Fatma Mavi

Fatma Mavi

Son dakika Fatma Mavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatma Mavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatma Mavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatma Mavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatma mavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 fatma mavi haberi bulunmuştur. Tüm fatma mavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lens ile uyudu, hayatı kabusa döndü
Lens ile uyudu, hayatı kabusa döndü 21 yaşındaki ABD'li gencin kısacık bir uykuya dalması hayatını kâbusa çevirdi. Mike Krumholz adlı genç adam, kontak lenslerinin azizliğine uğradı.
21.02.2023 Gündem
Fatma Mavi cinayetinde mütalaa! Yaşarken yakılmış
Fatma Mavi cinayetinde mütalaa! Yaşarken yakılmış Bahçelievler’de 2 yıl önce 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin boğularak ve benzinle yakılarak öldürülmesine ilişkin 2 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Mütalaada Fatma Mavi’nin hala yaşadığı sırada yakılarak öldürüldüğü belirtildi.
21.02.2023 Gündem
Fatma Mavi kimdir? Fatma Mavi cinayetinde sanıklar konuştu! İşte Fatma Mavi cinayetinde son durum
Fatma Mavi kimdir? Fatma Mavi cinayetinde sanıklar konuştu! İşte Fatma Mavi cinayetinde son durum Fatma Mavi kimdir, Fatma Mavi cinayetinde son durum nedir? Bahçelievler'de geçen yıl 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin boğularak ve benzinle yakılarak öldürülmesine ilişkin 2 tutuklu sanık 'Tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Sanık Ergin Aktürk savunmasında "Ben ailesine yüzlerine karşı, gözlerinin içine bakarak böyle bir şey yapmadığımı söylüyorum. Ben bir şey yapmadım, vicdanım rahat. Allah katında da rahatım. Suçsuzum" dedi. Diğer sanık da suçlamaları reddederken, maktul Fatma Mavi'nin babası Mustafa Mavi ise, "Kızım önce boğuldu, sonra yakıldı. Kızımın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum" diye konuştu.
8.06.2021 Gündem
Fatma Mavi'nin babasından açıklama! 'Önce boğuldu, sonra yakıldı'
Fatma Mavi'nin babasından açıklama! 'Önce boğuldu, sonra yakıldı' İstanbul Bahçelievler'de geçen yıl 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin boğularak ve benzinle yakılarak öldürülmesine ilişkin 2 tutuklu sanık 'Tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Sanık Ergin Aktürk savunmasında "Ben ailesine yüzlerine karşı, gözlerinin içine bakarak böyle bir şey yapmadığımı söylüyorum. Ben bir şey yapmadım, vicdanım rahat. Allah katında da rahatım. Suçsuzum" dedi. Diğer sanık da suçlamaları reddederken, maktul Fatma Mavi'nin babası Mustafa Mavi ise, "Kızım önce boğuldu, sonra yakıldı. Kızımın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum" diye konuştu.
8.06.2021 Gündem
Çayda önemli değişklik! 83 yıl sonra bir ilk
Çayda önemli değişklik! 83 yıl sonra bir ilk Türkiye’de, 1938 yılında üretimine başlanan ve 830 bin dekara yayılan çay tarımında, ‘Çay Bahçelerinin Rehabilitasyonu’ projesi hazırlandı. Proje kapsamında 83 yıl sonra ekonomik ömrünü tamamlayan çay bahçeleri, nitelikli fidanlarla yenilenecek, çayda kalite ve verim artırılacak.
17.04.2021 Ekonomi
Burhan Kuzu'nun oğlundan cinayet iddialarına yanıt
Burhan Kuzu'nun oğlundan cinayet iddialarına yanıt AK Parti eski İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun koronavirüs nedeniyle ani ölümü, bazı komplo teorisyenlerini harekete geçirdi. Burhan Kuzu’nun bir cinayete kurban gitmiş olabileceği iddialarına oğlu Süleyman Kuzu, “Koronavirüse yakalandı. Tedavi sürecini yakından takip ettik. İki kez Sitokin Fırtınası’na maruz kalınca kurtarılamadı” diye yanıt verdi.
30.11.2020 Gündem
Fatma Mavi cinayeti: Fatma Mavi nasıl öldü? Fatma Mavi’nin katili kim?
Fatma Mavi cinayeti: Fatma Mavi nasıl öldü? Fatma Mavi’nin katili kim? Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi 4. Sokak numara 26/9’daki dairede, önceki gün sabah saatlerinde patlama yaşandı, ardından da yangın çıktı. Yangın söndürüldüğünde, evin salonunda yerde yatan kısmen yanmış kadın cesedi de bulundu. Yapılan soruşturmanın ardından Fatma Mavi’nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Peki, Fatma Mavi nasıl öldü?
3.11.2020 Gündem
Patlamada öldüğü sanılan Fatma Mavi, cinayete kurban gitmiş!
Patlamada öldüğü sanılan Fatma Mavi, cinayete kurban gitmiş! İstanbul Bahçelievler'de dün sabah saatlerinde bir apartmanın ikinci katında patlama oldu. Medya sektöründe çalışan 31 yaşındaki Fatma Mavi hayatını kaybetti. Olayın ardından çalışma yapan Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri Mavi'nin en son Ergin A'yla görüştüğünü belirledi. Gözaltına alınan Ergin A'nın, tartıştığı Fatma Mavi'yi önce boğduğunu daha sonra da benzin alıp yaktığını söylediği öğrenildi.
2.11.2020 Gündem
Bahçelievler'de apartmanda patlama! Fatma Mavi hayatını kaybetti
Bahçelievler'de apartmanda patlama! Fatma Mavi hayatını kaybetti Bahçelievler'de sabah saatlerinde bir apartmanın ikinci katından patlama sesi duyuldu. Doğal gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği üzerinde durulan patlamada, evde tek başına yaşayan kiracı genç kadın hayatını kaybetti.
1.11.2020 Yaşam
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? 14 Kasım Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef kaptanlık yarışı
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? 14 Kasım Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef kaptanlık yarışı Masterchef dün akşam kaptanlık yarışı ne oldu, kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'de kaptanlık yarışı ekranlara yansıdı. TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programı MasterChef'te günün konsepti tavuğun üç farklı bölgesini kullanarak üç farklı yemek yapmalarıydı. Peki, Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte 14 Kasım 2022 MasterChef kırmızı ve mavi takımlar...
15.11.2022 Televizyon
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye'ye bu hafta gerginlikler damga vurdu. Son dönemde Büşra Zambak ile yıldızı barışmayan Burak Kaya, bu kez Fatma Nur Uçar ile karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışma bir anda bedduaya dönünce şefler müdahale etmek zorunda kaldı.
1.11.2022 Magazin
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
MasterChef Fatma Nur'dan takımı bitiren hata! "MasterChef'te şımarmamayı öğreneceksin"
MasterChef Fatma Nur'dan takımı bitiren hata! "MasterChef'te şımarmamayı öğreneceksin" MasterChef eleme adayları, dün akşam ekrana gelen mücadele sonrası belli oldu. MasterChef Türkiye, 22 Eylül akşamı 79'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takımın dış oyun için Diyarbakır'a gittiği bölüme Fatma Nur damgasını vurdu. Mavi takımın ocağında yaşanan sıkıntı sebebiyle, takımlara ek süre verip ocak kullanmamalarını isteyen Mehmet Şef, Fatma Nur'u ocağın başında tavayla görünce çok kızdı. Bu durumu değerlendiren jüri üyeleri, kırmızı takıma yaptırım uyguladı.
23.09.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı!
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı iki ayrı bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin acısı hala yüreklerde taşınmaya devam ediyor. 9. yılında 11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması… Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne?
11.05.2022 Gündem
Usta sanatçı Fatma Girik'e veda...
Usta sanatçı Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik son yolculuğuna uğurlanıyor!
Fatma Girik son yolculuğuna uğurlanıyor! Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün düzenlenen törenlerle sonsuzluğa uğurlanıyor. Sanatçı için ilk tören 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini üstlendiği Şişli Belediyesi’nde gerçekleşti.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Bahçeli'den Fatma Girik için başsağlığı mesajı
Bahçeli'den Fatma Girik için başsağlığı mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Sayın Fatma Girik, 79 yıllık bir hayatı tamamlayarak ebediyete irtihal etmiş, geride çok sayıda anı, iz ve eser bırakarak aramızdan ayrılmıştır. Dört yapraklı yoncadan birisi kopmuştur. Oynadığı roller ise geleceğe yazılmış bir mektup olarak miras kalmıştır" dedi.
24.01.2022 Siyaset
Fatma Girik'in hayatı filmlere benziyordu! Yeşilçam'ın 'dört yapraklı yoncası'ndan bir yaprak eksildi...
Fatma Girik'in hayatı filmlere benziyordu! Yeşilçam'ın 'dört yapraklı yoncası'ndan bir yaprak eksildi... Koyu renk saçları, iri mavi gözleri ile genellikle canlandırdığı sert, mağrur, haksızlıklara boyun eğmeyen karakterlerle hafızalarda yer eden Fatma Girik vefat etti. Girik ile döneminin ünlü yıldızları Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit "Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası" olarak anılıyordu. Onun ölümüyle "yoncanın da boynu bükük" kaldı.
24.01.2022 Magazin
Ünlüler Fatma Girik'e böyle veda etti....
Ünlüler Fatma Girik'e böyle veda etti.... Usta oyuncu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Türk sinemasının usta ismi Fatma Girik’in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Dostları ve ünlü isimler peş peşe açıklamalar yapıp veda mesajları paylaştı. CNN Türk canlı yayına bağlanan Cüneyt Arkın ağlamaktan konuşamadı. Arkın, "Bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden.Gözleriyle maviye boyardı dünyayı. Gözümün önünde mavi, yiğit bakışları." ifadelerini kullandı.İşte o mesajlar...
24.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Mavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatma mavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.