Cansu Tosun

Cansu Tosun

Son dakika cansu tosun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cansu tosun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cansu tosun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansu Tosun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu tosun gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 cansu tosun haberi bulunmuştur. Tüm cansu tosun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı hız kesmeden devam ediyor! Evlilik sorusu gülümsetti Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Magazin
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi Cansu Tosun, Ümran Seyhan’la aşkı uğruna annesi Serpil Tosun’dan boşanan babası Kenan Tosun’la barıştı. Baba-kız Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.03.2024 Magazin
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar
Liseli aşıklar gibi el ele yakalandılar Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı.
23.02.2024 Magazin
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu
Evlilik bitti! İhanete uğrayan Serpil Tosun sessizliğini bozdu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşaması magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Yasak aşıklardan Kenan Tosun geçtiğimiz günlerde eşiyle boşandığını açıklamıştı. Boşanmanın haberlerinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tepe suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Artık saklanmıyorlar! Kenan Tosun bu kez kaçmadı
Artık saklanmıyorlar! Kenan Tosun bu kez kaçmadı Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın ilişkisi devam ediyor.
23.12.2023 Magazin
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım!
Cansu Tosun'un Serenay Sarıkaya yanıtı! Görürsem merhabalaşırım! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun, eşinden boşanma kararı aldığını ileri sürmüştü. Cansu Tosun geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi, babası ve Serenay Sarıkaya hakkında soruların sorulara da yanıt verdi.
6.12.2023 Magazin
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yine görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?'
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yine görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?' Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, yeniden görüntülendi. Ümran Seyhan'ın yüzü gülerken, Kenan Tosun yine gergindi.
25.11.2023 Magazin
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı almıştı. İhanete uğrayan Serpil Tosun, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.
17.11.2023 Magazin
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da
Serenay Sarıka sessizliğini korumuştu! Ümran Seyhan - Kenan Tosun aşkında söz sırası Cansu Tosun'da Cansu Tosun, babası Kenan Tosun ile meslektaşı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın çok konuşulan yasak aşkı hakkında ilk kez açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, annesine ihanet ettiği gerekçesiyle babasıyla artık görüşmediği iddiasına da cevap verdi.
10.11.2023 Magazin
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yine kameralara yakalandı
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babası yine kameralara yakalandı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanacağı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, geçtiğimiz gün birlikte objektiflere takıldı.
24.10.2023 Magazin
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi
Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk! Serpil Tosun'dan ikinci hamle geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı manidar bir paylaşımla gündeme geldi.
10.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya ilk kez konuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk!
Serenay Sarıkaya ilk kez konuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasında 'yasak' aşk!  Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasından beri sessizliğini koruyan Sarıkaya, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Güzel oyuncu, annesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.
10.10.2023 Magazin
'Yasak aşk'ta bu kez de aylar önceki yazışmaları ortaya çıktı
'Yasak aşk'ta bu kez de aylar önceki yazışmaları ortaya çıktı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Serpil Tosun sessizliğini bozmuştu. Son olarak skandal aşk ortaya çıkmadan önce iki kadının birbirlerine yaptığı yorumlar gündeme geldi. Yeni bir paylaşım yapan Cansu Tosun'un fotoğrafındaki detay ise dikkat çekti.
1.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı! Oyuncu Cansu Tosun'un babası kim, Kenan Torun aslen nereli ve kaç yaşında? Soruları arama motoru üzerinden araştırılıyor. Seranay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk dedikodularına karıştı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Kenan Tosun Ümran Seyhan aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülendi. Fotoğrafların basına yansımasından kısa bir süre sonra Seyhan'ın yanındaki kişinin Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıktı. Yasak aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun sessizliğini bozdu. İşte Tosun'un zehir zemberek sözleri...
28.09.2023 Magazin
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir?
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturduğu Kirli Sepeti dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları merak edilemeye başlandı. Peki, Peki, Kirli Sepeti dizisi ne zaman aşlayacak, Kirli Sepeti dizi konusu ne, oyuncuları kim?
31.08.2023 Televizyon
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi
Ünlüler çöl safarisinde! Tam bir yıldızlar geçidi Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Mısır'da bulunan Şarm El Şeyh kentini ziyaret etti. Oyuncular çölde safari etkinliğinin yanı sıra Kızıldeniz'de dalış yaptı.
31.03.2023 Magazin
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun ile meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'in oğulları iki yıl önce dünyaya gelmişti. Güzel oyuncu, 'ikinci çocuk'la ilgili açıklama yaptı.
19.12.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz şubat ayında şarkıcı Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın, Alaçatı'da sahibi olduğu evi satarak, Bodrum'da başka bir ev aldığı ortaya çıktı. Yeni evinin değeri dudak uçuklatan oyuncunun, İstanbul'da olmalarının gerekmediği zamanlarda eşiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde yaşayacakları öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan iddialı açıklama! 'Tek estetiksiz oyuncu benim'
Cansu Tosun'dan iddialı açıklama! 'Tek estetiksiz oyuncu benim' Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, önceki gün Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı. Saç rengini değişitren bir çocuk annesi 34 yaşındaki güzel, bir proje için gerekirse bıçak altına yatıp, estetik yaptırabileceğini söyledi. Doğallıktan yana olduğunu vurgulayan Tosun, iddialı açıklamalara imza attı.
4.11.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize 4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan deniz pozları!
Cansu Tosun'dan deniz pozları! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta eşi ve oğlu Marsel ile Bodrum Türk Filmleri haftasına katılan ünlü isim, ekim ayında denize girdi. Güzel oyuncu, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
3.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz!
Cansu Tosun'dan eşi ve oğluyla poz! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun, 2020 yılında oğlu Marsel'i kucağına almıştı. Hollanda-Türkiye arası mekik dokuyan ünlü çift, Bodrum Türk Filmleri haftasına katıldı. Hafta sonunu Bodrum'da geçiren ikiliden Tosun, eşi ve oğluyla verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.
26.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Tosun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu tosun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.