Fatih Altaylı

Fatih Altaylı

Son dakika Fatih Altaylı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Altaylı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Altaylı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Altaylı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih altaylı gelişmeleri de dahil olmak üzere 675 fatih altaylı haberi bulunmuştur. Tüm fatih altaylı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Altaylı adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi
Fatih Altaylı adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Fatih Altaylı savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
5.01.2024 Gündem
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcusu, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, TRT Spor'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Galatasaray hedefini açıklayan Turan, Fatih Terim'le ilgili de konuştu.
4.11.2023 Galatasaray
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz"
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz" İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere tek başına gireceklerini açıklamıştı. Akşener, katıldığı bir YouTube kanalında bir kez daha 3 büyükşehirde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık." çıkışını yaptı.
6.09.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül, İBB Başkanlığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi: Lafı bile geçmedi
Mustafa Sarıgül, İBB Başkanlığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi: Lafı bile geçmedi Seçim yenilgisinin ardından CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı değişim tartışmaları sürdü. Bu süreçte Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında ipler kopma noktasına geldi. Yerel seçimlerde İmamoğlu'nun yerine, CHP'li Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün aday gösterileceği iddia edilmişti. İBB adaylığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt veren Sarıgül, her zaman Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu söyleyerek, "Vefalı adamımdır" çıkışını yaptı.
7.08.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası binlerce kişi yaşamını yitirdi. Binlerce kişinin yaralı olarak kurtulduğu deprem sonrası diziler ve yarışmalar da yayından kaldırıldı. Peki hangi diziler bu akşam yayından kaldırıldı? İşte TRT 1, Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv yayın akışı...
6.02.2023 Gündem
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim"
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim" Senarist ve yönetmen Onur Ünlü 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen ikiliden Onur Ünlü, bu konudaki eleştirileri değerlendirdi.
8.12.2022 Magazin
Celal Şengör deprem ile ilgili ne dedi? İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi?
Celal Şengör deprem ile ilgili ne dedi? İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi? Düzce'de meydana gelen 5,9'luk depreminin ardından uzmanlarda art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Düzce depremi ile ilgili uzmanlar beklenen İstanbul depremini tetiklemeyeceğini görüşünü savunurken en dikkat çekici açıklama ise Jeolog Prof. Dr. Celal Şengör’den geldi. “Bu deprem Kuzey Anadolu fayının hareketinin tüm jeologlar tarafından tam olarak anlaşılamadığının göstergesidir.” diyen Prof. Dr. Celal Şengör, Düzce’nin gerilimini boşalttığını, uzunca bir süre deprem olmayacağı düşünenlerin yanıldığını söyledi. Peki, İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi? Büyük İstanbul depremi ne zaman bekleniyor? Celal Şengör’ün Düzce depremi hakkındaki görüşleri!
23.11.2022 Gündem
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi?
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi? Prof. Dr. Celal Şengör, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı. Peki, Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir?
1.09.2022 Gündem
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi!
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi! Komedyen Tolga Çevik ile uzun süredir mutlu bir evlilik sürdüren Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Eşine doğum günü için sürpriz yapan ünlü isim, Özge Çevik'e yeniden evlenme teklifinde bulundu.
31.05.2022 Magazin
Hande Ataizi'den samimi itiraflar: Bir şuursuzluk dönemim oldu!
Hande Ataizi'den samimi itiraflar: Bir şuursuzluk dönemim oldu! 'Camdaki Kız' dizisinde 'Cana' karakterine hayat veren Hande Ataizi, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Ünlü oyuncu, geçmiş yıllarda magazin gündeminde sıkça yer almasıyla ilgili konuştu.
26.05.2022 Magazin
Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli? Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Bilim programı bu hafta, Şanlıurfa'da dünyanın ilk bilim merkezlerinden biri olarak bilinen Harran'da yapıldı. Programa konuk olarak Jeolog Celal Şengör, Akademisyen Ahmet Arslan ve Harran'daki kazı başkanı Mehmet Önal da katıldı. Celal Şengör Hz. Musa için dedikleri ise programa damgasını vurdu. Peki, Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.05.2022 Televizyon
Ünlü oyuncu Nursel Köse'den evlilik açıklaması! Eşiyle tanışma hikayesi konuşuldu...
Ünlü oyuncu Nursel Köse'den evlilik açıklaması! Eşiyle tanışma hikayesi konuşuldu... 'Üç Kuruş' dizisinde Neriman rolüyle ekranlarda olan ve daha sonra diziye veda eden ünlü oyuncu Nursel Köse, önceki akşam 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Köse, eşiyle nasıl tanıştığını anlattı.
12.05.2022 Magazin
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü E-Devlet sisteminin hacklenerek kişisel verilerin ele geçirildiği iddiaları hakkında açıklamada bulunarak iddiaların gerçek dışı olduğunu duyurdu. Açıklamada ayrıca Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.
30.04.2022 Gündem
Suzan Kardeş hayalindeki mesleği açıkladı!
Suzan Kardeş hayalindeki mesleği açıkladı! Şimdilerde Aziz dizisinde oynayan Suzan Kardeş, geçtiğimiz akşam Fatih Altaylı'nın sunduğu programa konuk oldu. Suzan Kardeş, asıl yapmak istediği mesleği açıkladı. Kardeş, "Hayalim arkeolog olmaktı" dedi.
24.02.2022 Magazin
Erkan Petekkaya'dan alkol itirafı: İğneyle beynimi yaktılar
Erkan Petekkaya'dan alkol itirafı: İğneyle beynimi yaktılar Final bölümü yayınlanacak 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Sadi' karakterine hayat veren Erkan Petekkaya, Bloomberg HT'de ekrana gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Geçmişte hataları olduğunu belirten 51 yaşındaki oyuncu, alkol sorunuyla ilgili itirafıyla şaşırttı.
17.02.2022 Magazin
TÜİK başkanı neden görevden alındı? Sait Erdal Dinçer kimdir, aslen nereli, hangi görevlerde bulundu?
TÜİK başkanı neden görevden alındı? Sait Erdal Dinçer kimdir, aslen nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Sait Erdal Dinçer'i görevden aldı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Dinçer'in yerine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya atandı. Peki, Sait Erdal Dinçer kimdir, aslen nereli, hangi görevlerde bulundu?
29.01.2022 Gündem
Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan Yaprak Dökümü itirafı!
Ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan Yaprak Dökümü itirafı! Deniz Çakır, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, 2006-2010 yıllarında arasında Kanal D'de yayınlanan 'Yaprak Dökümü' dizisi hakkında konuştu.
27.01.2022 Magazin
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı! Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra göreve İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da alınan sonuçların ardından sular durulmazken Başkan Burak Elmas, sarı kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Elmas; Fatih Terim'in ayrılığı, Domenec Torrent'in geliş süreci, transfer planlamaları ve istifa etmesi beklenen Yönetici Işıtan Gün hakkındaki sorulara yanıt verdi. Fatih Terim'e ayrılık öncesinde başkanlık yardımcılığı teklif ettiğini ancak deneyimli çalıştırıcının kabul etmediğini belirten Elmas, Domenec Torrent'le de ilk görüşmeyi kendisinin gerçekleştirdiğini kaydetti. Galatasaray CEO'su Hande Ocak Başev ve Yönetici Işıtan Gün hakkındaki iddialara da yanıt veren Elmas, ortaya birçok çirkin iftiranın atıldığını ve kulübün menfaatleri doğrultusunda her konuda gerekli araştırmaların yapıldığını belirtti.
25.01.2022 Şampiy10
Selçuk Yöntem: Aşk-ı Memnu'nun kaymağını yiyorum
Selçuk Yöntem: Aşk-ı Memnu'nun kaymağını yiyorum Selçuk Yöntem, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Usta sanatçı, programda 'Aşk-ı Memnu' hakkında konuştu.
13.01.2022 Magazin
Tolga Çevik, Cem Yılmaz ile aynı projede yer alacak mı?
Tolga Çevik, Cem Yılmaz ile aynı projede yer alacak mı? Tolga Çevik, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. 47 yaşındaki oyuncu, "Cem Yılmaz ile birlikte bir projede yer alır mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
6.01.2022 Magazin
Togg Sedan teknik özellikleri neler, kaç beygir? Togg Sedan modeli fiyat listesi 2022 tahmini ne?
Togg Sedan teknik özellikleri neler, kaç beygir? Togg Sedan modeli fiyat listesi 2022 tahmini ne? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), katıldığı CES 2022'de üreteceği ikinci model olan elektrikli C-Sedan'ın son halini görücüye çıkardı. Yerli otomobil Togg, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES), TOGG otomobili ilk kez uluslararası sahnede yer aldı. Söz konusu gelişmenin ardından Togg Sedan fiyat listesi ve teknik özellikleri hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Togg Sedan teknik özellikleri neler, kaç beygir? Togg Sedan fiyat listesi 2022 açıklandı mı, Sedan tahmini kaç TL olur? İşte Togg Sedan modeli hakkında merak edilenler…
6.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Pınar Altuğ'dan sert yanıt: Kaşınanı kaşırım!
Pınar Altuğ'dan sert yanıt: Kaşınanı kaşırım! 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Yağmur Atacan 2008 yılında nikah masasına oturan, 12 yaşında Su adında bir kızları olan oyuncu, sosyal medyada takipçilerinden gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlar hakkında konuştu.
2.12.2021 Magazin
Defne Samyeli'den kızı Deren'e: Sen benim hep bebeğimsin
Defne Samyeli'den kızı Deren'e: Sen benim hep bebeğimsin Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, 25 yaşına basan kızının doğum gününü kutladı. Büyük kızı Deren Talu ile birlikte objektif karşısına geçen Samyeli, paylaşımına düştüğü notla takipçilerini duygulandırdı.
20.11.2021 Magazin
TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? TOGG fiyatı ile ilgili dikkat çeken detay!
TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? TOGG fiyatı ile ilgili dikkat çeken detay! Yerli ve elektrilli otomobil TOGG pek çok kişinin gündeminde. TOGG'un Gemlik'tei fabrikasında inşaat devam ederken TOGG’un Bilişim Vadisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekarelik bir alana yayılan tesiste batarya üretiminin yapılacağı fabrika da yer alacak. TOGG fabrikasının ne zaman tamamlanacağı ve üretime başlayacağı tarih ve TOGG fiyatı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Peki, TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? TOGG fabrikası nerede, üretiTOGG fabrikasının ne zaman tamamlanacağı ve üretime başlayacağı tarih ve TOGG fiyatı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Peki, TOGG'da son durum ne? TOGG fiyatı belli oldu mu? m ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...
9.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Altaylı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih altaylı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.