Erşan Kuneri

Erşan Kuneri

Son dakika erşan kuneri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erşan kuneri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erşan kuneri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erşan Kuneri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erşan kuneri gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 erşan kuneri haberi bulunmuştur. Tüm erşan kuneri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş'
Enis Arıkan'dan yeni paylaşım: 'Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş' 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncunun nikah şahitliğini yapan meslektaşı Enis Arıkan, nikah töreninden yeni kareler paylaştı.
21.05.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde canlandırdığı 'Canburger' rolüyle tanınan, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri'de rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 yaşındaki kızı Ada ile çektiği bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafına yorum yağan ünlü isim, bir takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.
15.04.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi!
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in çektiği kızı Ada ile bu karesini "En güzel fotoğraflarımızı Melis İşiten çeker" notuyla paylaştı.
19.10.2022 Magazin
Merve Dizdar: Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor
Merve Dizdar: Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor 'Erşan Kuneri', 'Eltilerin Savaşı' ve 'Bir Aşk İki Hayat' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Merve Dizdar, önceki gün Bebek'te kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın; "Erkek oyuncuların yanına mal seçermiş gibi kadın oyuncu seçiyorlar" sözleri hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Özel hayatıyla ilgili sorulan soruya da yanıt veren Dizdar, samimi açıklamalarda bulundu.
15.10.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum'
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum' Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde kamera karşısına geçen Nilperi Şahinkaya, üç yıldır birlikte olduğu heykeltıraş Emre Yusufi ile ilişkisini anlattı. Şahinkaya ilişkisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.
5.08.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'den aile pozu! 'Yeniden birlikteler mi?'
Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'den aile pozu! 'Yeniden birlikteler mi?' Temmuz 2019'da boşanma kararı alıp 5 yıllık evliliklerini bitiren Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten çifti kızları Ada ile birlikte fotoğraf paylaştı. Takipçileri paylaşımın altına binlerce yorum yaptı.
11.07.2022 Magazin
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım aynı teknede!
Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım aynı teknede! Uraz Kaygılaroğlu, son olarak Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol aldığı Cem Yılmaz'la tatile çıktı. İkiliye oyuncu Kaan Yıldırım da eşlik etti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve slip mayo tercih eden Kaygılaroğlu, ünlü isimlerle bir pozunu paylaşmayı ihmal etmedi.
14.06.2022 Magazin
Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi yayınlandı! İşte Ne Oldu Yaram şarkısı sözleri!
Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi yayınlandı! İşte Ne Oldu Yaram şarkısı sözleri! Cem Yılmaz Erşan Kuneri dizisi için seslendirdiği ‘Ne Oldu Yaram’ adlı şarkısının klibini merak ediliyor. Yapımcı ve şarkıcı Ercan Saatçi ve Cem Yılmaz özel bir düet çalışması için bir araya geldi. Söz ve müziği Ercan Saatçi’ye ait olan ‘Ne Oldu Yaram’ şarkısı kliplendi. İşte Cem Yılmaz’ın “Ne Oldu Yaram” klibi ve şarkı sözleri…
11.06.2022 Televizyon
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk'
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk' Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu?
Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu? ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz, ‘Gibi’ dizisiyle son dönemin popüler isimlerinden Feyyaz Yiğit’i Twitter’dan eleştirdi. Peki, Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu?
18.05.2022 Televizyon
Nilperi Şahinkaya, aldığı en tuhaf teklifi açıkladı,herkes şaşkına döndü!
Nilperi Şahinkaya, aldığı en tuhaf teklifi açıkladı,herkes şaşkına döndü! Cem Yılmaz’ın yeni dizisi Erşan Kuneri’de Seyyal karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya, bu zamana kadar aldığı en tuhaf teklifi açıkladı. Herkes şaşkına döndü.
17.05.2022 Magazin
Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun rolü olay oldu! 'Bu abladaki dişil enerji bende yok'
Erşan Kuneri'de Çağlar Çorumlu'nun rolü olay oldu! 'Bu abladaki dişil enerji bende yok' Cem Yılmaz'ın dijital bir platformda yayınlanan dizisi Erşan Kuneri yayınlandığı günden beri hem olumlu hem olumsuz yoruma maruz kaldı. Erşan Kuneri'de en çok dikkat çeken ve konuşulan oyunculardan biri de Çağlar Çorumlu oldu. Çorumlu'nun Nazlı Altın Oran rolü de sosyal medyanın dilindeydi. Başarılı oyuncu Çorumlu'nun rolünü izleyenler kahkaha attı. İşte o yorumlar...
17.05.2022 Magazin
Ekin Koç-Irina Lankova çifti 9 ay sonra ortaya çıktı
Ekin Koç-Irina Lankova çifti 9 ay sonra ortaya çıktı 'Üç Kuruş' dizisinde 'Efe' karakterine hayat veren Ekin Koç, Eylül 2021'de Ukraynalı model Irina Lunkova ile flört etmeye başlamıştı. İlişkisini gözlerden uzak yaşamaya çalışan 29 yaşındaki oyuncu, aylar sonra Irina ile objektiflere yansıdı.
14.05.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla röportajı sırasında ünlü oyuncuyu gören çocukların, “Abi biz seni tanıyoruz ya” diye seslenmesi dikkat çekti.
13.05.2022 Magazin
Kiracısına düşük miktarda zam yapan Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım
Kiracısına düşük miktarda zam yapan Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım 'Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, önceki gün Nişantaşı’nda yürürken görüntülendi. Kiracısına düşük miktarda zam yapan oyuncu, konu hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
13.05.2022 Magazin
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı Cem Yılmaz’ın canlandırdığı sevilen karakterlerden Erşan Kuneri dizi olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. GORA ve Arif V 216’nın karakterlerinden olan Erşan Kuneri, erotik film yapımcısı olarak filmlerde yer almış, kısa rolüne rağmen büyük beğeni toplayan karakterlerden olmuştu. Dijital platformda yayınlanancak Erşan Kuneri dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, diziden yeni fotoğraflar da paylaşıldı. Peki, Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri kimdir? Erşan Kuneri konusu ne? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı…
4.05.2022 Kültür Sanat
Zafer Algöz'ün otopark isyanı!
Zafer Algöz'ün otopark isyanı! Cem Yılmaz'ın ilk kez 'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkardığı 'Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki evraklardikkat çeken usta oyuncu, otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.
6.04.2022 Magazin
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte...
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte... Cem Yılmaz, yeni projesi “Erşan Kuneri”de rol alan 27 yaşındaki genç oyuncu Rüya Demirbulut’la birlikte görüntülendi.
18.03.2022 Magazin
Cem Yılmaz, evi için çıktığı alışverişte 20 bin TL harcadı
Cem Yılmaz, evi için çıktığı alışverişte 20 bin TL harcadı Komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam bir AVM'de evi için alışveriş yaparken görüntülendi. Yılmaz’ın yaklaşık 20 bin TL harcadığı öğrenildi.
22.01.2022 Magazin
Nilperi Şahinkaya o soruya böyle cevap verdi: ‘Patron kızar’
Nilperi Şahinkaya o soruya böyle cevap verdi: ‘Patron kızar’ Hande Soral ve Bensu Soral'ın kardeşi Bedirhan Soral, önceki akşam bir davet gerçekleştirdi. Davete katılan isimlerden gazetecilerle sohbet eden Nilperi Şahinkaya, 'Erşan Kuneri' hakkındaki sorulara ser verip sır vermedi.
16.10.2021 Magazin
Cem Yılmaz 'Üzüldüğüm bir haber' diyerek duyurdu!
Cem Yılmaz 'Üzüldüğüm bir haber' diyerek duyurdu! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 31 Ekim 2021 tarihinde Londra'da gerçekleşmesi planlanan 'CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus' adlı gösterisinin pandemi önlemleri kapsamında iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
29.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erşan Kuneri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erşan kuneri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.