Gazete Vatan Logo
Magazin Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize

Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize

4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.

Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize

Çekimleri Konstanz Gölü’nde gerçekleşen, Almanya-Avusturya ortak yapımı ‘Murder by the Lake’ (Die Toten vom Bodensee) isimli dizide 'Aisha' karakterine hayat veren Cansu Tosun, kariyerindeki kırılma noktasını Almanya’dan Türkiye’ye gelmesine bağladı: Bir kere benim kendimi keşfetmemi sağladı. İçimdeki itici güce sahip çıkmayı, peşinden gidip cesur olmayı öğretti.

"ÇOK DUYGUSAL YAKLAŞMAMAK LAZIM"

Aslında sosyal medyada sen ne almak istersen o var. Ben eğlenmek için kullanmayı tercih ediyorum. Çok duygusal yaklaşmamak lazım o dünyaya. Benim orada paylaştıklarımın o kadar kişiye ulaşabiliyor olması çok güzel bir duygu. Orada medya da paparazzi de ben olabiliyorum.

"ERKAN'IN FİKİRLERİ ÇOK KIYMETLİ"

Cansu Tosun, 2018 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil hakkında, "İkimizin de oyuncu olması birbirimize de katkı sağlıyor. Erkan’ın bakış açısı, fikirleri hep çok kıymetli" açıklamasını yaptı.

"ANNELİK BANA ANDA KALMAYI ÖĞRETTİ"

2020’de oğlu Marsel’i kucağına alan oyuncu, “Hâlâ bakıp bakıp, ‘Bu benim bir parçam mı?’ diyorum. Marsel gerçekten bir mucize, beraber büyüyoruz. Annelik bana anda kalmayı öğretti” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan Cansu Tosun, "Metropol hayatı bana inanılmaz heyecanlı geliyor" ifadelerini kullandı.

EKİM AYINDA DENİZ KEYFİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansu Tosun, geçtiğimiz ekim ayında denize girmişti. Beyaz bikinisiyle poz veren ünlü isim, bu kareleri takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Sahilde keyifli bir gün geçiren oyuncu, Instagram gönderisine, "Ekim" notunu düşmüştü.