Survivor 2021

Survivor 2021

Son dakika Survivor 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor 2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 survivor 2021 haberi bulunmuştur. Tüm survivor 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile eski bir pozlarını sosyal medya sayfasından yayınladı.
19.04.2024 Magazin
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Magazin
'Issız adam' Cemal Hünal sinirlendi! Yıllardır aynı soru soruluyor: 'Ada'dan neden ayrıldın?'
'Issız adam' Cemal Hünal sinirlendi! Yıllardır aynı soru soruluyor: 'Ada'dan neden ayrıldın?' Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle ayrılmıştı. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti. Hünal, aynı zamanda 'Issız Adam' filminde Ada karakterinden de ayrılmıştı.
21.02.2024 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba Survivor itirafı!
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba Survivor itirafı! Survivor 2021'de yarışan Aleyna Kalaycıoğlu magazin gündemini meşgul eden isimler arasında yer alıyor. Yarışmadan sonra müzisyenliğe soyunan Aleyna Kalaycıoğlu'ndan, bomba Survivor itirafı geldi.
25.08.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık Yarı finale kadar yükseldiği 'Survivor 2021' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Kalaycıoğlu, aşk haberleriyle ilgili sorulara bakın nasıl tepki verdi.
22.06.2023 Magazin
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk!
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk! Birçok yapımda rol alan 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yansıyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Magazin
İlayda Şeker'den eşi İsmail Balaban'a destek: Çektiğin zorluklara ben şahidim
İlayda Şeker'den eşi İsmail Balaban'a destek: Çektiğin zorluklara ben şahidim Survivor 2021 yarışmasında tanışıp ilişkilerini evliliğe taşıyan İsmail Balaban ile İlayda Şeker mutlu evlilikleri tam gaz devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İlayda Şeker, İsmail Balaban'a destek paylaşımında bulundu.
5.05.2023 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift'
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift' Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile yarışma sonrası aşk yaşamayı başlamıştı. Kısa süre önce gösterişli bir düğünle evlenen çiftin son pozları hayranlarını mest etti. İlayda Şeker ve İsmail Balaban'a yorum yağdı.
11.04.2023 Magazin
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım!
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım! Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker başörtülü paylaşımıyla herkesin dikkatini çekti.
7.03.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı!
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı! Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
18.01.2023 Magazin
Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı! Sebebi Defne Samyeli mi?
Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı! Sebebi Defne Samyeli mi? Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile tanınan Aleyna Kalaycıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı, geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli ile anılmıştı. Bu söylentileri kısa sürede yalanlayan Akçıl'ın sevgilisini ikna edemediği ve Samyeli'yi kıskanan Kalaycıoğlu'nun ilişkiyi bitirdiği iddia edildi.
9.01.2023 Magazin
Defne Samyeli ve Sinan Akçıl birlikte mi? Sinan Akçıl sessizliğini bozdu
Defne Samyeli ve Sinan Akçıl birlikte mi? Sinan Akçıl sessizliğini bozdu Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşandıktan sonra 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı son olarak şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli ile anılmıştı. Kıbrıs'ta konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, aşk iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu.
4.01.2023 Magazin
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli hakkında sürpriz iddia! Aşk mı yaşıyorlar?
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli hakkında sürpriz iddia! Aşk mı yaşıyorlar? İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran son olarak Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı sürpriz bir isimle anıldı. Sinan Akçıl'ın Defne Samyeli ile yakınlaştığı iddia edildi.
27.12.2022 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi!
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yarışmacı İlayda Şeker iki düğün yaparak dünyaevine girdi. Düğünde masraftan kaçınmayan çift balayı için soluğu Dubai'de aldı. İkilinin düğünde paraların havalara saçılması dikkat çekmişti.
4.12.2022 Magazin
İlayda Şeker ve İsmail Balaban ikinci düğünü Antalya'da yaptı!
İlayda Şeker ve İsmail Balaban ikinci düğünü Antalya'da yaptı! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, Gönüllüler takımından İlayda Şeker ile aşk yaşıyordu. Uzun zamandır birlikte olan çift ikinci düğünü Antalya'ya yaptı. Hiçbir masraftan kaçınmayan çiftten İlayda Şeker'in gelinliği olay olurken düğünde paralar havalarda uçuştu.
27.11.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan şaşırtan itiraf: Yine her an evlenebilirim!
Sinan Akçıl'dan şaşırtan itiraf: Yine her an evlenebilirim! Sinan Akçıl, önceki gün "Özgür Aras’la Baş Başa" programına konuk oldu. İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan ünlü müzisyen, özel hayatına dair çarpıcı açılamalarda bulunurken, üçüncü kez nikâh masasına oturma ihtimalini değerlendirdi.
23.11.2022 Magazin
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı!
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı! 'Survivor 2021’de şampiyon olan İsmail Balaban yarışma bittikten sonra gönüllüler takımından İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Balaban, İlayda Şeker ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında nişanlanan ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada yayınlanırken, takipçilerinden ikiliye "Mutluluklar" yorumları yağdı.
18.11.2022 Magazin
İlayda Şeker'den bayram harçlığı paylaşımı! "Beyim çok bonkör"
İlayda Şeker'den bayram harçlığı paylaşımı! "Beyim çok bonkör" Survivor 2021'de arkadaşlıkları aşka dönüşen İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Şeker son olarak sevgilisinin bayram harçlı verdiğini söyleyerek bir paylaşım yaptı.
9.07.2022 Magazin
İlayda Şeker İsmail Balaban'dan bayram harçlığını altın olarak aldı!
İlayda Şeker İsmail Balaban'dan bayram harçlığını altın olarak aldı! Survivor 2021'de yarışmacı olarak yer alan İsmail Balaban yarışma sırasında nişan atmıştı. İsmail Balaban yarışma sonrası ise yine aynı yarışmada yer alan İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şeker son olarak sevgilisinin bayram harçlı verdiğini söyleyerek bir paylaşım yaptı.
9.07.2022 Magazin
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a aşk dolu sözler!
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a aşk dolu sözler! Survivor 2021 şampiyonu güreşçi İsmail Balaban ile aynı yarışmada tanışan ve aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker, sevgilisine aşk dolu sözler yazdı.
4.07.2022 Magazin
Öykü Çelik yeni sevgilisiyle tatilde! Çok temkinli...
Öykü Çelik yeni sevgilisiyle tatilde! Çok temkinli... 'Survivor 2021' yarışmacılarından Öykü Çelik, son dönemde kendini spora adamıştı. Geçtiğimiz günlerde karın kaslarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, Bodrum'da tekne tatiline çıktı. Yeni sevgilisiyle objektiflere yansıyan Öykü Çelik, oldukça temkinliydi.
3.07.2022 Magazin
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı!
Öykü Çelik karın kaslarını paylaştı! Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik değişimiyle herkesi şaşırtıyor. 2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, kendini spora adadı. Sosyal medyadan spor sonrası karın kaslarını paylaşan Öykü Çelik'e yorum yağdı.
28.06.2022 Magazin
Survivor'un yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan cinsel ilişki itirafı!
Survivor'un yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan cinsel ilişki itirafı! Survivor 2021 yarışmasıyla şöhrete kavuşan Aleyna Kalaycıoğlu, cinsellik itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. İşte Aleyna Kalaycıoğlu'nun çok konuşulan o açıklaması...
6.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor 2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.