Çağan Irmak

Çağan Irmak

Son dakika çağan ırmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çağan ırmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çağan ırmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağan Irmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağan ırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 çağan ırmak haberi bulunmuştur. Tüm çağan ırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.
21.10.2023 Televizyon
Eylem Yıldız ameliyat oldu! 'Hayatımın şokuna uğradım'
Eylem Yıldız ameliyat oldu! 'Hayatımın şokuna uğradım' Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı 'Asmalı Konak' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Karadağ' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Eylem Yıldız, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat masasına yattı. 45 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
21.04.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi! 'Sevda Mecburi İstikamet' filminde Selçuk Yöntem ile oynayan Selin Şekerci, geçtiğimiz gün ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i bekleyen gazetecilerin önünden geçti. Makyajsız görüntülenen güzel oyuncu, önce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ardından gazetecilere takılıp, tatlı bir sitemde bulunan ünlü isim; sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
23.01.2023 Magazin
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur Son olarak 'Sevda Mecburi İstikamet' filmiyle izleyici ile buluşan Selçuk Yöntem hem filmi hem hayata dair samimi açıklamalarda bulundu. Yöntem, Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Adnan Bey' karakteriyle de ilgili konuştu. İşte detaylar...
22.01.2023 Magazin
Hababam Sınıfı'nın yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı!
Hababam Sınıfı'nın yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı! Hababam Sınıfı'nda oynadığı Sevda karakteriyle hafızalara kazınan Sevda Aktolga yıllar sonra ortaya çıktı. Büyük bir sinema projesiyle kamera karşısına geçmeye hazırlanan ve Çağan Irmak'ın projesinde rol alacak olan Sevda Aktolga değişimiyle de şaşırttı.
20.01.2023 Televizyon
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali...
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali... Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra'nın rol aldığı, 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum' filminde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle hafızalara kazınan Ege Tanman, şimdi büyüdü ve 24 yaşında yakışıklı bir delikanlı oldu. Çocuk oyuncu olarak tanınan Tanman'ın değişimi herkesi şaşırttı.
17.01.2023 Magazin
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı!
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı! Zuhal Olcay, doğum günü olan 10 Ağustos'ta sahnedeydi. Ünlü şarkıcı, yeni yaşını Bodrum Gümüşlük'teki sahnesinde kutladı. Sevenleri, Olcay'ı doğum günündeki konserine büyük ilgi gösterdi.
11.08.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Erkan Kolçak Köstendil başına gelenleri anlattı! 'Üç yerden omzum yırtıldı'
Erkan Kolçak Köstendil başına gelenleri anlattı! 'Üç yerden omzum yırtıldı' Erkan Kolçak Köstendil, yakında yeni projelerinin yayınlanacağını duyurdu: “Çağan Irmak ile projenin çekimleri bitti. ‘Bandırma Füze Kulübü’ yakında vizyona girecek. Çalışmıyor gibi görünüyorum ama aslında dolu dolu geçiyor.”
2.05.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy’un eski adıyla Süslü Korkuluk yeni adıyla da Terzi olan projesinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Cem Karcı’nın yönettiği dizide Çağatay Ulusoy “Peyami” adlı bir terziye hayat verecek.
13.04.2022 Televizyon
Masumlar Apartmanı İnci ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacak mı, neden?
Masumlar Apartmanı İnci ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacak mı, neden? Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıyor mu, İnci Masumlar Apartmanı'nda çıktı mı? sorularının ardı arkası gündeme yansıyan haberlerin ardından kesilmiyor. Salı akşamları TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı iddia edildi.
1.06.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında?
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında? Survivor Cemal'in hayatı diskalifiye edilmesinin ardından gündeme geldi. Survivor 2021'in ünlüler takımında yer alan ve sağlık durumu nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal, Issız Adam filmi ile hafızalara kazınmıştı. Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan ve 2007 yılında ekranlara gelen Asi diziyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Hünal, en son Tozkoparan dizisinde Celal Hoca karakterine hayat vermişti. İşte, Survivor Cemal'in hayatı ve biyografisiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.
22.01.2021 Gündem
Ayta Sözeri'nin yeni dizi heyecanı
Ayta Sözeri'nin yeni dizi heyecanı Ayta Sözeri, önceki gün Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
16.01.2021 Magazin
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021)
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021) Issız Adam filmiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'in en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan başarılı oyuncu, şampiyonluk için yarışacak. Peki, Survivor Cemal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? Survivor Cemal'in eşi kim? Survivor Cemal'in oynadığı diziler...
9.01.2021 Gündem
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı! Survivor 2021 için nefesler tutuldu. İlk bölüm için geri sayım devam ederken Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosu da belli oldu. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri de, sosyal medyadaki video paylaşımları ile bilinen Hayrettin oldu. Peki, Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacılarından Survivor Hayrettin Karaoğuz'un hayatı...
9.01.2021 Gündem
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi? Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu. Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
4.12.2020 Gündem
Tiyatro ve sinema oyuncusu Jale Aylanç, son yolculuğuna uğurlandı
Tiyatro ve sinema oyuncusu Jale Aylanç, son yolculuğuna uğurlandı Dün Ankara’daki evinde vefat eden Aylanç’ın Karşıyaka Camisi’nde kılınan cenaze namazına yakınları ve meslektaşları katıldı
8.07.2020 Magazin
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor!
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor! Her dönemde zamanın ötesinde müzikler yapan, asla eskimeyen ve her daim yeni kalan Türkçe Alternatif Rock Müziğin en önemli topluluklarından Mor ve Ötesi, çok özel bir konserle İzmir’e geliyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu Çağan Irmak’ın 2014 yapımı 'Unutursam Fısılda' filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah, ünlü yönetmenin yeni projesinde de başrol oynayacak. “Selim Bey’in Yolculuğu” adlı filmin diğer yıldızı ise usta sanatçı Haluk Bilginer.
8.11.2019 Magazin
Türkan Şoray'ın ismi sinema salonuna verildi
Türkan Şoray'ın ismi sinema salonuna verildi Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla anılan ünlü oyuncu Türkan Şoray'ın ismi sinema salonuna verildi.
28.11.2018 Kültür Sanat
Altan Erkekli'den Talat Bulut’a yanıt
Altan Erkekli'den Talat Bulut’a yanıt Usta oyuncu Altan Erkekli'nin, “Her gece borçlarımı düşünmekten bıktım” açıklaması uzun süre konuşulmuştu. Talat Bulut bu sözler sonrası, “Ah canım, kıyamam sana. Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun. Her filmde oynamana rağmen 1 milyon dolarlık evin borcunu ödemek çok zor” ifadelerini kullanmıştı. Bulut'un bu açıklamasına Erkekli'den yanıt geldi
24.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağan Irmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağan ırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.