Eurocontrol

Eurocontrol

Son dakika EUROCONTROL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EUROCONTROL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EUROCONTROL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eurocontrol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eurocontrol gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 eurocontrol haberi bulunmuştur. Tüm eurocontrol haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) 25-31 Mart dönemini kapsayan hava trafik istatistiklerine göre İstanbul Havalimanı günlük 1328 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
4.04.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı’nın (EUROCONTROL) Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu’nda İstanbul Havalimanı, 26 Şubat -3 Mart 2024 döneminde günlük ortalama 1321 uçuş ile Avrupa’daki en yoğun havalimanı oldu.
6.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türk hava sahası yerli ve milli imkanlarla izlenecek
Bakan Uraloğlu: Türk hava sahası yerli ve milli imkanlarla izlenecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk mühendislerince geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli sivil gözetim radarının saha kabulünün başarıyla yapıldığını ve Gaziantep Havalimanı'nda hizmete hazır olduğunu bildirdi. Uraloğlu, farklı bölgelere de kurulması hedeflenen proje ile 1 milyon kilometrekarelik Türk hava sahasının tamamının yerli ve milli imkanlarla izlenebileceğini kaydetti.
18.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nda mevcut kaynakların en etkin şekilde kullanılabilmesi amacıyla "Eş Zamanlı Bağımsız Üçlü Paralel Pist Operasyonları (Triple RWY Operations TRO)" uygulaması için 2022'den beri çalıştıklarını belirterek, "Uygulamanın hayata geçirilmesiyle İstanbul Havalimanı'na 3 uçağın aynı anda bağımsız üçlü iniş ve kalkış yapabilmesi imkânı kazandırılacak." dedi.
10.02.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede
İstanbul Havalimanı Avrupa’da zirvede İstanbul Havalimanı, EUROCONTROL tarafından hazırlanan 29 Ocak-4 Şubat tarihli günlük uçuş raporunda, günlük ortalama bin 309 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ise günlük 614 uçuşla Avrupa'daki en yoğun 10 havalimanı arasında yer aldı.
8.02.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu'na göre 1375 uçuş ile 2023 yılının Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
19.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL)'nın, yeni yılın ilk haftası verilerine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 329 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
9.01.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede yer aldı
İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede yer aldı İstanbul Havalimanı, Haziran ayının ilk haftasında günlük ortalama bin 423 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Antalya Havalimanı da günlük 819 uçuş ortalamasıyla ilk 10'da yer almayı başardı.
8.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 15-21 Mart dönemine ilişkin hava trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1274 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
26.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) şubat ayına ilişkin Hava Trafik raporuna göre, İstanbul Havalimanı bin 269 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.03.2023 Ekonomi
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı
THY 2022'yi net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı Türk Hava Yolları (THY), kovid-19 pandemisinin ardından talepteki güçlü toparlanmayla birlikte 2022 yılını net 2.7 milyar dolar kâr ile tamamladı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Pandemi sonrası elde ettiğimiz başarıda, tüm mesai arkadaşlarımızın emeği ve ekip ruhu var" dedi.
1.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde İstanbul Havalimanı 13-19 Şubat döneminde bin 280 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.02.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı 2022'de Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı 2022'de Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) 2022 yılı değerlendirmesine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 156 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
2.01.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa birincisi
İstanbul Havalimanı Avrupa birincisi İstanbul Havalimanı, günlük uçuş ortalamasıyla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
26.11.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) kapsamlı değerlendirme raporuna göre 3-9 Kasım 2022 dönemine İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 232 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
11.11.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri yüzde 15 azalacak
İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri yüzde 15 azalacak İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri Gelişmiş Yer Hareketleri Rehberlik ve Kontrol Sisteminin (A-SMGCS) üçüncü aşaması olan Yönlendirme Seviyesi ile yüzde 15 azalacak.
10.11.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde yer aldı
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde yer aldı Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatının (EUROCONTROL) 19-26 Eylül’ü kapsayan haftaya ilişkin yayınladığı rapora göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 286 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
27.09.2022 Ekonomi
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli? Haluk Pekşen öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Sorularına yanıt aranıyor. CHP'li eski Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Peki, Haluk Pekşen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli?
16.09.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı (EUROCONTROL) tarafından yayınlanan ağustos ayı raporuna göre İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 328 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
14.09.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı geçen hafta Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
İstanbul Havalimanı geçen hafta Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu İstanbul Havalimanı, 24-30 Ağustos döneminde Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında günlük ortalama bin 310 uçuşla birinci sırada yer aldı.
31.08.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda check-in süresi 1 dakika! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
İstanbul Havalimanı'nda check-in süresi 1 dakika! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakan Adil Karaismailoğlu, "Temmuz ayında yaklaşık 7 milyon yolcuya hizmet veren İstanbul Havalimanı'nda check-in süresi, sadece 1 dakika. Avrupa'nın en yoğun havalimanı olan İstanbul Havalimanı, verdiği hizmet ile adından söz ettiriyor" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı sefer sayısıyla Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı sefer sayısıyla Avrupa’nın zirvesinde  Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (Eurocontrol) 25-31 Temmuz tarihli verilerine göre, İstanbul Havalimanı günlük bin 335 uçuş ile Avrupa havalimanları arasında birinci oldu. 
1.08.2022 Ekonomi
Avrupa'da en yoğun İstanbul Havalimanı oldu
Avrupa'da en yoğun İstanbul Havalimanı oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) 13-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen hava trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı bin 333 uçuş ile Avrupa'nın Paris Paris Charles de Gaulle ve Amsterdam Schiphol Havalimanı'nı geride bırakarak en yoğun havalimanı oldu.
20.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eurocontrol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eurocontrol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.