Miray Daner Kimdir

Miray Daner Kimdir

Miray Naz Daner (15 Ocak 1999, İstanbul) Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı. İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır. Aras Bulut İynemli ve Orçun İynemli'nin kuzenidir.

Miray Daner Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miray daner kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 miray daner kimdir haberi bulunmuştur. Tüm miray daner kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu!
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu! 'Papatyam', 'Medcezir' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Miray Daner, tiyato izlemek için geldiği Kadıköy'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, dijital platformda oynadığı 'Aslı Tuna' karakteri hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
4 Ocak Hudutsuz Sevda yeni bölüm var mı? Bu akşam Hudutsuz Sevda dizisi var mı, bugün Hudutsuz Sevda yayınlanacak mı?
4 Ocak Hudutsuz Sevda yeni bölüm var mı? Bu akşam Hudutsuz Sevda dizisi var mı, bugün Hudutsuz Sevda yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda bu hafta var mı, ? 4 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yok mu? Hudutsuz Sevda'nın bu hafta yeni bölümünün olup olmayacağı merak ediliyor. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in başrolünde yer aldığı dizinin yılbaşı haftası nedeniyle yeni bölümünün yayın akışında yer alıp almaması sorgulanıyor. Peki, Hudutsuz Sevda bu akşam yok mu, bu hafta Hudutsuz Sevda var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümü ne zaman?
4.01.2024 Televizyon
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan ve Sinan Ergin’in oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından İlayda Alişan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
4.11.2023 Magazin
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı!
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı! Hudutsuz Sevda 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni blöüm fragmanında Halil İbrahim'in Yasemin'i ölüyor. Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Yasemin, ilk bölümde yer aldı. İkinci bölümde ölerek diziye veda ediyor. Ötr yandan Halil İbrahim'in savaşı bununla başlıyor.
21.09.2023 Televizyon
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler Hudutsuz Sevda dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi ilk bölümüne büyük tepki geldi. Artvin'de çekimleri yapılan Hudutsuz Sevda dizisinde Karadeniz şivesinin kötü konuşulduğu yorumları sosyal medyada damga vurdu. Özellikle Esra Dermancıoğlu'na gelen şive tepkileri dikkat çekti.
21.09.2023 Televizyon
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor?
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda'nin senaryosuhnu Bahadır Özdener yazıyor. Dizide kısa bir süre kalacak Biran Damla Yılmaz da var. Kan davası yüzünden İstanbul'a gelen Halil İbrahim'in hikayesini anlatacak Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda uyarlama mı? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi!
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı belgelendi! Bir süre önce Miray Daner'den ayrılan Oğulcan Engin yeni bir aşka yelken açtı. İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı. Çift, sarmaş dolaş halde kameralara yansıdı.
17.07.2023 Magazin
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı
Miray Daner'in yeni aşkıyla teknede romantik anları! Oturduğu yerden kalkmadı Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Magazin
Haziran ayında dolu yağdı! Her yer beyaza büründü
Haziran ayında dolu yağdı! Her yer beyaza büründü Sivas’ta bir köyde misket büyüklüğünde dolu yağdı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
30.06.2023 Yaşam
Düğünde görüntülenen Miray Daner'den 'evlilik' cevabı!
Düğünde görüntülenen Miray Daner'den 'evlilik' cevabı! Cihan Şimşek ile uzun yıllardır aşk yaşadığı Sinem Şimşek, geçtiğimiz gün dünyaevine girdi. Düğünde yakın arkadaşlarını yalnız bırakmayan Miray Daner, evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
25.06.2023 Magazin
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Magazin
Ünlüler ödül töreninde şıklık yarışına girdi!
Ünlüler ödül töreninde şıklık yarışına girdi! Kendi alanlarında başarılı olan ve farklı stilleriyle birçok insana ilham veren isimler önceki akşam düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi. Özellikle genç oyuncular şıklıklarıyla geceye damga vurdu. Hazar Ergüçlü, Miray Daner ve Hafsanur Sancaktutan törenin en göze çarpan ünlülerinden oldu.
15.06.2023 Magazin
Miray Daner'den bikinili pozlar geldi!
Miray Daner'den bikinili pozlar geldi! Şarkıcı Seda Sayan işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, tatil sezonunu açtı. Daner, mavi bikinisiyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.
11.06.2023 Magazin
Miray Daner'den Oğulcan Engin açıklaması ve ihanet yanıtı!
Miray Daner'den Oğulcan Engin açıklaması ve ihanet yanıtı! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktaladı. Sosyal medyada paylaştıkları romantik pozlarıyla konuşulan ikiliden Daner, önceki gün katıldığı partide, merak konusu olan ayrılığa dair sessizliğini bozdu ve "Aşkın bitme nedeni ihanet mi?" sorusunu yanıtladı.
4.06.2023 Magazin
Aşk bitti dostluk baki! Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı
Aşk bitti dostluk baki! Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner çiftinin evlenileceği konuşuluyordu. Daner ve Engin'in iki yıllık ilişkisi bitti. Sessiz sedasız 15 gün önce ayrılan çift, yakın çevresine bakın ne söyledi.
15.05.2023 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı bitti!
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı bitti! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner çiftinin evlenileceği konuşuluyordu. Daner ve Engin'in iki yıllık ilişkisi bitti. Sessiz sedasız 15 gün önce ayrılan çift, yakın çevresine bakın ne söyledi.
14.05.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Ayrılıkları iddia edilmişti! Oğulcan Engin'i Miray Daner zor sakinleştirdi
Ayrılıkları iddia edilmişti! Oğulcan Engin'i Miray Daner zor sakinleştirdi Ünlü oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık nedeni olarak da Miray Daner'in eski flörtüne attığı mesaj öne sürülmüştü. Önceki akşam Karaköy'de görüntülenen çiftten Oğulcan Engin'e bu iddialar sorulunca ünlü isim çok sinirlendi.
24.03.2023 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı! İlişkiyi bir mesaj bitirdi
Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı! İlişkiyi bir mesaj bitirdi Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner bir süredir mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden evlilik haberi beklenirken ayrılık haberi geldi. Miray Daner ve Oğulcan Engin yolları ayırdı. İşte ilişkinin bitme nedeni...
22.03.2023 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin taşınıyor!
Miray Daner ve Oğulcan Engin taşınıyor! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve Miray Daner, yaşanan deprem felaketi sonrası harekete geçti. Levent'teki rezidanstan çıkmak isteyen ünlü çift evlerini iddiaya göre 250 bin TL’ye kiraya vermek için kolları sıvadı.
7.03.2023 Magazin
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi!
Eğitim hayatını ihmal eden Miray Daner, 24 yaşında liseyi bitirdi! 'Vatanım Sensin' dizisindeki performansıyla büyük başarı yakaladıktan sonra birçok projede rol alan, şimdilerde eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner, tamamen oyunculuk kariyerine odaklanıp, eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra diplomasını aldı.
28.01.2023 Magazin
Avustralyalı yıldızın Miray Daner'e benzerliği olay oldu!
Avustralyalı yıldızın Miray Daner'e benzerliği olay oldu! Avustralyalı yıldız Katherine Langford, oyuncu Miray Daner'e benzetildi. Üstelik ikisi de aynı boyda ve kiloda...Saçları ve gözleri de tıpatıp aynı. İkilinin benzerliği sosyal medyada gündem oldu.
17.11.2022 Magazin
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı da ihmal etmedi.
9.11.2022 Magazin
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü çift, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak birlikte Venedik'e giden ikiliden gondol fotoğrafı geldi. 23 yaşındaki Daner, sevgilisiyle pozunu kalp emojisiyle paylaştı.
25.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Miray Daner Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miray daner kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.