Ezgi Eyüboğlu Kimdir

Ezgi Eyüboğlu Kimdir

Ezgi Eyüboğlu (d. 15 Haziran 1988, İstanbul), Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle ünlenmiştir. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır.

Ezgi Eyüboğlu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi eyüboğlu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 ezgi eyüboğlu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm ezgi eyüboğlu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi!
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi! Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Ergin ile birlikteliği sonrası uzun süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşk ile gündeme geldi. Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı. İkili, tatil dönüşü görüntülendi.
13.10.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'ın eski eşi ve sevgilileri bir arada: Düğünde yan yana geldiler!
Kaan Yıldırım'ın eski eşi ve sevgilileri bir arada: Düğünde yan yana geldiler! Modacı Nedret Taciroğlu'nun kızı Yasemin Taciroğlu ile iş insanı Ahmet Uras dün akşam evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünde; Hadise, Hande Erçel ve Ezgi Eyüboğlu'nun bir arada olması, sosyal medyada çok konuşuldu oldu. Üç güzel kadın Kaan Yıldırım ile aşk yaşamıştı.
20.08.2023 Magazin
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü çift, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak birlikte Venedik'e giden ikiliden gondol fotoğrafı geldi. 23 yaşındaki Daner, sevgilisiyle pozunu kalp emojisiyle paylaştı.
25.10.2022 Magazin
Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftinden ilk fotoğraflar geldi! Aşk pozları
Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftinden ilk fotoğraflar geldi! Aşk pozları Ezgi Eyüboğlu'ndan boşandıktan sonra Hadise ve Hande Erçel ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım son olarak kalbini Pınar Deniz'e kaptırdı. Çift geçtiğimiz günlerde Melike Şahin konserine el ele gelerek aşklarını ilan etmişti. İlişkileri magazin gündemine bomba gibi düşen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan aşk paylaşımları geldi. İşte detaylar...
13.09.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Ezgi Eyüboğlu, mayolu pozlarıyla ortalığı yıktı geçti! Tatili bedavaya getirdi
Ezgi Eyüboğlu, mayolu pozlarıyla ortalığı yıktı geçti! Tatili bedavaya getirdi Son dönemde yıldızı parlayan isimlerden olan Ezgi Eyüboğlu, Instagram pozlarıyla magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Teşkilat dizisindeki Ceren karakteriyle seyircilerin karşısına çıkan Ezgi Eyüboğlu mayolu poz verdi. Eyüboğlu, tatil de çalışmayı da ihmal etmeyerek tatili bedavaya getirdi.
20.06.2022 Magazin
Oğulcan Engin'den mini etek uyarısı!
Oğulcan Engin'den mini etek uyarısı! Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner'in aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, son olarak Arnavutköy’de görüntülendi. Motosiklette seyir halinde olan ikiliden Oğulcan Engin, muhabirlere dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
17.06.2022 Magazin
Teşkilat'ın Ceren'i Ezgi Eyüboğlu'dan mini etekli poz!
Teşkilat'ın Ceren'i Ezgi Eyüboğlu'dan mini etekli poz! Şimdilerde Teşkilat dizisinde Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu ilk olarak, 2011'de yayınlanan Kalbim Seni Seçti adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Uzun yıllar ekran önünde yer alan Ezgi Eyüboğlu, Instagram pozlarıyla da dikkat çekti. Ünlü oyuncu mini etekli pozuyla sosyal medyayı salladı.
9.05.2022 Magazin
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, aksiyon yüklü dizisi Teşkilat’ın bayram sonrasında yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin pek çoğu setlere bayram arası vermişti. Bu akşam yayınlanması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümle mi yoksa tekrarıyla mı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha!
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi "Teşkilat", 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak.
5.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Oğulcan Engin ve Miray Daner evleniyor mu? O soruyu duyunca...
Oğulcan Engin ve Miray Daner evleniyor mu? O soruyu duyunca... Eski futbolcu Oğulcan Engin (31), Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrıldıktan kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açtığı bir diğer oyuncu Miray Daner (23) ile Kuruçeşme'de el ele görüntülendi. Engin, haklarında çıkan 'evlilik teklifi' ve '2022 yazında nikâh' haberleri hatırlatıldı. İşte magazin gündeminden düşmeyen ilişkiye dair detaylar...
18.02.2022 Magazin
Oğulcan Engin ilk kez paylaştı! Miray Daner'le aşk dolu poz...
Oğulcan Engin ilk kez paylaştı! Miray Daner'le aşk dolu poz... Geçtiğimiz temmuz ayında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile iki yıl süren birlikteliğini sonlandıran Oğulcan Engin, Miray Daner'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılbaşı gecesini birlikte geçiren çiftten Engin, aşk dolu pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
1.01.2022 Magazin
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Şenler, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla dikkat çekti.
31.12.2021 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin çifti kural bozdu! İlk romantik poz...
Miray Daner ve Oğulcan Engin çifti kural bozdu! İlk romantik poz... Geçtiğimiz aylarda oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile ayrılan Oğulcan Engin'in yalnızlığı kısa sürmüştü. Engin, gönlünü Miray Daner'e kaptırmıştı. Birkaç gün önce el ele görüntülenen ünlü çift kural bozup, ilk aşk pozunu sosyal medyadan paylaştı.
24.11.2021 Magazin
Miray Daner ile Oğulcan Engin ilk kez el ele görüntülendi!
Miray Daner ile Oğulcan Engin ilk kez el ele görüntülendi! Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisini sonlandıran Oğulcan Engin'in yalnızlığı kısa sürdü. Oğulcan Engin, gönlünü oyuncu Miray Daner'e kaptırdı. İkili, ilk kez el ele objektiflere takıldı.
22.11.2021 Magazin
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Oğulcan Engin'den annesine Miray Daner ile ilgili konuşma yasağı!
Oğulcan Engin'den annesine Miray Daner ile ilgili konuşma yasağı! Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisini sonlandıran Oğulcan Engin'in yalnızlığı kısa sürdü. Oğulcan Engin, gönlünü oyuncu Miray Daner'e kaptırdı. Engin, annesine konuyla ilgili konuşma yasağı getirdi. İşte Seda Sayan'ın yanıtı...
13.11.2021 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları... Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı.Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.
17.10.2021 Magazin
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi...
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi... TRT 1'nin sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezon öncesi çekimler idurduruldu. Eylül'de seyirciyle buluşacak olan dizide ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra ikinci şok yaşanıyor.
31.08.2021 Magazin
Oğulcan Engin babasıyla dertleşti!
Oğulcan Engin babasıyla dertleşti! Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile birlikteliklerini noktalayan Oğulcan Engin'e babası Sinan Engin'den destek geldi. 56 yaşındaki Engin, oğlunu Cihangir'deki mekanında ziyaret etti.
17.08.2021 Magazin
Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu birbirlerini tamamen sildi!
Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu birbirlerini tamamen sildi! 1,5 yıllık ilişkileri biten Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu arasındaki son bağ da koptu. Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu karşılıklı olarak birbirlerini takip etmeyi bıraktı.
7.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi Eyüboğlu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi eyüboğlu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.