Oğulcan Engin

Oğulcan Engin

Son dakika oğulcan engin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oğulcan engin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oğulcan engin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğulcan Engin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğulcan engin gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 oğulcan engin haberi bulunmuştur. Tüm oğulcan engin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
Seda Sayan herkesi Instagram’dan sildi! Sadece 2 kişi kaldı
Seda Sayan herkesi Instagram’dan sildi! Sadece 2 kişi kaldı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seda Sayan, tüm arkadaşlarını sildi. Yakın dostu Safiye Soyman'ı da takipten çıkan Sayan, sadece iki kişiyi takip ediyor.
17.09.2023 Magazin
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım!
Seda Sayan, Oğulcan Engin'in doğum gününü kutladı! Nikaha katılmamıştı, buzları eriten paylaşım! Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile dünyaevine giren annesi annesinin nikah törenine katılmamış ve bu durum uzun zaman magazin gündemini meşgul etmişti. İkilinin arasındaki soğuk rüzgarlar nihayet sona erdi, kadırgalı oğlunun doğum gününü kutladı.
30.08.2023 Magazin
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan aşkı belgelendi
Oğulcan Engin ve İlayda Alişan aşkı belgelendi Bu yıl Çeşme'de birlikte görülen İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, ilişkilerini itiraf etmekten kaçınmıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen çift kameralara poz verip ilişkilerini duyurdu.
18.08.2023 Magazin
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi!
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi! Bir süre önce Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin yeni bir aşka yelken açtı. İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.
17.07.2023 Magazin
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Haziran ayında dolu yağdı! Her yer beyaza büründü
Haziran ayında dolu yağdı! Her yer beyaza büründü Sivas’ta bir köyde misket büyüklüğünde dolu yağdı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
30.06.2023 Yaşam
Düğünde görüntülenen Miray Daner'den 'evlilik' cevabı!
Düğünde görüntülenen Miray Daner'den 'evlilik' cevabı! Cihan Şimşek ile uzun yıllardır aşk yaşadığı Sinem Şimşek, geçtiğimiz gün dünyaevine girdi. Düğünde yakın arkadaşlarını yalnız bırakmayan Miray Daner, evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
25.06.2023 Magazin
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Magazin
Miray Daner'den bikinili pozlar geldi!
Miray Daner'den bikinili pozlar geldi! Şarkıcı Seda Sayan işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, tatil sezonunu açtı. Daner, mavi bikinisiyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.
11.06.2023 Magazin
Miray Daner'den Oğulcan Engin açıklaması ve ihanet yanıtı!
Miray Daner'den Oğulcan Engin açıklaması ve ihanet yanıtı! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktaladı. Sosyal medyada paylaştıkları romantik pozlarıyla konuşulan ikiliden Daner, önceki gün katıldığı partide, merak konusu olan ayrılığa dair sessizliğini bozdu ve "Aşkın bitme nedeni ihanet mi?" sorusunu yanıtladı.
4.06.2023 Magazin
Aşk bitti dostluk baki! Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı
Aşk bitti dostluk baki! Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner çiftinin evlenileceği konuşuluyordu. Daner ve Engin'in iki yıllık ilişkisi bitti. Sessiz sedasız 15 gün önce ayrılan çift, yakın çevresine bakın ne söyledi.
15.05.2023 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı bitti!
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı bitti! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner çiftinin evlenileceği konuşuluyordu. Daner ve Engin'in iki yıllık ilişkisi bitti. Sessiz sedasız 15 gün önce ayrılan çift, yakın çevresine bakın ne söyledi.
14.05.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan güzel haber! Sessiz sedasız evleniyor
Ezgi Mola'dan güzel haber! Sessiz sedasız evleniyor Ezgi Mola, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi ve ortağı Mustafa Aksakallı ile bugün evleneceği haberi magazin gündemini salladı. 14 kişilik bir tören organize eden çiftin nikah şahitliğini ise Sinan Engin ve Oğulcan Engin'in yapılacağı öne sürüldü.
8.05.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Ayrılıkları iddia edilmişti! Oğulcan Engin'i Miray Daner zor sakinleştirdi
Ayrılıkları iddia edilmişti! Oğulcan Engin'i Miray Daner zor sakinleştirdi Ünlü oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık nedeni olarak da Miray Daner'in eski flörtüne attığı mesaj öne sürülmüştü. Önceki akşam Karaköy'de görüntülenen çiftten Oğulcan Engin'e bu iddialar sorulunca ünlü isim çok sinirlendi.
24.03.2023 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı! İlişkiyi bir mesaj bitirdi
Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı! İlişkiyi bir mesaj bitirdi Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner bir süredir mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden evlilik haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. Miray Daner ve Oğulcan Engin yolları ayırdı. İşte ilişkinin bitme nedeni...
22.03.2023 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin taşınıyor!
Miray Daner ve Oğulcan Engin taşınıyor! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve Miray Daner, yaşanan deprem felaketi sonrası harekete geçti. Levent'teki rezidanstan çıkmak isteyen ünlü çift evlerini iddiaya göre 250 bin TL’ye kiraya vermek için kolları sıvadı.
7.03.2023 Magazin
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi!
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi! 'Vatanım Sensin' dizisindeki performansıyla büyük başarı yakaladıktan sonra birçok projede rol alan, şimdilerde eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, tamamen oyunculuk kariyerine odaklanıp, eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra diplomasını aldı.
28.01.2023 Magazin
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü çift, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak birlikte Venedik'e giden ikiliden gondol fotoğrafı geldi. 23 yaşındaki Daner, sevgilisiyle pozunu kalp emojisiyle paylaştı.
25.10.2022 Magazin
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Magazin
Miray Daner'den sevgilisi Oğulcan Engin'e yorum!
Miray Daner'den sevgilisi Oğulcan Engin'e yorum! Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin oyuncu Miray Daner, ile bir süredir gözlerden uzak aşk yaşıyor. Zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan ünlü çiftten Engin, kedisi Miro'yu sevdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu karelere 23 yaşındaki Daner kayıtsız kalamadı.
2.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oğulcan Engin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğulcan engin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.