Erkan Kolçak Köstendil

Erkan Kolçak Köstendil

Son dakika Erkan Kolçak Köstendil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkan Kolçak Köstendil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkan Kolçak Köstendil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Kolçak Köstendil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan kolçak köstendil gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 erkan kolçak köstendil haberi bulunmuştur. Tüm erkan kolçak köstendil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’ Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bir bankanın düzenlediği kısa film festivalinde jürilik yaptı. Köstendil, oyunculuğun yanında futbol kariyerini devam ettirdiğini ve önümüzdeki günlerde ünlülerden oluşan Türk milli takımı olarak, Romanya’nın tanınmış simalarından oluşan Romanya takımı ile maç yapacaklarını söyledi.
6.04.2024 Magazin
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?
Günü açıklandı, Ne Gemiler Yaktım yayın tarihi belli oldu! Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanan yeni tanımtımla yayın tarihini duyurdu. Başrollerinde Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım Show TV'de ekrana gelecek. Altan Dönmez'in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi fragmanlarıyla dikkat çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? İşte Ne Gemiler Yaktım yayın günü ve detaylar...
24.11.2023 Televizyon
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.
21.10.2023 Televizyon
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Bülent Şakrak 11. dövmesini yaptırdı! İşte anlamı...
Bülent Şakrak 11. dövmesini yaptırdı! İşte anlamı... 2015'te nikâh masasına oturan ve Ali adında bir çocukları bulunan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerinde sorun yaşadığı ileri sürülmüştü. Ancak çiftin mutlu evlilikleri devam ediyor. Düvenci'nin eşi Bülent Şakrak, yakın arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ile Bebek'te görüntülendi. Dövmesini gösteren ünlü oyuncu, ne anlama geldiğini anlattı.
29.05.2023 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun ile meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'in oğulları iki yıl önce dünyaya gelmişti. Güzel oyuncu, 'ikinci çocuk'la ilgili açıklama yaptı.
19.12.2022 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan iddialı açıklama! 'Tek estetiksiz oyuncu benim'
Cansu Tosun'dan iddialı açıklama! 'Tek estetiksiz oyuncu benim' Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, önceki gün Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı. Saç rengini değişitren bir çocuk annesi 34 yaşındaki güzel, bir proje için gerekirse bıçak altına yatıp, estetik yaptırabileceğini söyledi. Doğallıktan yana olduğunu vurgulayan Tosun, iddialı açıklamalara imza attı.
4.11.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan'dan dizideki iddialı sahnelere ilişkin açıklama!
Hafsanur Sancaktutan'dan dizideki iddialı sahnelere ilişkin açıklama! Seneler önce uzaya roket göndermeyi başaran liseli gençlerin hikayesini beyazperdeye taşıyan 'Bandırma Füze Kulübü' filminin galası, önceki akşam Maslak'ta yapıldı. Başrollerini Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Atay Yıldız ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin paylaştığı yapımın galasına katılanlar arasında, Aktaş'ın oyuncu sevgilisi Hafsanur Sancaktutan da vardı. Güzel oyuncu, rol aldığı dizideki iddialı sahneler hakkında konuştu.
22.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize 4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan deniz pozları!
Cansu Tosun'dan deniz pozları! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta eşi ve oğlu Marsel ile Bodrum Türk Filmleri haftasına katılan ünlü isim, ekim ayında denize girdi. Güzel oyuncu, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
3.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz!
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, 2020 yılında oğlu Marsel'i kucağına almıştı. Hollanda-Türkiye arası mekik dokuyan ünlü çift, Bodrum Türk Filmleri haftasına katıldı. Hafta sonunu Bodrum'da geçiren ikiliden Tosun, eşi ve oğluyla verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.
26.09.2022 Magazin
İşte Cansu Tosun'un kolundaki yara izinin hikayesi! Yaşadığı kazayı anlattı
İşte Cansu Tosun'un kolundaki yara izinin hikayesi! Yaşadığı kazayı anlattı Çekimleri tamamlanan 'Beni Sev' filminin ekibi, sette basın mensuplarını ağırladı. Filmin başrol oyuncularından Cansu Tosun, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği ve Marsel adında bir oğlu olan 34 yaşındaki güzel, kolundaki yara izinin hikâyesini de paylaşarak, "Hiç kapatmayı veya iyileştirmeyi düşünmedim çünkü ben onunla güzelim" dedi.
24.09.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklamalar: Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı
Cansu Tosun'dan samimi açıklamalar: Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı 4 yıldır Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren, bir çocuk annesi Cansu Tosun, önceki haftalarda kolundaki yara izi hakkında konuşarak, "Ben bu kusurlarımla varım" ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü isim; muhabirlerin soruları üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, "Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı" dedi.
20.09.2022 Magazin
Cansu Tosun: Dayatılan o güzellik anlayışında yokum
Cansu Tosun: Dayatılan o güzellik anlayışında yokum Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Cansu Tosun, çocukluğunda yaşadığı bir olay sonucu kolunda oluşan yanık izi hakkında, “Ben bu kusurlarımla varım. Dayatılan o güzellik anlayışında yokum” dedi.
1.09.2022 Magazin
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme!
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme! Erkan Kolçak Köstendil, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Köstendil, sevenlerini üzen gelişmeyi katıldığı programda duyurdu.
21.08.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan konuşulacak itiraf: 'Mutlu evliliğin sırrı bol kavga'
Cansu Tosun'dan konuşulacak itiraf: 'Mutlu evliliğin sırrı bol kavga' Ünlü oyuncu Cansu Tosun bir süredir ekranlardan uzaktı. Tosun geçtiğimiz günlerde kendi oluşturduğu markanın lansmanını gerçekleştirdi. Tosun'u bu önemli gününde eşi Erkan Kolçak Köstendil de yalnız bırakmadı. Sanat camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen ve Marsel adında bir oğulları olan ikili, gecede samimi açıklamalarda bulundu. Cansu Tosun, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyayı ikiye böldü! İşte Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil'in dikkat çeken açıklamaları...
20.07.2022 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil başına gelenleri anlattı! 'Üç yerden omzum yırtıldı'
Erkan Kolçak Köstendil başına gelenleri anlattı! 'Üç yerden omzum yırtıldı' Erkan Kolçak Köstendil, yakında yeni projelerinin yayınlanacağını duyurdu: “Çağan Irmak ile projenin çekimleri bitti. ‘Bandırma Füze Kulübü’ yakında vizyona girecek. Çalışmıyor gibi görünüyorum ama aslında dolu dolu geçiyor.”
2.05.2022 Magazin
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden?
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden? Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Peki, Mahkum dizisinden Cemre ayrılıyor mu, Seray Kaya Mahkum kadrosundan çıkıyor mu?
12.04.2022 Televizyon
Erkan Kolçak Köstendil oyunculuğu bırakıyor mu? Son noktayı koydu
Erkan Kolçak Köstendil oyunculuğu bırakıyor mu? Son noktayı koydu 1950'li yılların sonunda uzaya füze göndermek için çalışmalara başlayan liseli gençlerin hikayesini anlatan 'Bandırma Füze Kulübü' filminin basın toplantısı Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Hollanda Gençlerbirliği takımıyla sözleşme imzalayıp, kalecilik yapmaya başlayan Erkan Kolçak Köstendil de toplantıya katıldı. Köstendil, oyunculuğu bırakıp bırakmayacağı ile ilgili sorulara yanıt verdi.
6.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Kolçak Köstendil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan kolçak köstendil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.