Ertelenme

Ertelenme

Son dakika ertelenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ertelenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ertelenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertelenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertelenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 ertelenme haberi bulunmuştur. Tüm ertelenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Dünya'ya dönüyor
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Dünya'ya dönüyor İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki misyonunu tamamladı ve Dünya'ya dönme yolculuğuna başladı. 7 Şubat'ta başlayan Dünya yolculuğu bugün TSİ 16:30'da Florida'da son bulması bekleniyor.
9.02.2024 Gündem
Uzay yolculuğu 19 Ocak tarihine ertelendi
Uzay yolculuğu 19 Ocak tarihine ertelendi Astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu ertelendi. Türk astronotu taşıyacak araç 19 Ocak'ta fırlatılacak. 01.11'de gerçekleşmesi beklenen Türkiye'nin uzay yolculuğunun hava şartları nedeniyle ertelendiği duyuruldu.
17.01.2024 Gündem
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de!
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de! Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi sorusu taraftarların merak konusu oldu. Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi. Karar sonrası diziler yeni bölümlerini ekrana getirmedi. Süper Lig maçları da bu gelişme sonrası araştırılmaya başlandı. 21 Ekim Cumartesi oynanması planlanan Galatasaray Beşiktaş derbisi de ertelenme riskiyle karşı karşıya kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu derbi için kararını verdi. Peki GS BJK derbisi iptal mi edildi? İşte detaylar..
19.10.2023 Futbol
Okulların açılmasına kaç güç kaldı, okullar ne zaman açılacak? Liseler 4 Ekim’e mi ertelendi, okulların açılışı değişti mi?
Okulların açılmasına kaç güç kaldı, okullar ne zaman açılacak? Liseler 4 Ekim’e mi ertelendi, okulların açılışı değişti mi? Okullar ne zaman açılacak 2023-2024, Okulların açılmasına kaç gün kaldı, okullar ertelendi mi? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Okulların açılış tarihi MEB tarafından açıklandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı takviminin paylaşılmasıyla ilk ders zilinin başlayacağı tarih de netleşti. Peki, İlkokul, ortaokul ve liseler ne zaman açılacak? Okullar 4 Ekim'de mi açılıyor, öğrenciler okula ne zaman başlayacak?
2.09.2023 Eğitim
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı ABD'de 1,25 dolar için bir kişiyi 29 yerinden bıçaklayan, yakalanma korkusu ile Meksika'da 3.5 yıl kaçak hayatı yaşayıp sonrasında yakalanan adamın hapiste yaşadıkları ve idam cezasının yıllarca ertelenme sebebi, son anda alınan kararla yeniden dünya gündemine oturdu... Kritik gün gelip çattığında yaşananlar ise "bu kadar da olmaz" dedirtti. TSİ gece 02.41 sularında hayata gözlerini yuman Ramirez'in, öldürdüğü Castro'nun yakınlarına bıraktığı not ortaya çıktı.
6.10.2022 Dünya
17 Eylül'de yapılması planlanan sınav ertelendi! Bakan Kirişci duyurdu
17 Eylül'de yapılması planlanan sınav ertelendi! Bakan Kirişci duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 17 Eylül'de yapılması planlanan Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı'nın ertelendiğini duyurdu.
10.08.2022 Gündem
Konyaspor 'ertelensin' dedi Başakşehir kabul etti
Konyaspor 'ertelensin' dedi Başakşehir kabul etti Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir'den Yeşil-Beyazlı ekibin Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle yaptığı erteleme talebinin kendilerince uygun olduğunu belirten bir açıklama yayınlandı.
12.01.2022 Başakşehir
Burak Özçivit'in mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı!
Burak Özçivit'in mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı! ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde set çalışanlarına küfür ettiği iddiasıyla hakkında 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan oyuncu Burak Özçivit, çekimler esnasında 3 gün üst üste alınmayan önlemler nedeniyle attan düştüğünü, 4'üncü gün set amiriyle sahne çekimlerinde tartıştığını ve herhangi bir hakarette bulunmadığını söyledi. Özçivit savunmasında "Kamuya yararlı işte gönüllü çalışmayı da kabul ederim" dedi. Müştekiler ise Özçivit'in 3 sefer gidip gelerek 150 set çalışanına ağır küfürler ettiğini öne sürdü. Duruşma tanık dinlenmesi için ertelendi.
22.12.2021 Magazin
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.12.2021 İddaa
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ile ilgili flaş karar!
Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ile ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ertelendi. Kritik konuların görüşüleceği toplantının ertelenme nedeni de belli oldu. Kabine Toplantısında artan koronavirüs vakaları, dünyadaki yeni gelişmeler, aşılamadaki son durum ve aşısızlara kısıtlama kararı alınıp alınmayacağı ile ilgili detaylar ele alınacaktı.
2.08.2021 Gündem
Aykutalp Derkan açıkladı! 'Adaylar bu akşama kadar başvurularını yapabilirler'
Aykutalp Derkan açıkladı! 'Adaylar bu akşama kadar başvurularını yapabilirler' Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, seçimin ertelenme konusuna değinerek "Adaylar gerekli belgeleri 7 Mayıs (Bugün) akşamına kadar teslim edebilir" ifadelerini kullandı.
7.05.2021 Galatasaray
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Fatih Terim krizi! 1 ay sonra...
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Fatih Terim krizi! 1 ay sonra... Türk Telekom Stadı'nda yapılan toplantıda Fatih Terim'in kontratını dile getiren yöneticiler, Mustafa Cengiz'e "Hocamız ile yeni sözleşme yapmalıyız" tavsiyesinde bulundu.
20.04.2021 Galatasaray
Mert Hakan'ın cezası ile ilgili flaş gelişme
Mert Hakan'ın cezası ile ilgili flaş gelişme Kasımpaşa maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Mert Hakan için 'Haksız Tahrik İndirimi' seçeneği gündeme geldi.
16.01.2021 Fenerbahçe
Skandal hakeme 4 koruma birden
Skandal hakeme 4 koruma birden UEFA ırkçı hakem Sebastian Coltescu'ya 4 özel koruma tahsis etti.
9.12.2020 Başakşehir
TBF, liglerin başlangıç tarihini açıkladı!
TBF, liglerin başlangıç tarihini açıkladı! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "Basketbola Dönüş Protokolü"nü açıklayarak, ING Basketbol Süper Ligi'ni 26 Eylül'de başlatmayı planladığını duyurdu.
7.08.2020 TBL
Dernek genel kurul toplantılarının ertelenme süresi 31 Ekim'e  uzatıldı
Dernek genel kurul toplantılarının ertelenme süresi 31 Ekim'e uzatıldı Dernekler tarafından verilecek bildirim ve beyannameler ile genel kurul toplantılarının ertelenmesine ilişkin sürenin 31 Ekim olarak belirlendiği bildirildi.
24.07.2020 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş kurultay ve erken seçim çıkışı!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş kurultay ve erken seçim çıkışı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tek tek açıkladı. Kurultay yapılacak mı, cumhurbaşkanı adayı için kafasında isim var mı? Erken seçim istiyor mu?
8.07.2020 Siyaset
Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: Anlaşmıştık ama...
Ali Koç'tan teknik direktör açıklaması: Anlaşmıştık ama... Fenerbahçe Kulübünün yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "online" olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Başkan Ali Koç, Obradovic'in geleceği hakkında ve yeni teknik direktörü konusunda açıklama yaptı.
15.05.2020 Fenerbahçe
Mustafa Denizli: "Statlar sokaklardan daha güvenli"
Mustafa Denizli: "Statlar sokaklardan daha güvenli" Efsane teknik direktör Mustafa Denizli, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.
14.05.2020 Futbol
Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 ay ertelendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 ay ertelendi Corona virüs salgınının ekonomik ve sosyal hayattaki etkilerinin azaltılması kapsamındaki kanunda yer alan, Hazine taşınmazlarına ilişkin ödenmesi gereken bedeller ile ecrimisil (işgal tazminatı) bedeli ödemelerinin 3 ay ertelenmesine yönelik Milli Emlak Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.04.2020 Ekonomi
Yeni emoji güncellemesine corona ertelemesi
Yeni emoji güncellemesine corona ertelemesi Tüm dünyayı saran corona virüs, bir çok etkinliğin ve tanıtımın iptal edilmesine neden olmuştu. Etkinliklerin yanı sıra, şimdi de yeni emoji güncellemesinin Corona virüs nedeniyle ertelendiği duyuruldu.
14.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Selçuk'tan flaş EBA TV açıklaması
Bakan Selçuk'tan flaş EBA TV açıklaması MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) hangi konulardan soru çıkacağını hafta başında ilan edeceğiz" dedi.
29.03.2020 Eğitim
Faturalar ertelendi mi? Elektrik, Su, Doğalgaz faturaları ertelenecek mi? Cumhurbaşkanı açıkladı!
Faturalar ertelendi mi? Elektrik, Su, Doğalgaz faturaları ertelenecek mi? Cumhurbaşkanı açıkladı! Faturalar ertelendi mi? Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan önlem paketlerinin açıklanmasından sonra, vatandaş elektrik ve doğalgaz faturalarının ertelenip, ertelenmeyeceğini merak ediyordu. Elektrik ve doğalgaz faturaları ertelenecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.
26.03.2020 Gündem
Marius Sumudica krizi! "Şaşkınlıkla öğrendik"
Marius Sumudica krizi! "Şaşkınlıkla öğrendik" Gaziantep Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Mahsum Altunkaya, Teknik Direktör Marius Sumudica'nın şehri terk etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Şaşkınlıkla karşıladık, bilgilendirme yapacağız" dedi.
23.03.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ertelenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertelenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.