Esentepe

Esentepe

Son dakika esentepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esentepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esentepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esentepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esentepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 874 esentepe haberi bulunmuştur. Tüm esentepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
'Emniyet mensubuyum' deyip trafikte terör estirdi! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Şişli’de korna çalma meselesi yüzünden iki sürücü arasında tartışma çıktı. Otomobilden inen sürücü, kendisine korna çalan cip sürücüsüne tepki gösterdi. Cipe yumruk atan sürücü otomobilini emniyet şeridine çekerek geri geldi. Trafik polisinin yanında cipin kaput bölümüne basan sürücü trafik polisinin araya girmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görüntülerdeki saldırganın yakalandığını, şahsın emniyet mensubu değil sivil olduğunu duyurdu.
22.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Sultangazi  Esentepe Mahallesi'nde doğal gaz hattında patlama meydana geldi
Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde doğal gaz hattında patlama meydana geldi Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
2.03.2024 Gündem
Weavers satışa çıkarıldı
Weavers satışa çıkarıldı Türkiye tekstil sektöründeki önemli döşemelik ve perdelik kumaş üreticileri arasında yer alan Weavers satışa çıkarıldı.
15.01.2024 Ekonomi
İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı
İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı  Sultangazi'de, iddiaya göre bazı müşterileri uyaran kıraathane sahibiyle bu kişiler arasında tartışma çıktı. Kıraathane sahibi tartıştığı 4 kişiyi dışarı çıkarırken, yarım saat sonra kıraathane silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri çevrede yaptığı incelemede 12 adet boş kovan buldu.
7.01.2024 Gündem
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü İstanbul Valiliği, etkili olan fırtına ve yağışlar sırasında 1 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.12.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Kayseri'de korkunç olay! Anne ve 2 çocuğu 13'üncü kattan düştü
Kayseri'de korkunç olay! Anne ve 2 çocuğu 13'üncü kattan düştü Kayseri'de, 13'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen Nurgül Dal (29) ile çocukları Hamza (7) ve Zümra Dal (5) hayatını kaybetti. Hamza Dal’ın balkondan sarktığı, annesinin de kucağındaki Zümra ile onu tutmak isterken, birlikte düştükleri öne sürüldü.
28.05.2023 Yaşam
Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde bir asker şehit oldu
Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde bir asker şehit oldu Suriye'nin İdlib kentinde üs bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in (24) acı haberi, baba ocağı Aksaray'a ateş düşürdü. Bekar Sevim'in ailesinin, oğullarının şehit haberini ziyarete gittikleri İstanbul Esentepe'de aldıkları belirtildi.
7.05.2023 Gündem
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları!  Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları! Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç görüntüler amatör kameralara yansıdı. Kimi seyir halindeki aracın açık olan kapısından ayağını dışarı çıkararak, kimi ise kafasındaki kuş ile yolculuk yaptı. Trafiğin işlek olduğu yolda ilerleyen elektrikli skuter sürücüsü de tehlikeye aldırış etmedi.
29.04.2023 Yaşam
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim'
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim' Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kimlik kontrolünde ‘Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim’ diyen Murat R.'nin evine giden polis ekipleri, çocukları Yağmur (13) ve Emre R.’yi (10) ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R. gözaltına alındı.
23.03.2023 Yaşam
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Annelik hayali yarım kaldı! Depremzede çocukların yüreğini ısıttı
Annelik hayali yarım kaldı! Depremzede çocukların yüreğini ısıttı Bartın’da depremzede çocuklara bağışlanmak üzere kimliği bilinmeyen bir kadın tarafından Esentepe Mahallesi Muhtarlığına bırakılan poşetten el örgüsü çocuk kıyafetleri çıktı. Kıyafetlerin üzerine iliştirilen kağıtta, “30 sene önce örmüştüm bir çocuğum olur diye ama olmadı. Belki orada bir kızım olur inşallah. 30 seneden beri duruyorlardı
8.03.2023 Yaşam
Şanlıurfa Valisi Ayhan: Hedefimiz 1 hafta içinde hasar tespit çalışmasını bitirmek
Şanlıurfa Valisi Ayhan: Hedefimiz 1 hafta içinde hasar tespit çalışmasını bitirmek Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 200'e yaklaşan ekiple kent genelinde hasar tespit çalışmasının sürdürüldüğünü belirterek, “Şanlıurfa'da 373 bin binamız var. Hedefimiz bir hafta içerisinde hasar tespit çalışmasını tamamen bitirmektir" dedi.
15.02.2023 Gündem
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa'da, husumetli 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada Osman Çetin (37) hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi, gözaltına alındı.
3.02.2023 Gündem
Eşini ve doktor yeğenini öldürüp, intihar etti
Eşini ve doktor yeğenini öldürüp, intihar etti  Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Seyfettin Ç. (41), eşi Evin Ç.'yi (35) tabancayla vurup, doktor yeğeni Haşim Ç.'yi (32) öldürdükten sonra silahı kendisine de ateşledi. Seyfettin Ç. ve eşi Evin Ç., hastanede kurtarılamadı.
5.12.2022 Yaşam
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Ukrayna Altyapı Bakanlığı: Bugün, 290 bin ton tarım ürünü taşıyan 7 gemi Ukrayna limanların yola çıktı
Ukrayna Altyapı Bakanlığı: Bugün, 290 bin ton tarım ürünü taşıyan 7 gemi Ukrayna limanların yola çıktı Ukrayna Altyapı Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün, 290 bin ton tarım ürünü taşıyan 7 gemi Odessa, Çornomorsk ve Pivdennyi limanlarından ayrıldı" ifadelerini kullandı.
3.11.2022 Dünya
Iraklı sevgilisini öldürüp, otomobille kaçarken intihar etti
Iraklı sevgilisini öldürüp, otomobille kaçarken intihar etti Hatay'da Şahin Demir, bir süre önce tartıştığı kız arkadaşı Irak uyruklu Sidra Tameemi'yi (32) evinin önünde tabancayla vurarak öldürdükten sonra otomobille kaçarken direksiyonda aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi.
1.11.2022 Yaşam
Evine hırsızlık için girdiği kadını öptü! "Rüya mı, gerçek mi emin olamadım"
Evine hırsızlık için girdiği kadını öptü! "Rüya mı, gerçek mi emin olamadım" Kartal’da hırsızlık için girdiği evde uyuyan S.D. adlı kadını dudağından öpen hırsıza cinsel saldırıdan da ceza istendi.
28.10.2022 Gündem
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na, PKK/YPG'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.
18.09.2022 Gündem
Bakan Varank'tan e-Devlet açıklaması: Türkiye’deki farkındalığı görebiliyorsunuz
Bakan Varank'tan e-Devlet açıklaması: Türkiye’deki farkındalığı görebiliyorsunuz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Teknoloji Geliştirme Merkezi açılış törenine katıldı. Burada konuşan Varank "60 milyon kullanıcısıyla, binlerce hizmetle E-Devlet uygulaması dünyadaki kime anlatırsanız ilgisini çeken bir uygulama. Geçenlerde Almanya’da bir tartışma vardı. Almanya vatandaşlarına enerji krizinde para göndermek istemiş ama vatandaşlarının vergi numaralarıyla, hesap numaralarını eşleştirmek 18 ay sürdüğü için bunu şu anda yoluna koyamamışlar. İşte böyle bir dijital altyapıya bakıyorsunuz, bir de 60 milyon kullanıcısı olan E-Devlet uygulamasına bakıyorsunuz, Türkiye’deki farkındalığı görebiliyorsunuz" dedi. 
14.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Esentepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esentepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.