Issız Adam

Issız Adam

Son dakika ıssız adam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ıssız adam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ıssız adam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Issız Adam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıssız adam gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 ıssız adam haberi bulunmuştur. Tüm ıssız adam haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Issız adam' Cemal Hünal sinirlendi! Yıllardır aynı soru soruluyor: 'Ada'dan neden ayrıldın?'
'Issız adam' Cemal Hünal sinirlendi! Yıllardır aynı soru soruluyor: 'Ada'dan neden ayrıldın?' Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle ayrılmıştı. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti. Hünal, aynı zamanda 'Issız Adam' filminde Ada karakterinden de ayrılmıştı.
21.02.2024 Magazin
Hakan Dinçkol 'Aşk ve Umut'un Kuzey karakterini anlattı: Issız adam!
Hakan Dinçkol 'Aşk ve Umut'un Kuzey karakterini anlattı: Issız adam! Oyuncu Hakan Dinçkol, Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen “Aşk ve Umut”ta canlandırdığı Kuzey karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, karakteri gibi mücadeleci biri olduğunu söyledi.
3.10.2022 Magazin
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
Melis Birkan ile Aras Aydın evlendi! Düğüne ünlü akını...
Melis Birkan ile Aras Aydın evlendi! Düğüne ünlü akını... 'Issız Adam' filmindeki Ada rolüyle hafızalara kazınan Melis Birkan, 2019 yılından beri beraber olduğu kendisi gibi oyuncu sevgilisi Aras Aydın ile evlendi. İkili sade bir törenle ile dünya evine girdi. Çiftin düğününe ünlü dostları akın etti.
22.05.2022 Magazin
Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlüymüş!
Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlüymüş! Güldür Güldür Show adlı eğlence programında Hayati Bayat'ı canlandıran Mahir İpek, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Özel hayatıyla da merak konusu olan İpek'in bir dönem Kırgın Çiçekler, İki Aile, Issız Adam gibi yapımların yıldız ismiyle evli olduğunu duyunca şaşıracaksınız!
19.01.2022 Magazin
Cemal Hünal'ı şaşırtan tepki! 'Issız Adam bekle beni'
Cemal Hünal'ı şaşırtan tepki! 'Issız Adam bekle beni' Cemal Hünal’ı yolda gören hayranı büyük heyecan yaşadı. Ünlü oyuncuya “Issız Adam bekle beni” diye seslenen genç kadının heyecanı objektife böyle yansıdı.
10.12.2021 Magazin
Çiftler arasında değer ve takdir aldatmayı önlüyor!
Çiftler arasında değer ve takdir aldatmayı önlüyor! Evlilik ve ilişkilerin bazılarında yaşanan aldatmanın, pek çok nedeni olabileceğini belirten uzmanlar, ilişkilerin gelişmesi ve sürdürülebilir olması için sürekli ilgiye ve beslenmeye ihtiyacı olduğunun altını çiziyor. Uzmanlar, aldatılmanın önlenmesi için çiftlerin birbirlerine değer vermesini ve hak ettikleri takdirin gösterilmesini tavsiye ediyor. Uzmanlar, eşlerin birlikte kaliteli vakit geçirmelerinin, ilişkilerine de kendilerine de zaman ayırmalarının oldukça önemli olduğunu vurguluyor.
18.11.2021 Sağlık
Ekranlarda ilginç buluşma! 30 yıl sonra...
Ekranlarda ilginç buluşma! 30 yıl sonra... Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geldi. Programına konuk olan Cemal Hünal ile çocukluk arkadaşı olduğu olduğunu söyleyen Türkmen, bu ilginç buluşmanın hikayesini anlattı.
9.05.2021 Magazin
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması ‘Issız Adam’ filmiyle hayatımıza giren Cemal Hünal daha sonra birçok projede de rol aldı. Şimdi de Kanal D’de yayımlanan ‘Sadakatsiz’in kadrosuna katıldı. Cemal Hünal, pek bilinmeyen dünyasının kapılarını açtı, aldatılmasından Survivor adasında yaşadıklarına pek çok şey anlattı.
28.02.2021 Magazin
Sadakatsiz'de sürpriz isim! Dengeleri altüst edecek!
Sadakatsiz'de sürpriz isim! Dengeleri altüst edecek! Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yayınlandığı her bölümler izleyici ekranlara bağlamayı başaran Sadakatsiz'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Daha önce yer aldığı yapımlarda romantik karakterlere hayat veren ünlü oyuncu Sadakatsiz'de Asya'nın arkadaşı rolünde yer alacak. Ünlü oyuncu Cemal Hünal'in gelişi izleyici tarafından merakla bekleniyor. Issız Adam'daki ses getiren sahneleri ile tanınan ünlü oyuncu, akıllara Sadakatsiz'de benzer bir role sahip olabileceğini getiriyor. Peki, Sadakatsiz'de Cemal Hünal ne zaman geliyor? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz tekrarı ne zaman? İşte Sadakatsiz dizisi ile ilgili merak edilen tüm sorular...
20.02.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında?
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında? Survivor Cemal'in hayatı diskalifiye edilmesinin ardından gündeme geldi. Survivor 2021'in ünlüler takımında yer alan ve sağlık durumu nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal, Issız Adam filmi ile hafızalara kazınmıştı. Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan ve 2007 yılında ekranlara gelen Asi diziyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Hünal, en son Tozkoparan dizisinde Celal Hoca karakterine hayat vermişti. İşte, Survivor Cemal'in hayatı ve biyografisiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.
22.01.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021)
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021) Issız Adam filmiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'in en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan başarılı oyuncu, şampiyonluk için yarışacak. Peki, Survivor Cemal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? Survivor Cemal'in eşi kim? Survivor Cemal'in oynadığı diziler...
9.01.2021 Gündem
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı! Survivor 2021 için nefesler tutuldu. İlk bölüm için geri sayım devam ederken Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosu da belli oldu. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri de, sosyal medyadaki video paylaşımları ile bilinen Hayrettin oldu. Peki, Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacılarından Survivor Hayrettin Karaoğuz'un hayatı...
9.01.2021 Gündem
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları kimler? Survivor 2021 için geri sayım!
Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları kimler? Survivor 2021 için geri sayım! Survivor 2021 heyecanı için geri sayım başladı.Yeni sezonuyla ekranlara gelmesi beklenen Survivor 2021'in yarışmacı kadrosu ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Merakla beklenen Survivor 2021 için hazırlıklar da başladı. Peki, Survivor 2021 ne zaman başlıyor? Survivor 2021 yarışmacıları kimler? Survivor 2021 hakkında gelen ilk bilgiler...
22.12.2020 Gündem
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi?
Batuhan Karacakaya kimdir? 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya 'Survivor 2021'de mi? Batuhan Karacakaya Survivor’a mı katılacak? 'Issız Adam' Cemal Hünal’ın 'Survivor 2021'de mücadele edeceğinin açıklanmasının ardından, oyuncu Öykü Çelik dışında 'Survivor 2021'de mücadele edecek bir diğer ismin ise Aşk-ı Memnu’da Bülent’i canlandıran Batuhan Karacakaya olduğu iddia ediliyor. Peki, Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Öykü Çelik Survivor'a mı katılıyor? Acun Ilıcalı...
Öykü Çelik Survivor'a mı katılıyor? Acun Ilıcalı... Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor’da kadro netleşmeye başlarken, bir oyuncu daha Dominik’te ter dökmeye hazırlanıyor…
7.12.2020 Magazin
Survivor 2021 kadrosu belli oldu mu? Yarışma ne zaman başlayacak? Survivor 2021 başvuru süreci başladı mı?
Survivor 2021 kadrosu belli oldu mu? Yarışma ne zaman başlayacak? Survivor 2021 başvuru süreci başladı mı? Survivor 2021 ne zaman başlayacak? Tv8'in fenomen yarışma programı Survivor 2021'in ilk yarışmacısı duyuruldu. Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal oldu. Cemal Hünal’ın Acun Ilıcalı tarafından açıklanmasının ardından Suvivor 2021 kadro su hakkında araştırmalar hızlandı, arama motorları üzerinden ne zaman başlayacağının yanıtı arandı. İşte Suvivor 2021 başvuru ve kadro hakkında merak edilenler…
4.12.2020 Gündem
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi? Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu. Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
4.12.2020 Gündem
Acun Ilıcalı Survivor'a gidecek ilk ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı Survivor'a gidecek ilk ismi duyurdu! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu,oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu.
4.12.2020 Magazin
Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Arda Türkmen evli mi?
Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Arda Türkmen evli mi? Ünlü şef Arda Türkmen Kanal D’nin ekranlarında yayınlanan Arda’nın Ramazan Mutfağı programları ile gündeme geliyor. Kendine has üslubu ve sunumuyla kamera karşısına geçen Arda Türkmen lezzetli ve farklı tarifleri ile pek çok kişinin merak ettiği isimlerden biri. Peki, Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte usta şef Arda Türkmen hakkında merak edilenler…
20.12.2020 Gündem
Sagopa Kajmer ‘’Toz Taneleri’’ Twitter’da gündem oldu | Toz Taneleri şarkısının sözleri
Sagopa Kajmer ‘’Toz Taneleri’’ Twitter’da gündem oldu | Toz Taneleri şarkısının sözleri Sagopa Kajmer, 'Toz Taneleri' şarkısı müzikseverlerin beğenisine sundu. Ünlü rapçinin yeni şarkısı kısa sürede Twitter'ın gündemine oturdu. Toz Taneleri şarkısının sözleri nedir? Sagopa Kajmer nedir?
29.11.2019 Gündem
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu Çağan Irmak’ın 2014 yapımı 'Unutursam Fısılda' filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah, ünlü yönetmenin yeni projesinde de başrol oynayacak. “Selim Bey’in Yolculuğu” adlı filmin diğer yıldızı ise usta sanatçı Haluk Bilginer.
8.11.2019 Magazin
Issız adam Rafet El Roman
Issız adam Rafet El Roman Rafet El Roman, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nde sahne aldı
20.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Issız Adam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıssız adam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.