F.Ö.

F.Ö.

Son dakika f.ö. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan f.ö. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını f.ö. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F.Ö.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f.ö. gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 f.ö. haberi bulunmuştur. Tüm f.ö. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Testler başarılı eylül ayında açılacak!
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Testler başarılı eylül ayında açılacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek. Kulede yayın yapacak radyoların ilk test yayınları başarıyla tamamlandı" açıklamasında bulundu.
23.08.2020 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! Cinsel istismar sanığı öğretmen...
Bakanlık harekete geçti! Cinsel istismar sanığı öğretmen... AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 6 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanırken, hakkındaki adli kontrol tedbiri de kaldırılan öğretmen F...
5.10.2016 Yaşam
Taciz iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen serbest bırakıldı
Taciz iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen serbest bırakıldı DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde 13 yaşındaki 6 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla dün gözaltına alınan öğretmen F.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.04.2016 Yaşam
Cezaevinde çocuğa tecavüz!
Cezaevinde çocuğa tecavüz! ADANA’nın Ceyhan İlçesi’nde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklanarak Ceyhan Cezaevi’ne konulan ve o zaman 15 yaşında olan F.O., 17 Şubat 2014’te çocuk koğuşunda birlikte kaldığı 17 yaşındaki M.A.’nın tuvalette kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. ’Nitelikli cinsel istismar’ suçundan hakkında dava açılan M.A., 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararı değerlendiren F.O.’nun avukatı Tugay Bek, "Bildiğim kadarıyla cezaevlerinde mahkum çocuklar arasındaki tecavüz suçlarında bu karar bir ilk" dedi.
16.03.2015 Yaşam
Ormanlık alana birlikte gittiği pazarcı...
Ormanlık alana birlikte gittiği pazarcı... Uşak'ta bir kadın, bir kişi tarafından darp edildikten sonra cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek polise başvurdu..
17.11.2014 Yaşam
Kara çarşaf cinayetinde şok detay!
Kara çarşaf cinayetinde şok detay! ADANA’da motosikletle gelen kara çarşaflı, pembe şemsiyeli saldırganın açtığı ateş sonucu ölen 17 yaşındaki Mehmet Mazlum Karadağoğlu’nun saldırı öncesi birlikte oturduğu akrabasına, "Bu çarşaflı kadın olmayabilir, dikkat edelim" uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.
1.11.2014 Yaşam
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır?
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır? En az bir kelimeden oluşan ve yargı bildiren anlamlı söz ve kelime gruplarına cümle denir. Cümleler hem anlam hem de yapı bakımından birçok türe ayrılır. 
5.02.2024 Gündem
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem
Sıfat Fiil Nedir Özellikleri Nelerdir? Sıfat Fiil Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Fiil Nedir Özellikleri Nelerdir? Sıfat Fiil Örnekleri Nelerdir? Sıfat fiiller hem eylemsi hem de fiilimsi olarak bilinen eklerdir. Fiilimsinin oluşması için fiillere yapım eklerinin gelmesi ve sıfat fiil eklerinin de eklenmesi gerekmektedir. 
4.02.2024 Gündem
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir?
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir? Türkçe dilinde kelimeler farklı ekler getirerek farklı anlamlar ve ifadeler ortaya çıkmaktadır. Bu bahsedilen ek getirilen kelimelerin başında sıfat, fiil ve isim gelmektedir. Bu sıfat, fiil ve isimlere getirilen eklerden dolayı fiilimsi ortaya çıkmaktadır. Fiilimsilerin tek başlarına bir anlamı yoktur. Fakat cümle de kullanıldığı zaman anlamı olan kelimelerdir.
30.01.2024 Gündem
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
Ek Fiil Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ek Fiil Örnekleri Nelerdir?
Ek Fiil Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ek Fiil Örnekleri Nelerdir? Dil bilgisi Türkçede en çok kullanılan yapılar içerisinde ek fiiller gelmektedir. Özellikle cümle içerisinde yüklem oluşturabilmek ve anlamlı bir karşılık sunabilmek için çok önemlidir. Genel çerçevede ise isim ya da isim soylu sözcükleri yüklem yapmak için kullanılan eklerdir. Böylece yükleme haline gelen sözcük cümle içerisinde diğer öğeleri bir araya getirir. Öğrenciler açısından eğitimde önemli bir yer taşıyan bu örnek, aynı zamanda günlük yaşamda da yaygın biçimde kullanılır. Hemen hemen bütün farklı isim ve isim soylu sözcükler, gelen ek fiiller ile beraber yüklem olabilir.
28.01.2024 Gündem
Edat Nedir, Ne İşe Yarar? Edat Örnekleri Ve Çeşitleri Nelerdir?
Edat Nedir, Ne İşe Yarar? Edat Örnekleri Ve Çeşitleri Nelerdir? Edat, diğer adı ile ilgeç, tek başına kullanıldığında anlamı olmayan fakat kendinden önceki kelime ile anlam kurabilen sözcüklerdir. Edatlar cümle içinde anlam kazanırlar ve geniş bir kullanım alanına sahip olurlar. 
18.01.2024 Gündem
8. Sınıf Cümlenin Ögeleri: Cümlenin Ögeleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Cümlenin Ögeleri: Cümlenin Ögeleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Cümlenin ögeleri, cümleyi oluşturan her bir unsurun genel adıdır. Cümle içinde ögeleri bulmak soru sorularak gerçekleşir. 8. sınıf Türkçe dersinin temel dil bilgisi konularından olan cümlenin ögeleri aynı zamanda lise geçiş sınavında en çok soru gelen konuların başında gelir.
26.12.2023 Eğitim
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Kendisi ile çarpıldığında orijinal sayıyı veren değere Karekök denir. Karekökü bulmak için dört yöntem kullanabiliriz. Bunlar; Asal çarpanlara ayırma, Tekrarlanan Çıkarma, Uzun bölme ve Tahmin yöntemidir. '√' bir sayının karekökünü belirtmek için kullanılan radikal bir semboldür.
24.12.2023 Eğitim
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak ve zimmetlerine geçirmek isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi ihtiyaç sahibi olan kişilerin banka hesaplarını kara para akışında kullanmak için kiralamak. Hatta bu dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kurdukları gruplarla kiralık hesap arıyor.  Hesabını kiraya veren ve hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan Mustafa Kazan, "Biz bir cahillik yaptık, tuzağa düştük. Mağdur olan benim ama, bankalar tarafından insanlar karşısında dolandırıcı olarak görünen de benim" dedi. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcılardan biri, "Biz vergi kaçırmak için bu yöntemi kullanıyoruz" derken, bir diğeri ise dolandırıcılık olayların arttığını söyleyerek, kendisiyle çalışırsa dolandırılmayacağını taahhüt etti. 
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Marjinal grupların istismar malzemesi haline gelen İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz etkisi olmamıştır. Kadın haklarıyla ilgili kazanımları örseletmeyiz. Mevzuatımızı sürekli genişletiyoruz, yeniliyoruz. 2024 yılı faaliyet planımız ilgili bakanlığımız ve ilgili kurumlarla planlanmıştır." ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? Afet bölgesi ne demek, bir yer afet bölgesi ilan edilince ne oluyor?
Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? Afet bölgesi ne demek, bir yer afet bölgesi ilan edilince ne oluyor? Afet bölgesi ilan edilirse ne olur? İçişleri Bakanı Yerlikaya, heyelan ve selden etkilenen Karadeniz Ereğli ilçesinin bugün itibarıyla Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edildiğini açıkladı. Peki, Afet bölgesi ne demek, Afet bölgesi ilan edilince ne oluyor?
22.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya Gazze tepkisi: Bunu niye konuşmuyorsunuz?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya Gazze tepkisi: Bunu niye konuşmuyorsunuz? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 62. Genel Kurulunda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bütün Batı dünyası ve haçlı emperyalist yapı bir arada. İsrail 13 bin kişiyi öldürdü, bunu niye konuşmuyorsunuz?" dedi.
18.11.2023 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
30.10.2023 Gündem
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
29.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

F.Ö. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f.ö. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.