Ev Fiyatları Düşer Mi

Ev Fiyatları Düşer Mi

Son dakika Ev fiyatları düşer mi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ev fiyatları düşer mi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ev fiyatları düşer mi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Fiyatları Düşer Mi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev fiyatları düşer mi gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 ev fiyatları düşer mi haberi bulunmuştur. Tüm ev fiyatları düşer mi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar düşüyor, ev sahipleri geri adım atıyor!  Konut fiyatlarında  köpük eriyor, yeni dönem başlıyor
Fiyatlar düşüyor, ev sahipleri geri adım atıyor! Konut fiyatlarında köpük eriyor, yeni dönem başlıyor Kiracılara güzel haber geldi. Ev sahiplerinin kira fiyatlarına fahiş zam yapması pek çok kiracının ev sahibi olma istediği tetikledi. Ancak satılık konut fiyatları da kira ile doğru orantılı olan arttı ve ev alma planları askıya alındı. Ev satılarında satıcının üstünlüğü sona erdi, mülk sahipleri pazarlık masasına oturdu. Evde köpük fiyat erirken, indirim yapılmaya başladı. İşte ev sahibi - kiracı herkesi yakından ilgilendiren konunun ayrıntıları...
14.08.2023 Ekonomi
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu İftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesi Bursa’da 6 liradan satılacak.
21.03.2022 Ekonomi
Konutta KDV indirimi nedir, ne demek? Ev fiyatları düşer mi 2022? Konutlarda KDV indirimi 2022 hakkında merak edilenler…
Konutta KDV indirimi nedir, ne demek? Ev fiyatları düşer mi 2022? Konutlarda KDV indirimi 2022 hakkında merak edilenler… Gelir İdaresi Başkanlığı odalar, sektör temsilcileriyle gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında ikili KDV sistemine yönelik kapsamlı bir çalışma yaptı. Sektör temsilcileri konutta 1-2 metreyi geçmesi durumunda yüzde 18 KDV ödenmesinin usulsüz uygulamaları da beraberinde getirdiğini söyledi. Peki, Konutta KDV indirimi nedir, ne demek? Ev fiyatları düşecek mi?
21.03.2022 Ekonomi
Ev alacaklara kötü haber! Zam üstüne zam geliyor, fiyatlar günlük olarak değişiyor
Ev alacaklara kötü haber! Zam üstüne zam geliyor, fiyatlar günlük olarak değişiyor Ev sahibi olmak isteyenler kamu bankalarının faiz indirimine gitmesi sonrası harekete geçti. Faiz oranlarının düşürülmesi ve buna bağlı olarak döviz piyasalarında yaşanan ani değişimlerin en çok etkilediği sektörlerin başında gelen gayrimenkul sektörü yeni bir çıkmaza girdi. Mülk sahipleri evlerinin fiyatını günlük olarak değiştirmeye başladı. Kimileri ise zam söylentisinden dolayı satılık ev ilanlarını yayından kaldırdı. Birçok kişi ev sahiplerinin satıştan vazgeçmesi nedeni ile tapudan döndü.
2.12.2021 Ekonomi
Zam gelecek, fiyatlar artacak! 'Almak hayal olacak'
Zam gelecek, fiyatlar artacak! 'Almak hayal olacak' Zam gelecek. Uzun süredir artan fiyatlar gündemdeydi. Yapılan yeni açıklamada, önümüzdeki süreçte fiyatların daha da artacağı vurgulandı. Ev almak isteyenler için tamamlanmamış projelerin son fırsat olduğuna dikkat çekildi. Artan girdi maliyetleri gayrimenkul sektöründe yeni proje üretme sürecini yavaşlatırken, fiyatları artırıyor. Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, “Tamamlanmış projeler hala fırsat barındırıyor” dedi
3.10.2021 Ekonomi
Ev fiyatları düşer mi? Satılık ev fiyatları ve konut kiraları ne zaman düşer?
Ev fiyatları düşer mi? Satılık ev fiyatları ve konut kiraları ne zaman düşer? sahibindex Konut Piyasası Görünümü" raporunun dokuzuncusu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. “sahibindex Konut Piyasası Görünümü" raporuna göre, yıllık kira artış oranı geçen aya göre İstanbul’da 8,4 yüzde puan, Ankara’da 1,8 yüzde puan ve İzmir’de 6,8 yüzde puan yükseldi. Temmuzda yüzde 37,9 olan ilan fiyatındaki yıllık artış oranı ağustosta yüzde 38,9 oldu. Söz konusu raporun yayınlanmasıyla vatandaşları satılık ve kiralık evlere yönelik araştırması da arttı. Peki, Ev fiyatları düşer mi? Satılık ev fiyatları ve konut kiraları ne zaman düşer?
11.09.2021 Gündem
Ev alacakları ilgilendiriyor! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz
Ev alacakları ilgilendiriyor! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz Ev almak isteyen herkes en az maliyet ile ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Uzun süre düşük faiz oranları uygulayan bankalar kademeli olarak faiz artırımına gitti. Şu an konut kredilerinde faizler yüksek seviyelerde seyrediyor. Konut fiyatlarında da yükselme trendi var. Uygun fiyatlara ev bulmak zorlaşırken bazı yöntemler neredeyse yarı yarıya ucuza ev sahibi olunmasını sağlıyor.
17.02.2021 Ekonomi
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Zam geliyor
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Zam geliyor Es sahibi olmak isteyenleri ilgilendiren önemli açıklama. Zam geliyor. Yapılacak zamlar yüzde 50'ye kadar ulaşacak. Zamlar kademeli olarak yapılacak. Stoklar eridi. Üretici firmalar yükselen maliyetlerin ev satış fiyatlarına yansıyacağını duyurdu. Gayrimenkul sektörü temsilcileri artan maliyetler nedeniyle ‘Zam kapıda’ diyor. Stok konutların tükendiğini, yeni yapılacak projelerde yeni fiyat listelerinin çıkacağını belirten sektör temsilcilerine göre bu yıl kademeli olarak yüzde 50’ye varan fiyat artışı yapılacak.
24.01.2021 Ekonomi
Satılık ev fiyatları arttı mı? Kasım ayı satılık daire fiyatı en çok artan iller ve ilçeler!
Satılık ev fiyatları arttı mı? Kasım ayı satılık daire fiyatı en çok artan iller ve ilçeler! Türkiye’de Kasım 2020 Emlak Endeksi’ni açıklandı! Verilere göre; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Adıyaman, Antalya, Eskişehir ve Sakarya geldi. Emlak fiyatlarında yaşanan hareketliliği gösteren veriler, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi Anadolu’da yaşanan hareketlenmenin devam ettiğini de gösterdi.
13.12.2020 Ekonomi
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! 3 formül gündemde: Faizsiz, 2 yıl ödemesiz kredi desteği
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! 3 formül gündemde: Faizsiz, 2 yıl ödemesiz kredi desteği Kira fiyatlarındaki artış son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki fiyat artışlarının önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, deprem kaynaklı konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini ve dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını söyledi. Peki yeni dönemde kira fiyatlarında ciddi bir düşüş olacak mı? Vatandaşlara ödeme kolaylığı sunulacak mı? İşte ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren konun detayları...
13.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz
Bakan Özhaseki duyurdu: 1 ay içinde 50 bin kadar konutu teslim edeceğiz Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir belediye başkanının önce bir para yönetimini bilmesi lazım. İki, insan yönetimini bilmesi lazım. Üç, mekan yönetimini bilmesi lazım. Dört problem yönetimini bilmesi lazım. Beş zaman ve problem yönetimini bilmesi lazım. Son olarak da algı yönetimini bilmesi lazım. Özellikle bizdeki muhalefetin belediyecilik anlayışında saydığım 5 yönetimi bilmeksizin sadece ve sadece büyük paralar organizasyonlara vererek algı yönetimiyle uğraştıkları da acı bir gerçek" dedi. Özhaseki, depremin yaralarının sarıldığına da dikkat çekerek, 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.
31.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
Kira fiyatları düşer mi? Kiraya yüzde 25 artış limiti uygulanıyor mu?
Kira fiyatları düşer mi? Kiraya yüzde 25 artış limiti uygulanıyor mu? Koronavirüs, enflasyonun etkisi derken emlak fiyatları aldı başını gitti. Başını sokacak bir ev bulmaya çalışan vatandaşlar artan konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki ,kira fiyatları düşer mi?
1.08.2022 Ekonomi
Konut fiyatlarının artışıyla ilgili flaş açıklama! 'Artık düşmez' dedi ve ekledi: İnternet siteleri...
Konut fiyatlarının artışıyla ilgili flaş açıklama! 'Artık düşmez' dedi ve ekledi: İnternet siteleri... Konut fiyatlarının artışıyla ilgili flaş açıklama geldi. Sektör temsilcilerinden kritik toplantı. Konut fiyatları düşecek mi? Konut fiyatları artacak mı? sorusunu ev almak ya da satmak isteyen herkes merak ediyor. Konut sektörünün temsilcileri, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya geldikleri toplantıyı değerlendirdi. Toplantıda konut fiyatlarının artış sebebinden, konut sektöründeki fiyatları yukarıya çeken fırsatçılarla ilgili bir dizi konular konuşuldu. Toplantı sonrası açıklama yapan Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu konut fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Altan Elmas bakanlıkça, konut fiyatlarındaki artışlardan bazı internet sitelerinin de sorumlu olduğunun tespit edildiğini hatırlatarak konut fiyatlarının artıp artmayacağına ilişkin bilgiler verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.05.2022 Ekonomi
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Faiz oranları düştü, fiyatlar yüzde 100 arttı
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Faiz oranları düştü, fiyatlar yüzde 100 arttı Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev alacaklara üç paketlik müjdeli haber geldi. İlk defa konut sahibi olacaklar 10 yıl vade ve 0,99 faiz oranıyla, döviz hesabı ve altınlarını bozduranlar da 0,89 faizle ev kredisi alabilecek. Düşen faiz oranları sonrası fırsatçılar harekete geçti. Ev fiyatları ikiye katlandı, uyarılar art arda geldi. Fırsatçılar İstanbul başta Ankara, İzmir ve Adana olmak üzere birçok ildeki ev fiyatlarını yüzde yüz oranında arttırdı. İşte konut kredilerinde faizlerin düşmesinin ardından sektörde yaşanan son gelişmeler...
13.05.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek Ev ve araba almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Balon sönecek, fiyatlar düşecek. Yatırım için bekleyenler karlı çıkacak. Uzun süredir yükseliş trendinde olan ikinci el araba ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Fiyatlardaki fahiş artış nedeniyle birçok kişi ev ya da araba almak için doğru zamanı bekliyordu. Fiyatlar her geçen gün yukarı yönlü hareketini sürdürürken araba ve ev fiyatlarının düşeceği tarih duyuruldu. Ne oldu da ikinci el araba fiyatları bu kadar yükseldi? Bir araba fiyatı ev fiyatına tekabül ediyor. Ancak yatırım amacı ile alınan evin kira getirisi olacakken, arabanın en az 3 bin lira gideri bulunuyor. Peki ne yapmak gerekiyor? Alım için ne zaman harekete geçmek gerekiyor? İşte ikinci el araba ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
Kirada oturan başkan da fiyatlara isyan etti
Kirada oturan başkan da fiyatlara isyan etti Ukrayna- Rusya savaşı sonrası başlayan göçle birlikte Antalya'da kira fiyatları, astronomik rakamlara ulaştı. Kirada oturduğunu belirten Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Ev sahibim ne yapacak, ben de bilmiyorum. 3-4 misline çıkan kiralar, şehirde yaşayanlar için risk oluşturmaya başladı. 1+1'ler 13 bin TL aylık, 12 ay kiraya veriliyor" dedi.
22.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için...
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor...
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor... Sebze fiyatlarındaki artış devam ederken, indirim müjdesi geldi. Domates, patlıcan, salatalık, sivri biber, kabak ve dolmalık biber fiyatları bir haftada yarı yarıya düştü. Sebze fiyatlarının yaklaşık üç kat arttığını belirten sektör temsilcileri, yeni mahsulle birlikte fiyatların 20 gün içinde normal seviyesine ineceğini duyurdu. 20 gün içinde fiyatların daha da düşmesini beklediklerini dile getiren üreticiler, “Bütün fiyatlar yarı yarıya düşmüş durumda. Bu düşüş devam edecek. Havaların ısınmasıyla tüketicilerimiz daha ucuza ürün yiyeceklerdir” ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
Emeklilere müjde! Maaş düzenlemesi geliyor, emekli aylıkları artıyor, zamdan farklı...
Emeklilere müjde! Maaş düzenlemesi geliyor, emekli aylıkları artıyor, zamdan farklı... Emekliye güzel haber! Bakan Bilgin duyurdu. Milyonlarca kişi bekliyordu. Emekli maaşları ile ilgili harekete geçiliyor. Yeni yıl ile birlikte SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensubu tüm emekli vatandaşların maaşlarına zam yapılacak. Zam oranları henüz netlik kazanmadı. Ancak emekli aylıkları ile ilgili bir düzenleme yapılması gündemde. Yeni düzenleme ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Şu an en düşük emekli maaşı 1.500 lira. Düzenleme sonra bu miktar artacak. Çok kapsamlı bir düzenleme yapılacak. İşte emekli maaşını artıracak düzenleme ile ilgili detaylar....
13.12.2021 Emekli
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar... Ev almak yada kiralamak isteyenler 'ev fiyatları yükselecek mi?' diye merak ediyor. Pandemi ile birlikte evde geçirilen süreler arttı ve ev alırken düşünülen detaylar değişti. Artık daha çok bahçeli giriş katları ve terası olan evler tercih edilmeye başladı. Salgın nedeni ile uzaktan çalışma modelinin bir şok sektörde uygulanması ise yazlık bölgelere olan ilgili arttırdı. Ev fiyatlarında yüzde 62'lik artış oldu. Yaz aylarına doğru fiyatların daha da artması bekleniyor.
17.02.2021 Ekonomi
Konut fiyatları yükselişte mi? Ev fiyatları düşecek mi?
Konut fiyatları yükselişte mi? Ev fiyatları düşecek mi? Ev sahibi olmak isteyenler konut fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Konut kredilerinde görülen düşüş ev fiyatlarının yükselmesine neden olmuştu. Konut kredileri yükselme eğilimini sürdürürken ev alacaklar konut fiyatlarında son durumu merak ediyor. Konuyla ilgili Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklama yapıldı. TCMB'nin açıklaması özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'den ev almak isteyenler için yol gösterici nitelikte.
17.11.2020 Ekonomi
Ev fiyatları düşecek mi? Satılık konut fiyatı en çok artan iller ve ilçeler!
Ev fiyatları düşecek mi? Satılık konut fiyatı en çok artan iller ve ilçeler! Ekim 2020 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum, ve Sakarya geldi. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde yaşanan hareketlilik de gözlerden kaçmadı. Peki, Ev fiyatları düşecek mi? İşte Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il...
17.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ev Fiyatları Düşer Mi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev fiyatları düşer mi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.