Gazete Vatan Logo
Magazin Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum'

Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum'

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde kamera karşısına geçen Nilperi Şahinkaya, üç yıldır birlikte olduğu heykeltıraş Emre Yusufi ile ilişkisini anlattı. Şahinkaya ilişkisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum'

Senegal'de dünyaya gelen, ilkokul eğitimini Paris’te, ortaokul eğitimini Bern’de tamamlayan Nilperi Şahinkaya, 2003 yılında Ankara’ya yerleşip, 2006’da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi. 2006-2010 yılları arasında ise Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okudu. 2010’da 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisine seçilerek İstanbul’a yerleşen oyuncu, Şamdan Plus dergisine röportaj verdi.

"EMRE ÇOK DUYGUSAL"

Erkek arkadaşım Emre'nin zevkli olması, bir sanatçıyla olmanın en güzel tarafı bence. O hep, her şeyin en güzelini tercih eder. Çok duygusaldır. Aşıkken daha cesur olurum.

"UTANÇ VERİCİ"

Bir şeyler izlemeden uyuyamam. Çok utanç verici çünkü şöyle şeyler izliyorum; bir kadın, bir şeyler fısıldayarak size sözde makyaj yapıyor. Yani kameraya makyaj yapıyor, siz de izlediğiniz için size yapılıyormuş gibi oluyor ve bu benim uykumu getiren tek şey.

"ANNEMLE FİLMDE OYNAMAK İSTERİM"

Annemin 'şu Dağın Ardı İran' isimli enfes bir otobiyografik kitabı var. Çok güzel film senaryosu olur. O filmde annemle oynamayı çok isterim.

Haberin Devamı

"YEMEKLERİ EMRE, TEMİZLİĞİ BEN YAPTIM"

Geçtiğimiz nisan ayında Life dergisine açıklama yapan Nilperi Şahinkaya, "Emre pandemi boyunca bendeydi. İlk kez aynı evi paylaştık. İkimiz de zoruzdur. Mesela Emre kolay kolay yemek beğenmez. Çözümü yemek yapmayı öğrenmekte buldu. Temizlik bana kaldı" demişti.