Son dakika Fen İşleri Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fen İşleri Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fen İşleri Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan fen işleri müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 fen işleri müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm fen işleri müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyhan’da Belediye ekipleri düğmeye bastı, mahalleler yenileniyor!Seyhan Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım konforunu artırmak ve vatandaşların çok daha güvenli yollarda seyahat etmelerini sağlamak amacıyla asfalt serme ve yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin titiz saha taramaları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yürütülen hummalı çalışmalarda, zamanla yıpranan ve ömrünü tamamlamış yollar modern ve dayanıklı asfaltla kaplanıyor. Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, "Seyhan’ın her mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket ediyoruz" diyerek hizmette adalet vurgusu yaptı.
Balıkesir'de üreticiyi rahatlatacak dev adım! Tarla yolları için harekete geçildiAltıeylül Belediyesi, kırsal mahallelerde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yol yapım, bakım ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hem mahalle yollarında hem de tarımsal üretimin can damarı olan tarla yollarında önemli düzenlemeler gerçekleştiriliyor. 2026 yılının başından bu yana Altıeylül genelinde toplam 58 km yol çalışması tamamlandı.
Marmaris'e 3 yeni yatırım kararı alındı: Yapımına hemen başlandıMarmaris Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan gençlerin spor imkanlarına erişimini artırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında Bozburun’da halı saha, voleybol sahası ve streetball sahasının yapımına başladı.
Pozantı’da altyapı seferberliği: Üç dev kurum el ele verdi! Sel kabusu bitiyorAdana’nın Pozantı ilçesinde, geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağışların izlerini silmek için dev bir altyapı seferberliği başlatıldı. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın talimatıyla sahaya inen ekipler, "Üç kurum, tek hedef" parolasıyla Pozantı’yı daha güvenli bir geleceğe hazırlıyor.
Balıkesir'de ulaşım hamlesi! Tamamen değişiyorBalıkesir’in Ayvalık ilçesinin turizm alanındaki cazibe merkezi Cunda (Alibey) Adası’na 34 bin 200 metrekare kilit taşı, 4 bin 800 metre bordür ve 3 bin 550 metre oluk döşendi.
Adanalının çilesi bitiyor! Ceyhan'da harekete geçildi, tek tek yenileniyorCeyhan Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha konforlu bir yaşam alanı sunmak amacıyla kapsamlı bir asfalt ve bakım atağı başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların düzelmesiyle birlikte sahada vites yükseltti.
Onikişubat’ta ulaşım seferberliği: 11 mahallede 13 ayrı noktada eş zamanlı çalışmaKahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, ilçenin kırsal mahallelerini modern ve güvenli yollarla buluşturmak için düğmeye bastı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan dev operasyon kapsamında, 11 farklı mahallede tam 13 ayrı noktada yol açma, genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor. Yaz ayları öncesi ulaşım konforunu en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen belediye, bu hamlesiyle hem vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştırıyor hem de tarımsal üretimin pazara ulasımını hızlandırıyor.
Şanlıurfa'da iki belediye hizmete sundu!Şanlıurfa’da alternatif konut ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayan Eyyübiye Yenice mevkiinde, yeni yollar hızla tamamlanarak hizmete sunuluyor.
Düzce'de her adımda görülmeye başlandı: Belediye devreye aldıDüzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin imarı noktasında rutin saha çalışmalarına devam ediyor. Müdürlüğe bağlı ekipler, yapılan planlama çerçevesinde 63 mahalle genelinde yol yapım, tamirat ve asfalt serimi başta olmak üzere birçok çalışmayı aynı ada yürütüyor.
Mersin'de mesai devam ediyor: Belediye alarm durumuna geçtiMersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, il genelinde etkili olan aşırı yağışların ardından merkez ve kırsal mahallelerde meydana gelen olumsuzluklara karşı gece saatlerinde de aralıksız müdahale etti. Teyakkuz halinde bekleyen belediye ekipleri, su baskınları, taşkın riski, yol çökmeleri ve devrilen ağaçlara karşı yoğun mesai harcadı.
Kayseri'nin ilçesinde ilk adım atıldı: Sınırlarda değişim başlıyorYeşilhisar Belediyesi, ilçe genelinde uzun süredir gündemde olan kaçak yapılaşma ve metruk binalara karşı önemli bir adım atıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek çalışma kapsamında, ilçe sınırları içerisinde bulunan toplam 182 kaçak yapının yıkımı için ihale süreci resmen başlatıldı.
Antalya Kemer'de sağanak yağışlar etkili olduMeteorolojinin şiddetli yağış uyarısının ardından Antalya'nın Kemer ilçesinde etkili olan sağanak, bazı yollarda su taşkınlarına ve baskınlara neden oldu.
Bursa sapağı güzergahında dev proje! 500 milyon TL yatırım yapıldıİznik Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek ve sosyal hayatı güçlendirecek önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. DSİ Tesisleri yanından başlayarak Bursa sapağına kadar uzanan güzergâhta planlanan yol ve çevre düzenleme çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor.
Konya'da 3,5 km uzunluğunda yapıldı! 9 ton kullanıldıKonya’nın Selçuklu ilçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sille Ak Mahallesi Asithane, Darıbeka ve Huşu Sokak üzerindeki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla ekipler 40 bin metrekare alanda 9 bin 200 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.
Fen İşleri Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haberbaşlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fen işleri müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.