Esrarengiz

Esrarengiz

Son dakika esrarengiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esrarengiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esrarengiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esrarengiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esrarengiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.302 esrarengiz haberi bulunmuştur. Tüm esrarengiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları son gelişmeleri yorumladı.
25.04.2024 Gündem
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne?
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne? İstanbul'da bulunan Belgrad Ormanı'de 35 günde 3 ceset bulundu. Cesetlerin sırrı hala gizemini korurken cinayet büro dedektifleri araştırmaya devam ederken CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik konuya ilişkin detayları aktardı.
22.03.2024 Gündem
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Petrol heyecanı! Adeta her yerden fışkırıyor
Petrol heyecanı! Adeta her yerden fışkırıyor Türkiye için sevindiren gelişme. Yeni petrol keşfi müjdesi haberi geldi. Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Karacaören köyünün yüksek kesimlerinde adeta her yerden çıkan esrarengiz sıvının petrole işaret olabileceği düşünülüyor.
13.11.2023 Ekonomi
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu Antalya'nın Kaş ilçesindeki taksiciler, taksimetre açmadan, belirlenen sabit fiyatlar üzerinden yolcu taşıyor. Bir yolcunun cep telefonu ile çektiği görüntülerde; taksimetrenin fiyat kısmını kartvizit ile kapatan şoförün, 80 TL tutan yolculuk için 120 TL istediği görüldü.
31.08.2023 Yaşam
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gizli yürütülen adli soruşturma çerçevesinde Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Nisan ayında iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı. Bolu’da esrarengiz kazı olarak adlandırılan, kaza çalışması ile ilgili detaylar merak ediliyor. Alana ev sahibi çiftin dahi yaklaştırılmadığı iddia edilirken, büyük bir gizlilikle devam eden kazıda son durum sorgulanıyor. Peki, Bolu Mudurnu esrarengiz kazı nedir, Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor?
29.07.2023 Gündem
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Sıtkı Toy’a ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 3 aydır yürütülen kazı çalışmasıyla ilgili bölgede çobanlık yapan vatandaş İHA’ya konuştu. İşte detaylar...
29.07.2023 Gündem
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde, yaşlı bir çifte ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı’nın adli soruşturma talimatıyla 3 aydır kazı yapılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nden getirilen 15 madenci tarafından yerin metrelerce altında yapılan ve büyük gizlilik içerisinde yürütülen esrarengiz kazıda ne arandığıyla ilgili bilgi verilmiyor.
28.07.2023 Gündem
Kars'ta polis, kadın kıyafetiyle dolaşan erkeği arıyor
Kars'ta polis, kadın kıyafetiyle dolaşan erkeği arıyor Kars'ta kadın kıyafeti giyerek mahallelerde dolaşan erkek tedirginlik yarattı. Vatandaşların şikayeti üzerine polis ekipleri, cadde ve sokaklarda bu kişiyi arıyor. Halitpaşa Mahallesi'nde perşembe günü saat 06.30 sıralarında vatandaşlar, kadın kıyafeti giymiş, sırt çantasıyla dolaşan erkeği fark edip, fotoğrafını çekerek polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polisi gören şüpheli, sırt çantası ve eşyalarını bıkarak kaçtı. 4 bin 500 nüfuslu mahallede dün sabah saatlerinde şüpheli kişi, bir kez daha ortaya çıktı.
17.06.2023 Gündem
Ordu'da esrarengiz olay! Denizden ikinci ceset çıkarıldı
Ordu'da esrarengiz olay! Denizden ikinci ceset çıkarıldı Ordu’da sabah saatlerinde deniz kenarına vurmuş halde bulunan erkek cesedinin ardından, dalgıç polis ekipleri bir cesede daha ulaştı. Hayatını kaybeden iki kişinin akraba oldukları öğrenildi.
8.06.2023 Yaşam
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
İstanbul'da esrarengiz olay! Komşular fark etti, sandalyede oturur halde buldular
İstanbul'da esrarengiz olay! Komşular fark etti, sandalyede oturur halde buldular Gümüşsuyu’nda İran uyruklu 41 yaşındaki bir adam, yalnız yaşadığı evinde sandalyede oturur halde ölü bulundu. Polis yaptığı incelemede darp ve kesi izine rastlamazken, evde ise çok sayıda alkol şişesi buldu. Kat'i ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye gönderilen adamın, alkol komasına girip öldüğü düşünülüyor.
14.03.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu Robert Blake hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Robert Blake hayatını kaybetti ABD yapımı 'Baretta' dizisinin yıldızı Robert Blake 89 yaşında kalbinde yaşadığı rahatsızlık sonucu hayata veda etti.
10.03.2023 Magazin
Şırnak'ta görenler şoke oldu! Gökyüzünde esrarengiz cisim paniği
Şırnak'ta görenler şoke oldu! Gökyüzünde esrarengiz cisim paniği Şırnak'ta gökyüzünde bulutların arasında beliren üç farklı cisim vatandaşlar arasında heyecan ve paniğe neden oldu.
7.03.2023 Yaşam
Yerden gökyüzüne doğru yükselen ışık! Ağrı’da şaşırtan görüntü
Yerden gökyüzüne doğru yükselen ışık! Ağrı’da şaşırtan görüntü Ağrı’da akşam saatlerinde yerden gökyüzüne doğru yükselen bir ışık gördüğünü vatandaş o anları kaydetti.
25.02.2023 Yaşam
Sahte AFAD sitesi ile dolandırıcılık yapanlar yakalandı
Sahte AFAD sitesi ile dolandırıcılık yapanlar yakalandı Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrasında tüm Türkiye tek yürek olurken dolandırıcılar da boş durmuyor. İnsanların yardım etmek için deprem bölgesine seferber olduğunu gören dolandırıcılar sahte AFAD sitesiyle kredi kartı bilgisi toplayıp vatandaşları kandırıyor. Bu olaydan sonra emniyet birimler harekete geçti.
11.02.2023 Gündem
Depremden 17 saniye önce görülen esrarengiz olay
Depremden 17 saniye önce görülen esrarengiz olay Diyarbakır'da depremden 17 saniye önce gökte görülen esrarengiz olay görenleri şaşırttı.
11.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esrarengiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esrarengiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.