Etnospor

Etnospor

Son dakika Etnospor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Etnospor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Etnospor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etnospor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etnospor gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 etnospor haberi bulunmuştur. Tüm etnospor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katliamların önüne geçmek için her türlü gayreti göstereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katliamların önüne geçmek için her türlü gayreti göstereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizler de Gazze başta olmak üzere yakın coğrafyamızda süregiden krizlerin, katliamların ve acıların önüne geçmek için elimizden gelen her türlü gayreti sergilemeye devam edeceğiz." dedi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan İş İnsanı Kemal Coşkun'un cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İş İnsanı Kemal Coşkun'un cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coşkun Et ve Et Mamulleri Kurucusu Kemal Coşkun'un Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
9.03.2023 Gündem
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başarıyla bitireceğiz Türkiye Gençlik Vakfı 5. Olağan Genel Kurul ve 6. Gençlik Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özgürlük diyenlerin maskeleri inince altından faşist suratları belirdi. Bu ülkenin 85 milyon insanının her biri birinci sınıf vatandaşımızdır. Bizim ne terör örgütlerine ne sapkın akımlara ne de diğer ülkelere kaptıracak tek bir evladımız yoktur. Benim karşımda şu anda muhafazakar devrimciler var. Ben muhafazakar devrimcilerle 2023’ü başarıyla bitireceğimize inanıyorum" dedi.
9.10.2022 Siyaset
4'üncü Dünya Göçebe Oyunları kapanış programıyla sona erdi
4'üncü Dünya Göçebe Oyunları kapanış programıyla sona erdi Bursa’nın İznik ilçesinde düzenlenen 4’üncü Dünya Göçebe Oyunları sona erdi. Kapanış programında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, “Türk Devletleri Teşkilatı üye ülkelerini ve farklı kıtalardan gelen göçebe kültürüne sahip ülkelerini sporun evrensel ve kuşatıcı diliyle bir araya getirdik. Hep birlikte şunu gördük; bu oyunların kazananı kardeşliktir. Bu oyunların kazananı sevgidir. Bu oyunların kazananı saygıdır, birliktir, beraberliktir” dedi.
2.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açılış töreninde 'barış' vurgusu: Bu oyunların özgür bir iş birliği platformu olduğuna inanıyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açılış töreninde 'barış' vurgusu: Bu oyunların özgür bir iş birliği platformu olduğuna inanıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Göçebe Oyunları Açılış Etkinlikleri'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, oyunların önemine vurgu yaparak "Bölgemizin dini, etnik çatışmalarla, gerilimlerle, krizlerle kavrulduğu bir dönemde barışı, dayanışmayı, yardımlaşmayı esas alan bu oyunların özgün bir iş birliği platformu olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullandı.
29.09.2022 Siyaset
Dünya göçebe oyunları nedir, Dünya göçebe oyunları ilk ne zaman gerçekleşti? Katılan ülkeler, spor ve dalları!
Dünya göçebe oyunları nedir, Dünya göçebe oyunları ilk ne zaman gerçekleşti? Katılan ülkeler, spor ve dalları! Dünya Göçebe Oyunları bugün İznik'te başlıyor. Özel oluşturulan alanda 2 Ekim’e kadar sürecek oyunlara 13 branşta 102 ülkeden 3 binin üstünde sporcu katılacak. Peki, Dünya göçebe oyunları nedir, Dünya göçebe oyunları ilk ne zaman gerçekleşti? Katılan ülkeler, spor ve dalları…
29.09.2022 Şampiy10
Emine Erdoğan’dan Büyükşehir’in ‘Sıfır Atık’ çalışmalarına övgü
Emine Erdoğan’dan Büyükşehir’in ‘Sıfır Atık’ çalışmalarına övgü Etnospor Kültür Festivali’nde Büyükşehir Belediyesinin standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sıfır atık projesi çerçevesinde yapılan el sanatlarını yerinde inceledi.
15.06.2022 Gündem
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret
Emine Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali'ne ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 5. Etnospor Kültür Festivali etkinlik alanını ziyaret etti.
10.06.2022 Siyaset
Etnospor Kültür Festivali İstanbul’da başladı
Etnospor Kültür Festivali İstanbul’da başladı Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen 5. Etnospor Kültür Festivali başladı
10.06.2022 Diğer Sporlar
Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor
Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor  Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan 5. Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında, "Türkiye böylelikle geleneksel sporların aslında dünyadaki önemli bir merkezi haline geliyor. Bu Türkiye'nin cazibesine de, değerine de değer katıyor" dedi.  
7.06.2022 Siyaset
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
4. Dünya Göçebe Oyunları için geri sayım! Bakan Kasapoğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, ’4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’ öncesinde düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, 4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’nın İznik Gölü’nde kurulan 473 bin metrekare alanda oynanacağı bilgisi verildi.
13.05.2022 Diğer Sporlar
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival Ardahan'ın doğal ve turistik zenginliklerinin uluslararası tanıtımı amacıyla organize edilen '7'nci Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivali' düzenlendi. Festival kapsamında buz tutan göl üzerinde yapılan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.
13.02.2022 Yaşam
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya veda!
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya veda! Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Fatih Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına ailesinin, sevenlerinin yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı.
25.12.2021 Gündem
Prof. Dr. Teoman Duralı son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Teoman Duralı son yolculuğuna uğurlandı Felsefe Profesörü, biyolog, akademisyen ve düşünür Prof. Dr. Teoman Duralı, son yolculuğuna uğurlandı.
7.12.2021 Gündem
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı
Sezai Karakoç son yolculuğuna uğurlandı Şair, yazar Sezai Karakoç, Şehzadebaşı Camii'nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
17.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun babasıyla telefonla görüşerek başsağlığı mesajını iletti.
23.10.2021 Gündem
Survivor İsmail Balaban kimdir?
Survivor İsmail Balaban kimdir? TV8 izleyicileri tarafından Survivor İsmail Balaban kimdir? Sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılır oldu. Fenomen yarışmada 6 aylık zorlu sürecin sonuna gelindi. Suvivor 2021 şampiyonu İsmail oldu.Peki İsmail Balaban kimdir? İşte detaylar...
25.06.2021 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4. Etnospor Forumu'na videolu mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4. Etnospor Forumu'na videolu mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Etnospor Forumu'na gönderdiği mesajda "Türkiye olarak bu ilgiyi canlı tutarak, ata sporlarımızın daha da yaygınlaşması için yürütülen çabaları desteklemekte kararlıyız" dedi.
10.04.2021 Kültür Sanat
Survivor İsmail Balaban kimdir? Survivor İsmail Balaban nereli, kaç yaşında? İşte Survivor İsmail'in hayatı
Survivor İsmail Balaban kimdir? Survivor İsmail Balaban nereli, kaç yaşında? İşte Survivor İsmail'in hayatı Survivor 2021 birbirinden iddialı isimlerden oluşan yarışmacı kadrosuyla başlıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan Başpehlivan İsmail Balaban bu sezonun en iddialı isimlerinden biri. Kırkpınar başpehlivanlarından olan İsmail Balaban 'sarı fırtına' olarak tanınıyor. Güreş kariyerine, 5 başpehlivanlık ve sayısız derece sığdıran İsmail Balaban, Survivor 2021'de mücadele verecek. Peki, Survivor İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında? İsmail Balaban nereli? İşte Survivor İsmail Balaban'ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Eski Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hayatını kaybetti
Eski Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hayatını kaybetti Eski Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Çelikbilek son yolculuğuna uğurlandı.
19.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Etnospor Kültür Festivali paylaşımı Erdoğan, 4. Etnospor Kültür Festivali'nin hayırlı olmasını diledi.
3.10.2019 Siyaset
4. Etnospor Kültür Festivali başladı
4. Etnospor Kültür Festivali başladı Dünya Etnospor Konfederasyonunun (DEK) düzenlediği, dördüncü Etnospor Kültür Festivali bugün başladı. Festival alanına Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Vedat Muriç ve Galatasaraylı Muslera ve Falcao da geldi.
3.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Heveslerini kursaklarında bırakmayı sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Heveslerini kursaklarında bırakmayı sürdüreceğiz Ahlat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Bize kefen biçenlerin heveslerini kursaklarında bırakmayı sürdüreceğiz" dedi.
26.08.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Etnospor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etnospor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.