Erteleme

Erteleme

Son dakika erteleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erteleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erteleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erteleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erteleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.663 erteleme haberi bulunmuştur. Tüm erteleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi?
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi? Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
22.03.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Fenerbahçe
Premier Lig neden yok? Maçlar ertelendi mi? Premier Lig yeni hafta ne zaman oynanacak?
Premier Lig neden yok? Maçlar ertelendi mi? Premier Lig yeni hafta ne zaman oynanacak? Premier Lig maç tarihleri, erteleme açıklaması ile beraber sporseverlerin odaklandığı konulardan oldu. Premier Lig neden ertelendi sorusu, 16 Mart Cumartesi günü futbolseverlerin merak konusu oldu. 29'uncu Hafta mücadeleleri kapsamında bu hafta Premier Lig mücadelesine çıkacak olan takımlar için İngiltere Futbol Federasyonundan açıklama geldi.
17.03.2024 Futbol
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Ertelemek tembellik değil, nedeni duygusal engeller! Uzmanı başa çıkma stratejilerini anlattı
Ertelemek tembellik değil, nedeni duygusal engeller! Uzmanı başa çıkma stratejilerini anlattı Günümüzde birçok insanın karşı karşıya olduğu ortak bir sorun var: prokrastinasyon, yani erteleme eğilimi. Durum sadece tembellikle de açıklanmıyor. Aile, çift ve evlilik terapisti Anila Çelik’e göre prokrastinasyon nedeni motivasyon eksikliği olduğu kadar görevin zorluğu, duygusal engeller ve zaman yönetimindeki zorluklar. Görevleri küçük parçalara ayırma, öncelik belirleme, belirli hedefler koyma, içsel motivasyonu güçlendirme ve dışsal destek alma gibi stratejiler işe yararken başa çıkma stratejilerinin yetersiz kalması durumunda psikologlar ve terapistlerden destek alınması gerektiğini öneriyor.
25.02.2024 Yaşam
TFF açıkladı! Lig fikstürüne Süper Kupa ayarı
TFF açıkladı! Lig fikstürüne Süper Kupa ayarı TFF, Süper Kupa finalinin 7 Nisan'da oynanacak olması sebebiyle Süper Lig fikstürünün bir hafta kaydırıldığını ve ligin 26 Mayıs'ta biteceğini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu bir kez daha ertelendi
Alper Gezeravcı'nın dönüş yolculuğu bir kez daha ertelendi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, Uzay İstasyonu'ndan dünyaya dönüş yolculuğu bir kez daha ertelendi. SPACEX şirketi tarafından yapılan açıklamada, Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların sağlık durumlarının iyi olduğu, erteleme kararının ise elverişsiz hava koşullarından dolayı alındığı belirtildi.
6.02.2024 Gündem
Türkiye'nin uzay rüyası gerçek oluyor!
Türkiye'nin uzay rüyası gerçek oluyor! Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu, bu gece Türkiye saatiyle 00.49’da gerçekleşecek. Tüm Türkiye uzay yolcuğunu heyecanla beklerken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Haydi Türkiye, bu gece 00:49’da herkes ekran başına!" çağrısında bulundu.
18.01.2024 Gündem
Uzay yolculuğu 19 Ocak tarihine ertelendi
Uzay yolculuğu 19 Ocak tarihine ertelendi Astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu ertelendi. Türk astronotu taşıyacak araç 19 Ocak'ta fırlatılacak. 01.11'de gerçekleşmesi beklenen Türkiye'nin uzay yolculuğunun hava şartları nedeniyle ertelendiği duyuruldu.
17.01.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu'nun Zorbay Küçük'e söyledikleri ortaya çıktı! Okan Buruk 'boşver' dedi ama...
Kerem Aktürkoğlu'nun Zorbay Küçük'e söyledikleri ortaya çıktı! Okan Buruk 'boşver' dedi ama... Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında EMS Yapı Sivasspor deplasmanına çıkmıştı. Sarı - kırmızılılar, 1-0 öne geçtiği maçın 86. dakikasında kalesindeki gole engel olamamış ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, 90+6. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti. Bu duruma çok sinirlenen Aktürkoğlu'nun hakem Zorbay Küçük'e kullandığı ifadeler ortaya çıktı. İşte detaylar..
13.01.2024 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu ortalığı birbirine kattı! Hakeme saldırdı: Allah belanızı versin
Kerem Aktürkoğlu ortalığı birbirine kattı! Hakeme saldırdı: Allah belanızı versin Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray ile evinde 1-1 berabere kalan Sivasspor, bu sezonki 7. beraberliğini aldı. Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Sivasspor maçının 90+6. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Sarı-Kırmızılılar'da Kerem Aktürkoğlu gördüğü kırmızı kart sonrası hakeme sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
12.01.2024 Galatasaray
En büyük tehlike Okan Buruk! Tatil fotoğrafı paylaşıp takımın motivasyonunu bozamazsın
En büyük tehlike Okan Buruk! Tatil fotoğrafı paylaşıp takımın motivasyonunu bozamazsın Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Okan Buruk ve yıldız isim eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...
12.01.2024 Galatasaray
Sivasspor - Galatasaray maçının VAR’ı Alper Ulusoy
Sivasspor - Galatasaray maçının VAR’ı Alper Ulusoy Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında oynanacak Sivasspor-Galatasaray müsabakasının VAR hakemi Alper Ulusoy oldu
11.01.2024 Galatasaray
Konyaspor'da Hakan Keleş'le yollar ayrıldı!
Konyaspor'da Hakan Keleş'le yollar ayrıldı! Yeşil-beyazlı takımın Fenerbahçe karşısında hezimete uğramasının ardından teknik direktör Hakan Keleş'le yollar ayrıldı.
11.01.2024 Konya Spor
Ali Koç bile engel olamaz! Dzeko, Syzmanski çıktı olay koptu: Alt liglerde bile yapılmaz
Ali Koç bile engel olamaz! Dzeko, Syzmanski çıktı olay koptu: Alt liglerde bile yapılmaz Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe, Konyaspor'u konuk etti. Sarı-Lacivertliler; Edin Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçı tam 7-1'lik skorla kazandı. Spor yazarları, Fenerbahçe'nin sahasında 7-1'lik skorla kazandığı Konyaspor maçını ele aldılar. İşte yazarların Fenerbahçe yazdıkları yazılar...
11.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe gol oldu yağdı
Fenerbahçe gol oldu yağdı Süper Lig'in 16'ncı hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Konyaspor'u 7-1 mağlup etti.
10.01.2024 Futbol
Beşiktaş kara bulutları dağıttı
Beşiktaş kara bulutları dağıttı Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında karşı karşıya geldi. Karadeniz temsilcisi, 7 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıktı ancak Kartal, oynadığı futbol ve attığı müthiş gollerle sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Semih Kılıçsoy yıldızlaşırken kritik 3 puanın sahibi oldu.
9.01.2024 Futbol
Cengiz Ünder coştu! Fenerbahçe, zirveyi bırakmadı
Cengiz Ünder coştu! Fenerbahçe, zirveyi bırakmadı Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İstanbulspor ile karşılaştı. Sahadan 5-1 galip ayrılan sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, 4 gole imza attı. İstanbulspor’u deplasmanda mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon ilk 9 deplasman maçında 25 puan topladı.
7.01.2024 Futbol
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
6.01.2024 İddaa
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin ortak değeridir"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin ortak değeridir" Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi yetkililerle yaşanan kriz sonrası ertelenirken siyasilerden açıklamalar geldi.
30.12.2023 Gündem
Erteleme haftasından sonra hangi futbolcular cezalı?
Erteleme haftasından sonra hangi futbolcular cezalı? Ankaragücü-Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından ara verilen Süper Lig'de heyecan 17'nci hafta karşılaşmalarıyla sürecek. Ancak fikstürün bir hafta kaydırılmasının ardından cezalı oyuncularla ilgili kafa karışıklıkları da mevcut
18.12.2023 Süper Lig
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "Şu anda Türkiye'deki 100 bine yakın araçta olması gereken bir sistem bu, ama yüzde 30'unda var, yüzde 70'inde yok. Yani 70 bin araca takılacak, 15-20 günlük süre içinde bunların takılmasının mümkün olmadığını bakanlığa ifade ettik. Zorunluluğu kaldırmayalım fakat yaptırımları erteleyelim. Çünkü çok ağır yaptırımlar geliyor, firmaların kapanmasına kadar olan bir süreci yaşatacaklar" dedi.
18.12.2023 Gündem
TFF açıkladı! Ertelenen maçların oynanacağı tarihleri belli oldu
TFF açıkladı! Ertelenen maçların oynanacağı tarihleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, ertelenen maçların oynanacağı tarihleri açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Erteleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erteleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.