Evlendi

Evlendi

Son dakika evlendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.265 evlendi haberi bulunmuştur. Tüm evlendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Türkiye'de 20 yılda arttı! İki milyon kişi yollarını ayırdı
Türkiye'de 20 yılda arttı! İki milyon kişi yollarını ayırdı Türkiye'de son 20 yılda evlenme oranı düşerken, boşanma oranı yükseldi. 2004'te 615 bin 557 olan evlenen çift sayısı, 2023'te 565 bin 435'e geriledi. 91 bin 22 olan boşanma sayısı da 171 bin 881'e yükseldi. Boşananların sayısının yüzde 89 arttığı son 20 yılda; 11 milyon 800 bin 266 çift evlendi, 2 milyon 559 bin 910 çift yollarını ayırdığı açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından da Miss World'de Dünya Güzeli olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Akın, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Doğumuna sayılı günler kala ünlü manken, ailesiyle poz verdi.
5.04.2024 Magazin
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? Yaptığı paylaşım kafa karıştırdı ‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Adını gizlediği erkek arkadaşıyla çekildiği karesine yazdığı "Kocam benim" mesajıyla kafa karıştıran Önal'ın, evlenip evlenmediği merak konusu oldu.
3.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü Oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, sevgilisiyle evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.
21.03.2024 Magazin
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi!
Sosyal medya fenomeni beyaz hayal etti, siyah giydi! Depremzede sosyal medya fenomeni Melike Ağır, Hatay'ın Belen İlçesinde polis memuru Muhammet Ali Göksoy ile evlendi. Herkes gibi beyaz gelinlik giymeyi hayal ettiğini belirten Ağır,siyah gelinlikle evlendi.
8.03.2024 Gündem
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Magazin
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler Ebru Gündeş ile Murat Özdemir, 2023 yılının aralık ayında başlayan ilişkilerini bugün nikâh masasına taşıdı. Çift, bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda sade bir törenle dünya evine girdi.
27.02.2024 Magazin
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi?
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi? Ünlülerin özel hayatı merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş'in yeni bir ilişkiye başladığı haberi sonrası akıllara, "hangi ünlü kaç kez evlendi?" sorusunu getirdi. Biz de evlenme rekoru kırmış isimleri derledik.
24.02.2024 Magazin
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var?
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var? Türk sinemasının afrodit lakaplı sanatçısı Banu Alkan evlendi. 2 yıl önce nişanlandığı Kemal Yıldız ile evlenen Banu Alkan önceki gün dünyaevine girdi. Peki Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli?
14.02.2024 Magazin
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan, 2 yıldır birlikte olduğu Kemal Yıldız isimli sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
14.02.2024 Magazin
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları Türkiye, geçen yıl 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısıyla sarsıldı. 53 bin 537 vatandaşımızı kaybettiğimiz büyük felaketin yıl dönümünde spor dünyası anma mesajları yayımladı.
6.02.2024 Süper Lig
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı!
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı! Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kızı oldu. Sosyal medyayı sık kullanan Sinem Kobal, dün ilk göz ağrısı kızı Lalin'le ev hallerini paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.
21.01.2024 Televizyon
Burcu Biricik hamile mi? Burcu Biricik ne zaman evlendi, eşi kim? Bebeğin cinsiyeti ne?
Burcu Biricik hamile mi? Burcu Biricik ne zaman evlendi, eşi kim? Bebeğin cinsiyeti ne? Camdaki Kız dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Burcu Biricik hamile mi? Verdiği bir röportajda hamile olduğunu açıklayan Biricik, bebeğin 3,5 aylık olduğunu açıkladı. Peki Burcu Biricik ne zaman evlendi? Burcu Biricik'in bebeğinin cinsiyeti ne?
18.01.2024 Televizyon
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi!
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi! Türkiye Güzeli seçilen ve 1952 yılında ABD’de düzenlenen dünyanın ilk 'Miss Universe’ yarışmasında ülkemizi temsil eden Gelengül Tayfuroğlu hayatını kaybetti.
11.01.2024 Magazin
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evlendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.