F35

F35

Son dakika f35 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan f35 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını f35 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F35

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f35 gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.246 f35 haberi bulunmuştur. Tüm f35 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye için tarihi ve kritik aşama aşıldı! İşte KAAN ve F-16 karşılaştırması
Türkiye için tarihi ve kritik aşama aşıldı! İşte KAAN ve F-16 karşılaştırması Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tarafından üretilen Milli Muharip Uçak Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Uzunluğu 21 metre, kanat açıklığı 14 metre olan Kaan ile Türkiye 5. nesil uçak üreten sayılı ülkeler arasına girdi.
22.02.2024 Gündem
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler, "Eurofighter’larla ilgili çalışmamız var. İngiltere ve İspanya’yla görüşüyoruz. Hem İngiltere hem İspanya evet diyor, Almanya’yı ikna etmeye çalışıyorlar. Onlar çalışıyor biz çalışmıyoruz. Olursa oradan da 40 tane Eurofighter almayı planlıyoruz" dedi.
16.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Türkiye ve ABD arasında temas! F-35'lerle ilgili flaş gelişme
Türkiye ve ABD arasında temas! F-35'lerle ilgili flaş gelişme Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk ve ABD Savunma Bakanlık heyetlerinin F-35 istişarelerinin devamı konusunda mutabık kaldığını duyurdu.
19.01.2023 Gündem
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi
Devre-mülk skandalında son dakika gelişmesi! Dolandırıcılar hakkında karar verildi Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap şoke ederken, dolandırıcılar hakkında bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.
14.01.2023 Yaşam
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap
Devre-mülk dolandırıcılığında flaş detaylar! Mağdurdan polise şoke eden cevap Dolandırıcılar her geçen gün yeni yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Bu kez de emlak ve devre-mülk dolandırıcılığı ile binlerce insandan büyük vurgunlar yaptılar. Türkiye çapında gözaltına alınan 37'si kadın 113 şüpheli adliyeye sevk edilirken, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Çete lideri olduğu iddia edilen A.F.'nin 8 yıl önce çalıştığı Devre-mülk satışı yapan şirketten ayrılırken müşteri datalarını çaldığı bu bilgileri kullanarak organize bir şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Şebekeye 8 milyon lirasını kaptıran bir mağdurun polise verdiği cevap ise şoke etti.
13.01.2023 Yaşam
Almanya, ABD'den F-35 savaş uçağı alacak
Almanya, ABD'den F-35 savaş uçağı alacak Almanya, ABD'den F-35 savaş uçakları alımı da dahil olmak üzere 100 milyar euroluk özel fondan finanse edilecek savunma projelerine yeşil ışık yaktı.
14.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
NATO savaş uçakları peş peşe havalandı! Rusya sınır aştı, işte o anlar...
NATO savaş uçakları peş peşe havalandı! Rusya sınır aştı, işte o anlar... Rusya ve Ukrayna arasında süren savaşta çok kritik bir rolü olan NATO, İsveç ve Finlandiya’nın üyelik başvurularıyla birlikte yeni bir çıkmazın içine girdi. Bir yandan masada diplomatik girişimler sürerken sıcak savaş da devam ediyor. Rusya’nın İskandinavya civarında yaptığı uçuşlara NATO’dan kritik bir müdahale geldi.
27.05.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu CNN Türk canlı yayında açıkladı: Kasıtlı yapılmış bir haberdir
Bakan Çavuşoğlu CNN Türk canlı yayında açıkladı: Kasıtlı yapılmış bir haberdir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Çavuşoğlu açıklamalarında, "Düzenli düzensiz göçmen sayısı 5 milyona yakın. Biz Türkiye olarak göçmenleri göndermeye devam ediyoruz. Bu sene gönderilen göçmen sayısı ilk 3 ayda 21 bin." bilgisini paylaştı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu Rusların parası Türkiye'ye akıyor şeklindeki WSJ'in haberinin kasıtlı ve Türkiye'nin yaptırımlara katılması baskısı oluşturmak için yapılmış bir haber olduğunun altını çizdi.
20.04.2022 Siyaset
Avrupa’da F-35 gerilimi! Almanya ve Fransa karşı karşıya geldi! Atom bombası taşıyan Tornado...
Avrupa’da F-35 gerilimi! Almanya ve Fransa karşı karşıya geldi! Atom bombası taşıyan Tornado... Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından tüm Avrupa savaş durumuna geçti. Almanya, Avrupa’nın en büyük silahlanmasına gitme kararı aldı. Daha önce atom bombası taşıma kabiliyetine sahip Tornado uçaklardan satın alacağını duyuran ülke, son anda karar değiştirerek F-35 satın alacağını açıkladı. Berlin yönetiminin bu kararı, Fransa’yı rahatsız etmiş durumda. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın bu kararda etkili olduğunu ifade eden Güvenlik Uzmanı Rafael Loss, “Alman ordusunu 100 milyar euro çapında bir yatırımla güçlendirmeye karar vermesinin ardından gerekli maddi kaynak bulundu” dedi.
18.03.2022 Gündem
ABD uçağı F-35C kriz yarattı! Sırların Çin'in eline geçmesi istenmiyor!
ABD uçağı F-35C kriz yarattı! Sırların Çin'in eline geçmesi istenmiyor! 100 milyon doları aşan değeriyle en gelişmiş ABD uçağı F-35C, ABD ile Çin arasında kriz yarattı. Son derece gizli teknolojilerle dolu olan uçak, ulaşması halinde Güney Çin Denizi'nin neredeyse tamamını kendi toprakları olarak iddia eden Çin için bir istihbarat nimeti sayılacak.
30.01.2022 Dünya
F-35C savaş uçağı düştü ABD şok oldu! Zamana karşı yarış başladı: CNN International ilk fotoğrafı yayınladı...
F-35C savaş uçağı düştü ABD şok oldu! Zamana karşı yarış başladı: CNN International ilk fotoğrafı yayınladı... Yeni nesil savaş uçağı F-35 dünya gündeminde ya kaza ya da düşme haberiyle ile yer alıyor. USS Carl Vinson uçak gemisine çarpıp Güney Çin Denizi'ne gömülen F-35C savaş uçağını su üstünde gösteren kare, büyük ses getirdi. Çin'in enkaza ulaşmaması için zamana karşı yarışan ABD ordusu, sızdırılan fotoğraf için soruşturma başlattı...
29.01.2022 Dünya
İngiltere'ye ait F35 jeti Akdeniz'e düştü
İngiltere'ye ait F35 jeti Akdeniz'e düştü Bir İngiliz F35 jetinin Akdeniz üzerindeki rutin operasyonlar sırasında denize düştüğü bildirildi.
17.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika F-35 açıklaması: Yeni teklifler geliyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika F-35 açıklaması: Yeni teklifler geliyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dünkü Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli'nin galasında gençlerle bir araya geldiği programda F-35'lerle ilgili son dakika açıklaması yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Biz, F-35'lerde 1 milyar 400 milyon dolar ödeme yaptık ama F-35'ler bize verilmedi. Şimdi yeni yeni bazı teklifler geliyor, bakalım ne olacak" ifadelerini kullandı.
14.11.2021 Siyaset
İbrahim Kalın'dan S-400'ler hakkında flaş açıklama: Doğru değil
İbrahim Kalın'dan S-400'ler hakkında flaş açıklama: Doğru değil S-400'lerin İncirlik'e taşındığı iddiasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Bu tarz iddiaların aslı astarı yok." dedi. ABD ile görüşmeleri süren F-16'larla ilgili de bilgi veren Kalın, "Ödediğimiz para var. ABD yönetimi şu ana kadar olumlu tavır gösterdi" ifadelerini kullandı.
4.11.2021 Gündem
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama!
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10 büyükelçi olayı ile ilgili detayları anlattı. Bakan Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanımızın Eskişehir konuşmasında sonra bir panik başladı. Ne olacak diye bize soranlar oldu. Biz Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası gerekli hazırlıklarımızı yaptık, kabineye sunacaktık." ifadelerini kullandı.
28.10.2021 Siyaset
ABD Başkanı Joe Biden köşeye sıkıştı! Türkiye'nin F-16 hamlesi: Çin ve Rus savaş uçakları...
ABD Başkanı Joe Biden köşeye sıkıştı! Türkiye'nin F-16 hamlesi: Çin ve Rus savaş uçakları... İngiliz Financial Times, Türkiye ve ABD ilişkileri konusunda dikkat çeken bir yazı kaleme aldı
14.10.2021 Dünya
Yerli savaş uçağında son dakika açıklaması! Tarih belli oldu
Yerli savaş uçağında son dakika açıklaması! Tarih belli oldu IDEF Fuarı’nda Türkiye’nin beşinci nesil savaş uçağı projesi görücüye çıktı. Milli Muharip Uçağı, 18 Mart 2023 tarihinde hangardan çıkacak. Bekâ projesi olan, F-35’ten daha üstün özellikli yerli savaş uçağı projesiyle Türkiye, teknolojide bir üst lige çıkmış olacak.
19.08.2021 Gündem
Milli Muharip Uçak 2025'te havada olacak!  Maliyeti F-35'ten az olacak...
Milli Muharip Uçak 2025'te havada olacak! Maliyeti F-35'ten az olacak... Yerli uçak için müjdeli haberi TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil verdi. Temel Kotil, CNN TÜRK'te yayınlanan Ne Oluyor programında TUSAŞ'ın projelerinde geldiği son durumu değerlendirdi. En önemli hedefin “Milli Muharip Uçağı üretmek” olduğunu vurgulayan Kotil, projenin Faz-1 çalışması için 1.3 milyar dolar ayrıldığını belirtti. Milli Muharip Uçak için tarih veren Kotil, "2023'te tamamlanacak, 2025'te havada olacak" dedi.
26.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Milli İnsansız Savaş Uçağı açıklaması! Tarih belli oldu
Milli İnsansız Savaş Uçağı açıklaması! Tarih belli oldu ABD tarafından açıklanan ve Türkiye'nin F-35 programından çıkarılmasına ilişkin olarak Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Son dönemde Milli İnsansız Savaş Uçağı projemize de hız verdik. Hedefimiz, 2023'te bu platformumuzun prototipinin ilk uçuşunu gerçekleştirmek" dedi.
22.04.2021 Gündem
F-35 için Türkiye'den flaş adım!
F-35 için Türkiye'den flaş adım! Rusya’dan alınan S-400 hava savunma sistemi gerekçe gösterilerek, Türkiye’nin çıkarıldığı F-35 savaş uçağı projesinde, Ankara’dan ikinci bir adım geldi.
25.03.2021 Gündem
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması!
Türkiye'den flaş S-400 açıklaması! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, S-400 ve Türkiye-ABD ilişkilerine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Kalın "Sorunları çözecek siyasi sermaye var" derken S-400'ler için bir Girit formülünün söz konusu olmadığını aktardı. Kalın, "Türkiye'nin, ABD'nin Suriye'de YPG ile ilişkisini kesmesi halinde S-400 tavrını değiştirme sinyali verdiği" iddialarına da cevap verdi.
2.03.2021 Gündem
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısında bulup, "Türkiye, Avrupa'yı ve tüm müttefikleri etkileyen terör örgütlerine karşı göğüs göğüse çarpışırken, bu örgütleri tek başına bozguna uğratırken, kahramanca mücadelemizin karşılığı olarak müttefiklerimizden akıl ve izandan yoksun açıklamalar dinlemek ve müttefik bildiklerimizin ortak düşman olan terör örgütlerinin yanında yer aldığını görmek NATO'ya olan güvenimize gölge düşürüyor" dedi.
18.02.2021 Gündem
ABD'den Türkiye'ye yaptırım! İsmail Demir'den flaş açıklama
ABD'den Türkiye'ye yaptırım! İsmail Demir'den flaş açıklama Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, AA Finans Masası'nda ABD'nin yaptırım kararına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Demir, "Metinde, bu tarihten önce imzalanmış anlaşmalar ve mutabakatları etkilemeyeceği var. O yüzden endişeye mahal yok. Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, güvenlik güçlerimiz bundan etkilenme durumunda değil." dedi.
17.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

F35 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f35 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.