Emre Yusufi

Emre Yusufi

Son dakika Emre Yusufi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emre Yusufi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emre Yusufi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Yusufi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre yusufi gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 emre yusufi haberi bulunmuştur. Tüm emre yusufi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çifti Çeşme'de! Tüm bakışlar onlara yöneldi
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çifti Çeşme'de! Tüm bakışlar onlara yöneldi Ünlüler, sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Bayram tatilini fırsat bilip soluğu tatilde alan isimlerden biri de Nilperi Şahinkaya oldu. Ünlü oyuncu, sevgilisi Emre Yusufi ile İzmir Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.
29.06.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim Sevgilisi Emre Yusufi ile bir lansmana katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta dünyaevine giren meslektaşı Ezgi Mola hakkında konuştu.
12.05.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.
5.05.2023 Magazin
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi Bünyesinde, ülkemizin uluslararası arenada da tanınan en genç ve en yetenekli Pop Art sanatçılarının yer aldığı, Türkiye’nin öncü çağdaş sanat galerileri arasında olan RED ART istanbul, 15 Nisan Cumartesi günü, saat 16.00’da çok özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Nilperi Şahinkaya'dan Burak Deniz açıklaması: Özürle kapanacak bir konu değil!
Nilperi Şahinkaya'dan Burak Deniz açıklaması: Özürle kapanacak bir konu değil! Emre Yusufi, kendi eserinin de bulunduğu 'Make Pop Art Great Again' sergisinin açılışına sevgilisi Nilperi Şahinkaya ile katıldı. Şahinkaya, geçtiğimiz eylül ayında Adana’da meslektaşı Burak Deniz’le yaşadıkları kavgayla ilgili soruları yanıtladı.
11.11.2022 Magazin
Burak Deniz, Nilperi Şahinkaya'dan özür diledi!
Burak Deniz, Nilperi Şahinkaya'dan özür diledi! Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana'da bulunan Burak Deniz'in gittiği bir otelde taşkınlık çıkartarak Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle tartıştığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İki oyuncu arasındaki gerilim mahkemeye taşındı. Burak Deniz sosyal medya hesabından Nilperi Şahinkaya,sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarından özür diledi.
20.09.2022 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan, kendisine küfürler yağdıran Burak Deniz'le ilgili flaş açıklama
Nilperi Şahinkaya'dan, kendisine küfürler yağdıran Burak Deniz'le ilgili flaş açıklama Adana 29’uncu Altınkoza Film Festivali’ne katılan Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi, oyuncu Burak Deniz’le yaşadıkları gerginlik hakkında açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...
17.09.2022 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum'
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum' Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde kamera karşısına geçen Nilperi Şahinkaya, üç yıldır birlikte olduğu heykeltıraş Emre Yusufi ile ilişkisini anlattı. Şahinkaya ilişkisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.
5.08.2022 Magazin
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare
Cem Yılmaz paylaştı! 'Erşan Kuneri'den ilk kare Cem Yılmaz, daha önce 'G.O.R.A.', 'Arif v 216' filmlerinde yer verdiği 'Erşan Kuneri' karakterinin dizisini çekiyor. Kadroyu oluşturan usta komedyen, sosyal medyada hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.
18.06.2021 Magazin
Nilperi'nin paylaşımına sevgilisinden yorum
Nilperi'nin paylaşımına sevgilisinden yorum Nilperi Şahinkaya, rol arkadaşları ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Şahinkaya'nın uzun yıllardır aşk yaşadığı Emre Yusufi'nin bu kareye yaptığı yorum gündem oldu.
11.06.2021 Magazin
Cem Yılmaz'a doğum günü sürprizi!
Cem Yılmaz'a doğum günü sürprizi! Cem Yılmaz, önceki gün yeni dizi projesi “Erşan Kuneri”nin oyuncularıyla Levent’teki ofisinde bir araya geldi. Ünlü komedyen çıkışta ise muhabirlerin sürpriziyle karşılaştı.
26.04.2021 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan samimi itiraf! 'Pandemi süresince...'
Nilperi Şahinkaya'dan samimi itiraf! 'Pandemi süresince...' Nilperi Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi ile önceki gün Arnavutköy’deydi.
8.08.2020 Magazin
İstanbul’da çağdaş sanat rüzgarı
İstanbul’da çağdaş sanat rüzgarı Her yıl kasım ayında düzenlenen çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, bu defa bienalle beraber eşzamanlı olarak düzenleniyor. Perşembe günü başlayan ve yarın sona erecek olan fuar, İstanbul Kongre Merkezi - Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor.
15.09.2017 Arşiv
Elçin Sangu 800 bin TL'lik bu evde yaşıyor!
Elçin Sangu 800 bin TL'lik bu evde yaşıyor! Kiralık Aşk'la yıldızı parlayan Elçin Sangu’nun geçen sene satın aldığı 800 bin TL’lik bahçeli lüks villasının görüntüsü ilk kez ortaya çıktı.
4.05.2017 Magazin
Kazandığı parayı bakın neye yatırıyor
Kazandığı parayı bakın neye yatırıyor Resme merak saran ünlüler giderek artıyor. Para kazanan genç oyuncular, eski moda yatırımı bıraktı; gayrimenkulden çok tablo alıyorlar
3.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emre Yusufi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre yusufi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.