İlayda Şeker

İlayda Şeker

Son dakika İlayda şeker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlayda şeker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlayda şeker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlayda Şeker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilayda şeker gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 ilayda şeker haberi bulunmuştur. Tüm ilayda şeker haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı İsmail Balaban'ın güreşten çekilip bir muhabirin elindeki görüntüleri sildirmek istemesi sosyal medyada gündem oldu. Survivor ile tanınan Balaban'ın eşi İlayda Şeker, olaydan sonra sosyal medyadan isyan ederken, bir kişinin "Acun'a telefon aç" diyerek bağırdığı anları da paylaştı.
14.11.2023 Magazin
İlayda Şeker'den eşi İsmail Balaban'a destek: Çektiğin zorluklara ben şahidim
İlayda Şeker'den eşi İsmail Balaban'a destek: Çektiğin zorluklara ben şahidim Survivor 2021 yarışmasında tanışıp ilişkilerini evliliğe taşıyan İsmail Balaban ile İlayda Şeker mutlu evlilikleri tam gaz devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İlayda Şeker, İsmail Balaban'a destek paylaşımında bulundu.
5.05.2023 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift'
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift' Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile yarışma sonrası aşk yaşamayı başlamıştı. Kısa süre önce gösterişli bir düğünle evlenen çiftin son pozları hayranlarını mest etti. İlayda Şeker ve İsmail Balaban'a yorum yağdı.
11.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım!
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım! Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker başörtülü paylaşımıyla herkesin dikkatini çekti.
7.03.2023 Magazin
Oyuncu Çağrı Çıtanak: Aparman yıkıldı, annem de oradaydı!
Oyuncu Çağrı Çıtanak: Aparman yıkıldı, annem de oradaydı! Oyuncu Çağrı Çıtanak sosyal medya hesabından annesinin enkaz altında olduğunu duyurup yardım istedi.Çıtanak, 'Doğup büyüdüğüm apartman yıkıldı annem oradaydı!' dedi.
6.02.2023 Magazin
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan deprem sonrası 'acil yardım!' çağrısı!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'dan deprem sonrası 'acil yardım!' çağrısı! Yargı dizisinde canlandırdığı Neva karakterinin ardından Sipahi dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Başak Gümülcinelioğlu, Türkiye'nin yakından takip ettiği Kahramanmaraş depremi sonrası çağrıda bulundu. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Annemiz Nevber Yurdal Çitanak‘tan haber alamıyoruz" diyerek yardım istedi.
6.02.2023 Magazin
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Survivor yarışmacısı İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeninden haber alamadığını söyledi. Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı.
6.02.2023 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi!
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yarışmacı İlayda Şeker iki düğün yaparak dünyaevine girdi. Düğünde masraftan kaçınmayan çift balayı için soluğu Dubai'de aldı. İkilinin düğünde paraların havalara saçılması dikkat çekmişti.
4.12.2022 Magazin
İlayda Şeker ve İsmail Balaban ikinci düğünü Antalya'da yaptı!
İlayda Şeker ve İsmail Balaban ikinci düğünü Antalya'da yaptı! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, Gönüllüler takımından İlayda Şeker ile aşk yaşıyordu. Uzun zamandır birlikte olan çift ikinci düğünü Antalya'ya yaptı. Hiçbir masraftan kaçınmayan çiftten İlayda Şeker'in gelinliği olay olurken düğünde paralar havalarda uçuştu.
27.11.2022 Magazin
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi!
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi! 'Survivor 2021' şampiyonu, Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
20.11.2022 Magazin
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı!
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı! 'Survivor 2021’de şampiyon olan İsmail Balaban yarışma bittikten sonra gönüllüler takımından İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Balaban, İlayda Şeker ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında nişanlanan ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada yayınlanırken, takipçilerinden ikiliye "Mutluluklar" yorumları yağdı.
18.11.2022 Magazin
İlayda Şeker'den bayram harçlığı paylaşımı! "Beyim çok bonkör"
İlayda Şeker'den bayram harçlığı paylaşımı! "Beyim çok bonkör" Survivor 2021'de arkadaşlıkları aşka dönüşen İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Şeker son olarak sevgilisinin bayram harçlı verdiğini söyleyerek bir paylaşım yaptı.
9.07.2022 Magazin
İlayda Şeker İsmail Balaban'dan bayram harçlığını altın olarak aldı!
İlayda Şeker İsmail Balaban'dan bayram harçlığını altın olarak aldı! Survivor 2021'de yarışmacı olarak yer alan İsmail Balaban yarışma sırasında nişan atmıştı. İsmail Balaban yarışma sonrası ise yine aynı yarışmada yer alan İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şeker son olarak sevgilisinin bayram harçlı verdiğini söyleyerek bir paylaşım yaptı.
9.07.2022 Magazin
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a aşk dolu sözler!
İlayda Şeker'den İsmail Balaban'a aşk dolu sözler! Survivor 2021 şampiyonu güreşçi İsmail Balaban ile aynı yarışmada tanışan ve aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker, sevgilisine aşk dolu sözler yazdı.
4.07.2022 Magazin
İlayda Şeker'den aşk dolu paylaşım!
İlayda Şeker'den aşk dolu paylaşım! 'Survivor 2021' sezonunda başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çiftinin mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman takipçilerinin merak ettiği konular hakkında açıklama yapan Şeker, bir soruya verdiği aşk dolu yanıtla adından söz ettirdi.
14.04.2022 Magazin
İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan aşk pozu!
İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan aşk pozu! Geçtiğimiz Survivor sezonunda başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çiftinin mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Şeker, bu karelere bir yenisini daha ekledi.
8.04.2022 Magazin
İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle!
İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan'dan flaş hamle! Survivor'ın geçtiğimiz yılki şampiyonu İsmail Balaban, annesiyle yaptığı telefon konuşması sonrası, nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılmıştı. Balaban'ın, adadan döndükten kısa bir süre sonra takım arkadaşı İlayda Şeker ile aşk yaşaması, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı.
28.02.2022 Magazin
İlayda Şeker ve İsmail Balaban çocuklarına koyacakları ismi bile karar verdiler!
İlayda Şeker ve İsmail Balaban çocuklarına koyacakları ismi bile karar verdiler! Survivor 2021 yarışmacıları ismail Balaban ve İlayda Şeker'in aşkı, magazin aleminde bomba etkisi yaratmıştı. İlayda Şeker, Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile ilişkisinin nasıl başladığını anlattı. Şeker, çocuklarına İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban ve babası Hasan Balaban'ın adını koyacağını belirtti.
29.12.2021 Magazin
Survivor İlayda Şeker'in estetiksiz hali! Sosyal medya hesabından paylaştı
Survivor İlayda Şeker'in estetiksiz hali! Sosyal medya hesabından paylaştı Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen İlayda Şeker, ''Güzelliğimi estetiğe borçluyum'' açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Şeker, Instagram hesabından estetiksiz halini paylaştı.
24.12.2021 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker aşkı nasıl başladı?
İsmail Balaban ve İlayda Şeker aşkı nasıl başladı? Survivor şampiyonu İsmail Balaban İlayda Şeker ile yaşadığı aşkla gündemde. İsmail Balaban son olarak katıldığı bir etkinlikte İlayda Şeker ile nasıl aşk yaşamaya başladığını anlattı.
16.12.2021 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk pozu!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk pozu! Survivor 2021 yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in aşkı, magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, artık saklanmıyor. İlayda Şeker, sevgilisi İsmail Balaban'la aşk pozunu, takipçileriyle paylaştı.
13.12.2021 Magazin
İsmail Balaban damat mı oluyor! Düğün için...
İsmail Balaban damat mı oluyor! Düğün için... Survivor 2021 yarışmacılarından İlayda Şeker ve İsmail Balaban'ın aşkı, magazin gündemini çalkalamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde evliliğe yeşil ışık yakan çiftin, düğün dansı için eğitim aldığı öne sürüldü.
9.12.2021 Magazin
İlayda Şeker, İsmail Balaban'a 'Kocam' dedi! Sosyal medya karıştı...
İlayda Şeker, İsmail Balaban'a 'Kocam' dedi! Sosyal medya karıştı... Evlenecekleri konuşulan İlayda Şeker ve İsmail Balaban'ın ilişkisinde, yeni bir gelişme yaşandı. İlayda Şeker'in, Instagram hesabından paylaştığı videoda, Balaban'a 'kocam' sözüyle hitap etmesi, kafaları karıştırdı.
29.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlayda Şeker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilayda şeker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.