere göre; Sarı Lacivertli kulüp yeni Diego Simeone lakaplı antrenörün peşine düşerken, 47 yaşındaki teknik direktörün Süper Lig'de çalışmaya sıcak baktığı bildirildi.
21.03.2023 Fenerbahçe
Brezilya basını bombayı patlattı! Fenerbahçe'ye 10 kupa kaldırmış teknik direktör geliyor
Brezilya basını bombayı patlattı! Fenerbahçe'ye 10 kupa kaldırmış teknik direktör geliyor Sezon sonunda Jorge Jesus'la yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışlarına start verildi. Sarı Lacivertli yönetimin her ne kadar Montella'yı gündemine aldığı belirtilse de Başkan Ali Koç'un Güney Amerikalı hocaları takibe aldığı anlaşılırken, Brezilya basınının 47 yaşındaki Arjantinli hocayı duyurması camiada bomba etkisi yarattı.
15.03.2023 Fenerbahçe
24 yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye İtalyan teknik direktör geliyor! Anlaşma tamam
24 yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye İtalyan teknik direktör geliyor! Anlaşma tamam Fenerbahçe'de son dakika... Sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme yapan ve Brezilya basınına sık sık 'Dönüyorum, bekleyin' mesajı gönderen Jorge Jesus'un yerine yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Sarı Lacivertli yönetim İtalyan teknik adamı gündemine aldı.
12.03.2023 Galatasaray
Derbiden sonra 2 yıllık sözleşme! 7 milyon euro'dan anlaşma sağlandı
Derbiden sonra 2 yıllık sözleşme! 7 milyon euro'dan anlaşma sağlandı Yeni teknik direktör arayışlarına artık son veren Ali Koç'un başarılı çalıştırıcıyla 2 yıllık anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Derbiden sonra resmi olarak harekete geçmeye hazırlanan Koç'un artık bu işe nokta koyduğu öğrenilirken, sarı lacivertli yönetimin gelecek sezonun kadro mühendisliğine başladığı bildirildi.
9.05.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması ve derbi öncesi 5 eksik!
Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması ve derbi öncesi 5 eksik! Yeni teknik direktör konusuna açıklık getiren Ali Koç "Yeri ve zamanı değil ama inanın, kolay da bir karar değil" ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Koç Beşiktaş derbisi öncesi takımda sakatlıkları bulunan 5 yıldızı duyurdu.
7.05.2022 Fenerbahçe
Tarih bile verdi! Teklif beklediği takımı açıkladı Ali Koç büyük şok yaşadı
Tarih bile verdi! Teklif beklediği takımı açıkladı Ali Koç büyük şok yaşadı Jorge Jesus'la görüşmek için Portekiz'e giden ve başarılı teknik adamla masaya oturan Ali Koç'un İstanbul'a eli boş döndüğü ortaya çıktı. 67 yaşındaki antrenör teklif beklediği takımı açıklarken, Jesus'un '20 Mayıs'a kadar beklerim' ifadeleri ise Fenerbahçe cephesinde şok etkisi yarattı.
7.05.2022 Fenerbahçe
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'a büyük şok! Görüştüğü iki hocayı da elinden kaçırdı
FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA! Ali Koç'a büyük şok! Görüştüğü iki hocayı da elinden kaçırdı Gelecek sezon İsmail Kartal'ı takımın başında düşünmeyen ve bunun için Joachim Löw, Jorge Jesus, Gasperini gibi Avrupa futboluna damga vuran teknik direktörlerle görüşen Ali Koç'a iki antrenörden kötü haber geldi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişme...
5.05.2022 Fenerbahçe
Derbi öncesi flaş İsmail Kartal gelişmesi! Yeni sezonda U-19 takımına...
Derbi öncesi flaş İsmail Kartal gelişmesi! Yeni sezonda U-19 takımına... Joachim Löw, Nuno Esprito Santo ve Jorge Jesus ile dirsek teması halinde olan, hatta Jesus için Portekiz'e giden Ali Koç'un Beşiktaş derbisi öncesi İsmail Kartal hakkında flaş bir karar aldığı ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan sıcak gelişme...
4.05.2022 Fenerbahçe
Böyle olacağı belliydi! Fenerbahçe'de 'İsmail Kartal' krizi patlak verdi
Böyle olacağı belliydi! Fenerbahçe'de 'İsmail Kartal' krizi patlak verdi Önce Joachim Löw, ardından Jorge Jesus'la görüşen, hatta başarılı teknik adam için Portekiz'e çıkarma yapan Ali Koç'a 'İsmail Kartal burada' serzenişlerinin yapıldığı öğrenildi. Sarı lacivertli yönetimin içerisinde İsmail Kartal ismi ön plana çıkarken, Löw ve Jesus'un tazminatlarının da göz önünde bulundurulduğu bildirildi.
1.05.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'tan 'İzlanda - İsveç' modeli! Jesus iptal Aykut Kocaman ve İsmail Kartal F.Bahçe'ye geliyor
Ali Koç'tan 'İzlanda - İsveç' modeli! Jesus iptal Aykut Kocaman ve İsmail Kartal F.Bahçe'ye geliyor Jorge Jesus'a imza attırmak için Portekiz'e giden, fakat başarılı teknik adamım en az 7 milyon euro maaş isterim talebiyle karşı karşıya kalan Ali Koç'un bambaşka bir modeli hayata geçirmek için İstanbul'a döneceği, başkanın bir dönem 'İzlanda - İsveç' futboluna getirilen projeyi Fenerbahçe'ye entegre etmeyi düşündüğü iddia ediliyor...
30.04.2022 Fenerbahçe
Günün bomba istihbaratı! Şansal Büyüka F.Bahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı
Günün bomba istihbaratı! Şansal Büyüka F.Bahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı Dün akşam Gaziantep FK'yı 3-2 yenen ve son 7 maçında 21 puan yapan Fenerbahçe'de camia İsmail Kartal tezahüratlarıyla inlerken, sarı lacivertli kulübe yakınlığıyla bilinen Şansal Büyüka'nın yeni teknik direktörü kaleme alması bir hayli dikkat çekti. İşte 5 golün atıldığı 90 dakikanın ardından yazar yorumları...
30.04.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.