Fatma Mavi kimdir? Fatma Mavi cinayetinde sanıklar konuştu! İşte Fatma Mavi cinayetinde son durum
Fatma Mavi kimdir? Fatma Mavi cinayetinde sanıklar konuştu! İşte Fatma Mavi cinayetinde son durum Fatma Mavi kimdir, Fatma Mavi cinayetinde son durum nedir? Bahçelievler'de geçen yıl 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin boğularak ve benzinle yakılarak öldürülmesine ilişkin 2 tutuklu sanık 'Tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Sanık Ergin Aktürk savunmasında "Ben ailesine yüzlerine karşı, gözlerinin içine bakarak böyle bir şey yapmadığımı söylüyorum. Ben bir şey yapmadım, vicdanım rahat. Allah katında da rahatım. Suçsuzum" dedi. Diğer sanık da suçlamaları reddederken, maktul Fatma Mavi'nin babası Mustafa Mavi ise, "Kızım önce boğuldu, sonra yakıldı. Kızımın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum" diye konuştu.
8.06.2021 Gündem
Fatma Mavi'nin babasından açıklama! 'Önce boğuldu, sonra yakıldı'
Fatma Mavi'nin babasından açıklama! 'Önce boğuldu, sonra yakıldı' İstanbul Bahçelievler'de geçen yıl 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin boğularak ve benzinle yakılarak öldürülmesine ilişkin 2 tutuklu sanık 'Tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Sanık Ergin Aktürk savunmasında "Ben ailesine yüzlerine karşı, gözlerinin içine bakarak böyle bir şey yapmadığımı söylüyorum. Ben bir şey yapmadım, vicdanım rahat. Allah katında da rahatım. Suçsuzum" dedi. Diğer sanık da suçlamaları reddederken, maktul Fatma Mavi'nin babası Mustafa Mavi ise, "Kızım önce boğuldu, sonra yakıldı. Kızımın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum" diye konuştu.
8.06.2021 Gündem
Fatma Mavi cinayeti: Fatma Mavi nasıl öldü? Fatma Mavi’nin katili kim?
Fatma Mavi cinayeti: Fatma Mavi nasıl öldü? Fatma Mavi’nin katili kim? Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi 4. Sokak numara 26/9’daki dairede, önceki gün sabah saatlerinde patlama yaşandı, ardından da yangın çıktı. Yangın söndürüldüğünde, evin salonunda yerde yatan kısmen yanmış kadın cesedi de bulundu. Yapılan soruşturmanın ardından Fatma Mavi’nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Peki, Fatma Mavi nasıl öldü?
3.11.2020 Gündem