Fatih Belediyesi

Fatih Belediyesi

Son dakika fatih belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.655 fatih belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm fatih belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Fidan Fatih’te gençlerle bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan Fatih’te gençlerle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fatih Belediyesi ve Fatih Merkez Kütüphaneyi ziyaret etti. Kütüphaneyi gezen Bakan Fidan’a, Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan eşlik etti.
23.03.2024 Gündem
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı Fatih Belediyesi'nin gençlere ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sunma amacıyla hizmete açtığı kütüphanelerin, üye sayısı 250 bine ulaştı. Fatih ve İstanbul’un diğer ilçelerinden  gelen 7’den 70’e her yaştaki ziyaretçiler kütüphaneye büyük ilgi gösteriyor.
15.11.2023 Kültür Sanat
Birleşmiş Milletler Gönüllüleri'nden oluşan heyet Fatih’te ağaç dikti
Birleşmiş Milletler Gönüllüleri'nden oluşan heyet Fatih’te ağaç dikti Dünyanın birçok farklı ülkesinden Fatih’e gelen Birleşmiş Milletler Gönüllüleri heyeti, Fatih Belediyesi ile Kara Surları Millet Bahçesi 2. etabında ağaç dikme töreni gerçekleştirdi. Dünya mirası olarak tanımlanan bu bölgede ağaç dikimi yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Birleşmiş Milletler Gönüllülük heyetinden yaklaşık 30-35 kişi ile burada tarihi mekanın dibinde ağaç dikme töreni gerçekleştirdik. Burası UNESCO Dünya Miras alanında kalan bir yer. Çok anlamlı olduğu kanaatindeyim” dedi.
25.09.2023 Gündem
Haliç, Balat, Lonca... Fotoğraf tutkunlarının yeni uğrak merkezi
Haliç, Balat, Lonca... Fotoğraf tutkunlarının yeni uğrak merkezi Fatih Belediyesi tarafından ilçenin 5 farklı noktasında yürütülen kentsel tasarım uygulamaları ve cephe rehabilitasyon çalışmaları ile Fatih eşsiz bir görüntüye kavuşmaya devam ediyor.
17.01.2023 Yaşam
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 693 bin üyesi ile İstanbul iş dünyasının çatı örgütü olan İstanbul Ticaret Odası’nın Başkanı Şekib Avdagiç’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İTO 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Programı'na katıldı.
25.09.2022 Ekonomi
"Kirvem AK Parti" Şenliği'nde 2 bin 500 çocuğa sünnet töreni!
"Kirvem AK Parti" Şenliği'nde 2 bin 500 çocuğa sünnet töreni! AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan "Kirvem AK Parti" projesi kapsamında 2 bin 500 çocuğa yönelik sünnet töreni düzenlendi.
4.09.2022 Gündem
Sağlık Bilimleri Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte 4/B sözleşmeli personel alımı şartları!
Sağlık Bilimleri Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte 4/B sözleşmeli personel alımı şartları! Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! En az ortaöğretim mezunu 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Üniversiteye, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli ve mühendis alınacak. Peki, Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları!
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları! Fatih Belediyesi 60 memur ve zabıta memuru alacak! Yayımlanan ilana göre, Fatih Belediyesi’ne KPSS’den en az 70 puanla önlisans ve lisans düzeyinde eğitim almış memur ve zabıta memuru alınacak. Başvurular 5 – 9 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe’den 15 temmuz çağrısı
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe’den 15 temmuz çağrısı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Saraçhane Parkı’nda düzenlenecek olan 15 Temmuz  programına ilişkin AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Saraçhane Parkı’nda açıklama yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "15 Temmuz’da işgal edilmek istenen Türkiye’ye karşı tüm kesimlerin, tüm insanlarımızın canlarını  siper ederek yaptıkları direnişi yeniden devam ettirerek o anlama sahip çıkmak demektir. Bu çağrıya ses vererek tüm İstanbul’daki kardeşlerimizi Türk bayraklarımızı alarak yarın bu meydana davet ediyoruz" dedi.
14.07.2022 Siyaset
Ayasofya Camii'nde bayram hazırlıkları tamamlandı
Ayasofya Camii'nde bayram hazırlıkları tamamlandı Kurban Bayramı vesilesiyle Ayasofya Camii’nde detaylı temizlik çalışmaları arefe günü öncesi başladı. Fatih Belediyesi temizlik ekipleri, avlusundan başlayarak mermer, ayakkabılık ve halılarına kadar caminin her yerini temizledi. 
7.07.2022 Yaşam
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı Fatih Belediyesi’nin Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın tarihi ve kültürel değerini ortaya çıkartmak için düzenlediği ‘İstanbul Kara Surları Topkapı Kaleiçi Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Mimar Batu Kepekçioğlu ve ekibi İETT otobüslerinin kaldırılmasıyla meydana etkinlik alanı inşa edilmesini planlandıkları projeyle birinci oldu.125 bin liralık ödülün de sahibi olan ekip, çay bahçesi, seyir terası gibi yerlerin de bulunduğu projeyle doğa ile tarihin iç içe olmasını ve meydanın halkın kullanabileceği bir hale getirilmesini amaçladı.
25.06.2022 Kültür Sanat
Yaz Okulları kayıtları başladı!
Yaz Okulları kayıtları başladı! Fatih Belediyesi okulların kapanmasıyla birlikte yaz döneminde 6 farklı branşta yaz spor okulları düzenliyor. Basketbol, voleybol, yüzme, badminton, okçuluk ve değerler eğitimi alanlarında verilecek eğitimlerin kayıtları başladı. Eğitimler ise 25 Haziran’da başlayacak ve 2 buçuk ay sürecek.
9.06.2022 Eğitim
Sirkeci Garı’nda 'El Emeği Sergisi'
Sirkeci Garı’nda 'El Emeği Sergisi' "Karınca" kurslarını bitiren 3 bin 721 kursiyerin yaptığı el ürünlerinin yer aldığı "El Emeği Sergisi" tarihi Sirkeci Tren Garı’nda açıldı.
3.06.2022 Kültür Sanat
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü Fatih'te 2 katlı ahşap metruk bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olay sonrası şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
30.05.2022 Yaşam
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü Fatih'te 2 katlı ahşap metruk bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olay sonrası şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
29.05.2022 Gündem
Gönüllü Turizm Elçileri Projesi gençler için bir fırsat
Gönüllü Turizm Elçileri Projesi gençler için bir fırsat Fatih Belediyesi’nin bu yıl 12’inci kez hayata geçirilecek olan Gönüllü Turizm Elçileri projesi için başlattığı başvurular devam ediyor.
26.05.2022 Yaşam
Fatih’te bir başkadır Ramazan
Fatih’te bir başkadır Ramazan Fatih her yıl olduğu gibi bu yıl da on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferinin yoğun yaşandığı yerlerin başında geldi. Fatih Belediyesi de vatandaşların daha huzurlu bir Ramazan ayı yaşamaları için iftar buluşmalarından sahur programlarına, iftariyelikler ve gıda dağıtımından camilerin yoğun temizliğine ve kültürel programlar çalışmalar gerçekleştirdi.
29.04.2022 Gündem
İbrahim Kalın: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimiz
İbrahim Kalın: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimiz Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fatih Merkez Kütüphanesi’nde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
16.04.2022 Siyaset
Bakan Ersoy, Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı
Bakan Ersoy, Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Fransa’nın Strazburg şehrinde düzenlenen Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı.
1.04.2022 Kültür Sanat
Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu...
Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in İstanbul'da bir araya gelebileceğini belirterek, "Eğer İstanbulumuzda liderler zirvesini gerçekleştirebilir ve neticesinde de olumsuz gidişi olumlu bir hale dönüştürmenin kararını iki liderle gerçekleştirebilirsek Türkiye olarak büyük mutluluk duyacağız" dedi.
1.04.2022 Siyaset
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: "Ülkemizi bir teknoloji üssü haline getirme zamanı geldi"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: "Ülkemizi bir teknoloji üssü haline getirme zamanı geldi" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin dört bir tarafında devasa Bilim Merkezleri inşa edildiğini belirterek, "Bizim bir vizyonumuz var. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu sayesinde savunma sanayinde şu anda destanlar yazıyoruz. Artık ülkemizi hak ettiği pozisyona taşıma, bir teknoloji üssü haline getirme zamanı geldi” dedi.
1.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlediği ödül töreninde Fatih Belediyesi’ne Yılın İşbirliği ödülü layık görüldü. Bu yıl “Kütüphanede Hayat Var” ana temasıyla düzenlenen 58. Kütüphane Haftası açılış programı ve ödül töreni Ankara CSO Tarihi Salon’da, kütüphaneciler, araştırmacılar, akademisyenler, yayıncılar, yazarlar, yerel yönetimler, meslek birliklerinin katılımı ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
28.03.2022 Kültür Sanat
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler?
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler? Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar araştırılıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta İstanbul Yarı Maratonu düzenlenecek. İstanul’da hafta sonu trafiğe çıkacak vatandaşlar İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle cumartesi ve pazar günü hangi yolların kapalı olduğunu sorguluyor. İşte 26 Mart Cumartesi ve 27 Mart Pazar maraton nedeniyle kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
26.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.