Gazete Vatan Logo
Magazin Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!

Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!

Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!

Liseden sonra Londra'da tasarım okuyan, Los Angeles'ta tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, "Üç yaşında 'Ne iş yapacaksın?' diye sorduklarında, 'Hikaye anlatacağım' yanıtını verirdim. 13 yaşında tiyatroya, 17 yaşında setlerde çalışmaya başladım. Hedefim oyunculuk değildi, yönetmenlik ve yazarlık yapmak istiyordum. Kardeşimle ortak çizgi film şirketi kurduk. Bir yandan setlerde çalışıyordum ve dublörlük yapıyorum" dedi.

"RESTORANDA SAHNE SAHNE ANLATTI"

2008 yılında vizyona giren 'Ulak' filmiyle ilk kez kamera önünde yer alan 45 yaşındaki oyuncu, "Ulak filminde Yetkin Dikinciler'in alt dublörüydüm, birden rolü kaptım. İlk rolüm hikayenin içerisindeki masalsı karakterdi. O dönem Nişantaşı'nda restoran çalıştırıyordum. Ulak'tan sonra filmin yönetmeni Çağan Irmak'ı restorana davet ettim. 'Issız Adam'dan bahsetti bana. Daha senaryoyu yazmamıştı ama restoranda sahne sahne anlattı. 'Bu filmde oynar mısın?' diye sordu, 'Evet' dedim. Birden kendimi sette buldum" ifadelerini kullandı.

"350 BİN KİŞİ İZLESE DE FİLMİN PARASINI ÇIKARSAK"

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon final yapan 'Sadakatsiz' dizisinden sonra beş filmde rol alan Cemal Hünal, Issız Adam hakkında şu ifadeleri kullandı:

Çağan, filmden o başarıyı beklemiyordu. 'İnşallah şu filmi 350 bin kişi izler de Mustafa Bey'in parasını çıkaralım' dedi. Sonra bana, 'Cemal bu filmi kaç kişi izler?' diye sordu. 'Herhalde 1.5 milyon kişi izler' dedim. Gülmekten sandalyeden düştü, şaka yapmıyorum! Film dört milyona yakın gişe yaptı.

ISSIZ ADAM, YUNANİSTAN'DA

Issız Adam, yurt dışında yeniden çekilen ilk Türk filmi olmuştu. 2019 yılında Yiannis Tsimitselis ve Katerian Geronikolou’nun başrolünü oynadığı Yunan projesinin, Atina galasına Mustafa Oğuz ve Çağan Irmak da davet edilmişti.